Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

O seara minunata ALTESA parca si vad cum stam toate in seara asta si ne gandim la tine si la marele moment :))))) provocarea nasterii. Spune-i ca daca vrea sa scape repede sa de-a tot ce e mai bun din prima....

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Cristina si Altesa eu nu va reclam la OPC dar motatele sigur or sa o faca ca au facut febra de la atata agitatie degeaba.

Mady ne uitam la acelasi film

Cat despre furia laptelui verisoara mea a facuto la primul copil este groaznica i s-au inflamat sanii, a trebuit sa ia antibiotic si nu a mai putut alapta ba mai mult (si nu vreau sa va sperii) o data erea singura acasa cu copilul si gasito sotul lesinata. Eu ma rog sa nu trecem prin asta.

Aseara am incheiat pacea de pe pozitia invingatorului (bien sure) am fortat inamicul sa recunoasca ca este un gras si ca are peste 100 de kg si m-am declarat mutumita

Azi am sterilizat pompa si biberonul, am pus deoparte hainele pt scos din spital si am facut minuni din alea din vata si comprese sterile.

Livia 37 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

si eu tre' sa ma apuc sda le fac desi nu prea stiu exact cat si cum si in ce fel
In fine, am venit de la eco, fata mea e bine si grasana - 2.800 kg,avans de aproape 10 zile.
Pt cunoscatoare a zis Tutunaru ca suntem beton, col inchis de 4 si ne mai vedem peste 2 saptamani sa vada si analiele atunci si sa punem la punct ce si cum - emotii cat casa.
Livia - am intrebat de anestezie si a zis trusa combinata de la Braun (cred ca aia de care au scris fetele capitolul trecut),dar nu a zis nimic de anestezic. Eu cand am mai facut epidurala la Elias, am luat doar trusa nu si anetezicul.
Ca o glumita tipica, a zis ca sa iau trusa combinata doara daca vreau neaparat ceza, ca putem incerca natural (desi mi-a promis cez - stiu ca e obsedat de nasterea naturala si te duce cu zaharelul pana la momentul X)
In rest, lume ca la balamuc acolo ca dl dr a lipsit si acum era full.
Am avut placerea sa vad la coada o burtica cu gemeni si una cu TRIPLETI, era imensa saracuta. Avea 35 de sapt si abia se mai putea misca
Va pup!

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

Azi am sterilizat pompa si biberonul, am pus deoparte hainele pt scos din spital si am facut minuni din alea din vata si comprese sterile.
Livia 37 + Stefan Matei

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice, sunt atat de interesata si eu de pediatru...Chiar ma gandeam cum voi proceda si avand in vedere ca suntem vecine, crezi ca poate fi abordata dr respectiva? Indraznesc prea mult?
Alina, Danneza, felicitari pentru vestile bune!Alina, poate imi povestesti si mie de dimensiunile colului.Cat despre greutate, chiar esti beton!E foarte bine!

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Altesa , tin pumnii sa-ti iasa din prima, vezi poate te apuca imediat si nu mai nimereste omul sa traga ceva pe el . Oricum, spor la munca, iti tin pumnii!
Apropos de furia laptelui, chestia asta poate da niste chestii urite, dar in acelasi timp, poate fi prevenita, ca sa zic asa. Si eu am facu a 2-a sau a 3-a seara in maternitate, dar trebuie sa-ti iei niste masuri, ca daca nu, intr-adevar se pot intimpla si lucruri mai putin placute. Cred, sper sa nu vorbesc prostii, ca se poate intimpla doar mamicilor care au mult lapte. Daca sanii se intaresc foarte tare, devin foarte durerosi si incep sa friga, e semn ca trebuie sa faci ceva. Cam astea cred ca sunt primele simptome, din ce imi aduc aminte. Dar nu e un capat de tara, sanii trebuie doar goliti foarte bine cu pompa de san, si gata, se rezolva problema.Eu, in noapte aia, am avut noroc ca a trecut o asistenta pe la mine si i-am spus ca ma dor sanii, erau super plini cu lapte, si cind m-a vazut si-a pus mainile in cap.Mi-a zis ca trebuie neaparat sa ma mulga, bineinteles ca nu vroiam nici in ruptul capului, o tot tineam cu lasa ca vine sotul de dimineata si il trimit sa-mi cumpere o pompa, ea nu si nu, ca pina dimineata dau in mastita.Si s-a apucat sa ma mulga manual, cred ca e cea mai dureroasa experienta prin care am trecut eu pina acum.Pur si simplu, cu laptele stors mi-a umplut un prosop de ala mare de baie, pe care l-a stors de 2 ori.Nu am crezut ca pot avea atita lapte ! Dar ii multumesc ca a facut-o, cine stie ce pateam pina dimineata. Nu vreau sa sperii pe nimeni, tocmai de aceea v-am si povestit, ca sa stiti ce se poate face si ca nu e o mare tragedie, trebuie doar sa-i golesti de cite ori simti ca sunt prea incarcati.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

fetele, am si eu o intrebare mai delicata apropo de inductie, ca tot se vorbeste despre asta - ce ajuta de fapt, partea hormonala de excitatie sau partea mecanica de...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

-n-aam mai apucat sa vad tot filmul...
- sa speram ca vom trece cu bine de momentele alea....ofofof

37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

danezza multumesc pt raspuns. Azi am cumparat trusa de anestezie .Vineri merg si eu la dr daca se poate invoi sotul.Torsoanele le-am facut dupa cum m-a taiat capul aprox 20 cm lungime si de groase am pus vata in 2 sper ca sunt suficient de mari cat sa acopere "subiectul" oricum nu am facut decat vreo 14 dintr-un pachet mare de vata .Daca am gresit am luat inca un pachet de vata+comprese+fasa pansament+ foarfeca la mine (lucru manual nu alta)

Livia 37 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ursulet - partea hormonala, continuta in sperma. Teoretic daca e cu protectie, e fara inducere.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

si eu care ma gandeam ca partea mecanica e toata faza ..

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Ursulet - partea hormonala, continuta in sperma. Teoretic daca e cu protectie, e fara inducere.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput