Au venit portocalele pentru voi
dragii mei,
Am inceput sa dam portocalele pentru actiunea www.desprecopii.com/info-id-7678.htm" target="_blank">Portocale de Mos Nicolae.
Am pus portocalele la cei mentionati in articolul de mai sus ca fiind donatori insa sunt inca multi care nu au fost inca identificati sau e scris numele de membru DC -gresit asa ca va rugam sa ne spuneti cine nu a primit inca iconita si v-o punem imediat.
Multumiri tuturor celor implicati in aceasta actiune si fireste, Gustei.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
diannaalex spune:
Eu nu am primitportocala numele meu e cu 2 de N nu cu unul singur cum e trecut pe prima pagina. Multumesc frumos si felicitari tuturor
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
catod spune:
Ce frumos!!Multumim, DC
_
Cami si Mihnea
_
"Nu merge in spatele meu,s-ar putea sa nu conduc.Nu merge in fata mea,s-ar putea sa nu te urmez.Mergi langa mine si fii prietenul meu" ( Albert Camus)
puisorul spune:
Multumesc DC
Ani de Stefana (23.01.2008)
Ajutoarele lui Mos Craciun
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Cristina_OR spune:
multumesc si eu pt portocala, si ma bucur tare mult ca s-a concretizat aceasta actiune.de cate ori mananc portocale impreuna cu Denis, ma gandesc ca sunt atatia copii care nici nu ii cunosc gustul.
sper sa mai faceti actiuni din-astea, cat mai des.
felicitari,DC si tuturor donatorilor inimosi
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
HAIDETI SA ADUCEM ZAMBETUL PE FETISOARA UNEI PRINTESE:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168708&nm=Un-Craciun-mai-vesel-pentru-Adriana
abramburika spune:
multumim, dar, mai ales, speram ca am putut fi de ajutor pt. acei copii, sa le fi adus un zambet pe buze, un pic de seninatate.
in al 9-lea cer ...
Alex@Sara spune:
eiiiii,nu ma mai joc ....eu nu am primit portocala ....poate ca nick-ul meu e trecut cu litere mici?Alex@Sara sunt si ma bucur din suflet ca am putut participa la aceasta actiune si promit ca si pe viitor voi fi alaturi de orice actiune umanitara aici,pe DC
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....