Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!
Raspunsuri - Pagina 10
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Facem cinste, incepem de cu seara ca trebuie sa trimitem cu sau cu sau cu souvlaky de pui gyros de porc bifteky de vita si multe produse de patiserie bune bune cu miere si nuca traditionale grecesti pentru toata lumea! Si uram toti pufuletii LA MULTI ANI SI SA NE TRAITI CU NUMELE Mara Ioana de Miremia Tudor Ioan de Tomaca Daria Ioana de Ayanna Yannis Andrei de Al3csa Dionisios-Ionas de Vi4i Ioana-Cristina de Mandruta Alexandru Ioan de Livia si scuze daca am uitat pe cineva Plus sa ne traiasca mamicile, taticii si toti cei dragi cu numele de Ion/Ioana! Mamica de copil neastamparat Yannis |
ai scris asa frumos si cu rabdare ........subscriu si eu...
sa fiti cu totii sanatosi...si sa traiti 100 de ani
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
neatza..sarumana de coffe, sorina...
popice...ce fain...
noi pt ca tot dadeam lectii de somn...stam bine....ne=a apucat ora 1...m-a capiat....era si un aer uscat in casa...el cu nasul cam infundat...
alex de ce ai sters pozele?????????????
eu tot gyros aleg....mmmmmmmmmmm.....si putin tort de le mire...gata nu mai fac mancare azi...
simpli...eu n-am vrut sa supar pe nimeni...cred ca aveam in cap acei copii, buni de altfel care merg si la scoala,au si lectii de engleza si pian si sport si di tati..care nu mai pomenesc de joaca....si intr-adevar acesti copii ajung bine, sunt educati, culti etc.....dar daca-i intrebi de copilarie iti spun...a...n-am mai avut timp de joaca...
ai scris asa frumos...esti o mama asa de buna
ma solicita tanarul meu...
sa aveti o zi super....mai usor cu paharelul si farfuria
JUCARII PENTRU PITICI...
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia La multi ani Arthur! La multi ani, sa ne traiti cu numele! Daria Ioana Mara Ioana, surioara de David Ioana Cristina Mara Marutza Ioana Yoannis (Yannis pui de grec) Tudor Ioan Yannis de al3csa Alexandru Ioan Dionisios Ionas _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Subscriu!! La multi ani pufuleti dragi!!!
Las o www.youtube.com/watch?v=qwqKR_vyal8" target="_blank">melodie antrenanta pentru toti pufuletii care si-au aniversat ziua de nastere ca si pentru cei sarbatoriti azi!!
simplicity spune:
Neata,
Dece eu nu m-am suparat daca la mine te-ai referit, ideea era ca ce ai scris se potriveste si cum gandesc eu
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
rox_y spune:
citat din mesajul lui miremia La multi ani Arthur! La multi ani, sa ne traiti cu numele! Daria Ioana Mara Ioana, surioara de David Ioana Cristina Mara Marutza Ioana Yoannis (Yannis pui de grec) Tudor Ioan Yannis de al3csa Alexandru Ioan Dionisios Ionas _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Subscriu si eu ca e tare frumos scris
La multi ani, multi ani sanatosi si bucurosi sa traiti
Neatza..
Alexutzzza eu aleg gyros ca e tareee buun [pofta de asemenea si tortul Miremiei imi trage cu ochiul...
in legatura cu somnul seara ..indiferent la ce ne-am uita daca e interesant sau nu se stinge tv-ul la ora 22.00 fix...si adormim.iar dupa amiaza se stinge tot si se adoarme eu cu ea...in weekend e jale noroc ca pot sa-l trimit pe tati in alte parti ale casei sa putem sa dormim linisttite.
acum in timp ce scriam acest mesaj...micutul meu ingeras a reusit sa o sune pe matusa-mea de pe telefonul sotului (nush cum pt ca stiam ca e blocat)..noroc ca are minute
va pup
o zi frumoasa sa aveti
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
rox_y spune:
ps. Bea..eu am 2 filmulete turbo jam: BeachBody si Learn and Burn
povestea nasterii micutei Diana
decenuela spune:
alex ....la multi ani pt cel mai iubit dintre greco-romani...n-am prea inteles de ce faci tu cinste cu asa bunatati...
noi am fost sa-i cumparam copilului cal...ca i s-a pus pata lu ta-su...asa ca am colindat car4...metro..real...mega de la mall ( unde erau niste chestii de plastic..nashpa)...n=am gasit...de fpat vreau sa va anuntca raioanele de jucarii au devenit brusc fff mici...mai ca nu gasesti ceva pt a face un cadou...
l-a cam obosit frecusul asta prin magazine asa ca...un bibe si somn de voie...
pt cine vrea sa iasa va anunt ca e full prin oras...full prin magazine...mall...asa ca ....daca nu arde nik...e de stat in casa...facut copii...numarat bani...filme...fiecare cum le nimereste....
sa aveti o zi placuta
ma termina vremea s
JUCARII PENTRU PITICI...
simplicity spune:
Si noi abia am venit de afara, e full de lume pe aici la shopping . Eu nu stiu sa conduc asa ca am fost cu bus-ul , numai eu cu Ariana, a fost asa dulce ca a fost cumintica, a mers si pe jos (mai mult decat in brate ) .
Mi-e un somn de numa si vad ca cafeaua asta nu isi face efectul, trebuie sa mai imi fac una ( si diseara ma uit pe pereti cred )
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
ana_g spune:
helau, helau!
La multi ani tuturor pufilor si nu numai care au avut azi onomastica!!!
eu-s mai zen azi....s-a petrecut minunea de a adormit asta mic fara leganatul obisnuit pur si simplu a adormit langa mine, in pat, bineinteles dupa ceva proteste, rotiri, rasuciri, dar a adormit destul de repede...si eu langa el
ma cam doare burta....scot no-spa-ul din dotare. mi-a mai ramas de la stefan, expira la anul, asa ca pot sa iau, nu?
va pup!
_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze
rox_y spune:
Dece, noi ( adica Diana) avem calut ce canta, se balanseaza si se da pe rotile....l-am primit la botez...si de atunci pot sa numar pana la 10 de cate ori s-a dat pe el..mai mult piesa pt muzeu
ce vroiam sa spun sa incerci la magazinele mai mici care nu-s in cadrul carre4, metro, mall sau ceva de genu
ps fetele care ati alaptat..va mai curge lapte daca strangeti de sfarc??Diana ma tot pipaie si tot strange si iese si laptele.Se duce in timp..sau ..habar n=am