Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Uff! Ce bine ma simt ca am spus cuiva! Apropo de "spus cuiva" prietena mea de aici careia ma plangeam cand mai aveam cate un necaz s-a operat de cancer la cervix. Are 25 ani, un singur partener sexual(e de 8 ani cu baiatul asta), niciun avort, nicio BTS, nicio nastere, in plus el nu are virusul.. E distrusa, mai ales ca ei incercau pt bebe de 1 an si ceva. Aaa si in aceeasi zi cu ea, au operat o fetita de 13 ani cu aceeasi boala. Nu inteleg care e faza cu virusul HPV dar stiu ca sora mea s-a vaccinat de urgenta (pana la 24 ani se mai face vaccinul).

32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Si eu am taiat din col acum 2 ani, inainte sa raman gravida cu Rebeca. E adevarat ca nu era inca in faza de cancer, ci pre-cancerigen adica CIN 3 spre 4, dar acum sunt bine. Sanatate prietenei tale.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Adriana si Dumnezeu sa iti dea sanatate. Am printat raspunsul tau si il duc sa-l vada. Din 22 decembrie de la operatie plange in fiecare zi. A facut o depresie urata, a anulat petrecerea de nunta, imi zice mereu ca ea o sa moara si ca nu o sa simta niciodata bucuria de a deveni mama. Sa vezi cat o sa o incurajeze ca stie pe cineva care a trecut printr-o situatie similara, iar acum va deveni mama pentru a doua oara! Esti o minune!

32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ah..m-am mai linistit fetelor cu cola.......decat sa stau sa plang langa ea mai bine iau o gura
- fac si eu o pauza de la curat....mai stau nitel ca incepe sa ma ia spatele si tre sa mai stau cuminte macar saptamana asta..sa termin si io 38...am desfacut si bradul..k chiar nu mai avea sens sa-lmai tin ca si asa ocupa spatiu iar eu acu pregatesc casuta pentru bebelusha..
- da lady.......sa mai stea nitel in burtica...asteptam acu alte fete sa vina cu vestile bune
- ma suna fratemeu acu juma de ora ca....s-a tot gandit la mine, oare cand nasc...nu stiu ce-i veni..ca statea de vorba cu bunica si vorbeau de mine, oare cand nasc...si i-am zis...knd o vrea Domnu si bbelusha sa iasa..ai mei sunt nerabdatori..mai ales mama..pfff....parca ea tre sa nasca...aseara se gandea sa ma sune sa-mi spuna sa-mi pregatesc bagajul...si se gandea ce sa sfatuiasca sa pun...dar bineinteles o luasem inainte, io deja eram in pregatire...(apropo, eu mama avem des momente de astea, cand telepatia functioneaza )
- faith...bine ca ai revenit
- sotul meu sta relaxat....in ceea ce priveste bagajele...oricum io ii atrag atentia.vezi ca asta e aici, asta e aici...etc etc....isi face griji acum de modul in care voi naste..sincera sa fiu si pe mine incepe sa ma cam sperie si imi pun tot felu de intrebari....mi-e teama sa nu intru in panica atunci in momentele alea knd o fi sa incerc sa nasc normal...durerile alea cat de mari or fi....daca pot sa tin piept....aoleu...acu in timp ce va scriu am vazut o faza la televizor..e un film cu jennifer lopez si a fost o faza cand nastea si...nu va mai zic...pana la urma a murit dar a supravietuit copilul..incepusem sa va dau detalii dar mai bine nu ca nu vreau sa ne speriem....offff
-postul pasteluii nu incepe pe 4 martie?parca asha am vazut pe calendar...o sa ma uit mai atent pe calendar

37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anessi, se fac botezuri in post. Cununii nu se fac dar de botezat se boteaza

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Mady si eu ma uit la acelasi film !

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Si mi=am adus aminte , ca dupa ce am nascut-o pe Ayla, a fost un caz asemanator cu o mamica de pe forum .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Mady, si mie mi-e teama cand ma gandesc cat de aproape e momentul nasterii. si mie mi-e teama sa nu ma lase puterile, sa nu se intample ceva si eu sa nu mai am energie, sa nu mai fac fata. mi-e putin frica si de dureri, de expulzie, de taietura... de perioada de dupa, ma tot gandesc cum ma voi putea ridica din pat sa-mi iau copilul in brate...
tot mai multe intrebari interioare ma framanta. acum parca mi-as fi dorit sa nasc prin ceza. nu stiu unde e optimismul meu, curajul si psihicul puternic. s-au dus pe apa sambetei

Alice, nu stiam ca se fac botezuri in post.

la cat de repede am ajuns la pagina 5 in capitolul de fata, nu stiu daca naste Altesa pana il terminam

Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Nu scriu mult, k vreau sa nasca fetele in cap asta
Am fost la control, am colul putin scurtat, dar inchis si "beton" (ca sa o citez pe dr). Bebe nu e inca fixat, are capul mobil, nu da semne ca ar vrea sa iasa.. A ramas ca ne mai vedem cand nasc, cel tarziu pe 14 ian, la cezariana... Analizele sunt perfecte, tensiunea la fel (11/7), nu sunt umflata, am luat 15 kg pana acum. Cam atat..Asteptare si rabdare de acum incolo..

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

BULINUTA , sincer sper sa fie doar pregateala bazinului, eu am impresia ca am o greutate legata de osul respectiv si ma trage in jos,urata senzatie...in rest stiu am fost norocoasa in timpul sarcinii, m-au ocolit multe neplaceri, pana si arsurile le-am avut doar in vreo 2 randuri.
ALICE, eu stau linistita dar parca bebe nu prea vrea...parca si-a schimbat si pozitia, inainte era cu spatele pe dreapta iar acum simt ceva manute si picioruse pe acolo...sper ca nu si-a rasucit inca odata si cordonul

+38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele mi-am amenintat sotul ca in seara asta nu mai scapa

Sper sa nasc dupa prima partida ca oricum de a 2-a nu mai sunt buna

Sa-l vedeti dintr-o data ce de teme de discutie are cu parinti si cumnatii mama ,mamaaaa dar pun eu mana pe el in dormitor

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara! Am citit pe sarite, ma bucur ca sunteti bine, FELICITARI CATI SI SARA!!!
Citeam despre starile voastre, durerile de oase, dormitul, wow, tare greu a mai fost si la mine, bine ca a trecut... lasa ca nu mai aveti mult nici voi, au trecut sapt cu zecile, mai sunt doar cateva zile...

Noi suntem bine, incepem sa ne facem un program, puiutii papa la san (de doua ori am reusit sa-i alaptez simultan, ma bucur enorm ca pot face asta atunci cand se trezesc in acelasi timp, nu vreau sa-i las sa planga, mai ales cand le e foame si apoi ma simt eu asa, super mamica atunci cand ii tin pe amandoi la san. Nu pun poze ca mi-e ), intre mese dorm tot timpul, noaptea se trezesc de doua ori, de obicei programul fetitei e decalat cu o ora, Matei e mai mancacios, drept pt care a ajuns-o pe Natalia la greutate, a fost azi medicul de familie si i-a cantarit, masurat, analizat, sunt f bine.
Dupa baita de seara dorm amandoi 4 ore, asa ca reusesc sa ma odihnesc si eu destul de bine, apoi mananca la 2-3 ore.
Am descoperit ca pusi pe burtica elimina foarte bine aerul din stomac, asta pt mamicile care au nascut deja.
Am ceva vizitatori, revin!

Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei)

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput