Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)
Raspunsuri - Pagina 4
bulinuta27 spune:
annesi jos securea din pod spune-i ca iesi pe geam si pe primul mai aratos il inviti la o inducere [:)))]
aerilian pe mine nu m-au lasat mancarimile deloc iar cu coloana...ma doare si mijlocul si la jumatatea coloanei unde zici tu de la presiunea pe care o exercita burtica pe statura...nus cum sa iti explic...iar cu durerile de bazin si de osul ala nemernic ...ce fericita esti ...te invidiez sincer
fetele plec spre casa ca nu maipot pe scaun...acu plec
pup si maine cand vin altesa si cirstina sa aud vesti bune si noi depre voi...am zis
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 31+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
annesi spune:
aaa si inca ceva: voi stiati ca Pastile sunt pe 15 aprilie anul asta?
iar in post se intra din 27 feb, asa ca nu prea putem sa-i botezam pe micuti inainte de post...
vor fi mari si grei la sfarsitul lui aprilie, saraca nasica, cate kg va trebui sa tina in brate! dar o sa fie ajutata de nasicu
Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
suzieq spune:
Am ajuns la capitolul lista cu ce mai am nevoie sa ma apuc usor usor sa cumpar si cautand pe net am gasit:
Pungi sterilizare la microunde Quick Clean
A folosit cineva asa ceva merita cumparate?
MTHFR C677T Homozigot
+34
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Mihaela asa faceam si eu in sarcina cu Sara: imi cumparam mereu flori, aveam casa plina . Acum nu am nci una.. Se cunoaste ca ai o fetitza in burtica Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Alina poate nu ma crezi, dar nici eu pana am ramas insarcinata n-am avut gram de planta-n casa. Le uram! Si soacra-mea imi aducea saptamanal cate-o glastra. Acum ma relaxeaza sa le plantez, sa le sadesc, le vorbesc, le mangai. Mor de dragul lor! Dar numai a celor cu flori, nu-mi plac plantele verzi, fara inflorescente. Asteptam vesti bune de la eco
Jassemine
Mady eu sunt c.m mare fan Cola, insa am incercat sa reduc si sa evit pe perioada sarcinii. Doctorita mi-a zis sa beau daca ma apuca . Decat sa agit bebele cu gandul si pofta, mai bine sa beau un pahar ca nu e capat de lume.
Apropo de asta vreau sa impartasesc, pe scurt, cu voi o chestie tare interesanta pe care mi-a zis-o ultima oara. La sf lui noiembrie a fost la un simpozion/ seminar in Londra si subiectul principal a fost "sarcina si durata ei". Aparent, in ultimii ani, "lungimea" sarcinii s-a scurtat de la 40 sapt la 39sapt+3 zile. Acum se cerceteaza daca nu cumva E-urile din mancare si alti factori de mediu/ sociali/ etc., produc o crestere "artficiala" a fatului.
32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
shoareku spune:
Fetelor nu va mai faceti atatea griji cu cola! Io la sarcina cuRares beam 2 l cola pe zi plus cate un expreso din ala de la ma-sa de acasa fara zahar si a iesit un bebelus calm si dormacios ( dormea non stop nu am avut nici o oapte nedormita )
mihaelaradu spune:
A scris Iaura la cap anterior despre "furia laptelui". Nu vreau sa par dezinteresata, dar eu nu inteleg cum se manifesta asta. Din popor, de pe la babe, am mai auzit ca "respectiva" a facut "furia laptelui" si a luat-o razna, etc. Dar e intr-adevar o conditie asociata lactatiei? Cum se manifesta? Cum se previne? Se vindeca?
Si mai am una sa va zic legat de subiectul "soacra" pe care eu de cateva saptamani incerc sa-l ignor/evit. Alaltaieri vbeam cu sotul despre armata (aici fiecare barbat merge 3 zile pe an in armata ca sa nu uite sa traga cu pusca, in caz ca ne ataca turcii, care, pt ca ei n-au citit pe Eminescu, nu stiu ca aia vin s-ataca "cata frunza, cata iarba". Eu-l las sa creada ca e ostas devotat, dar Doamne fei de-un turc, ca ne-am mancat norocu'). El ar trebui sa execute stagiul asta obligatoriu undeva prin februarie. Eu ii spun ca ar fi bine sa mearga si sa amane pana dupa mijlocul lui martie ca nu cumva sa ma apuce si pe mine nascutul cand el serveste patria. La care soacra mea cea foarte binevoitoare si iubitoare: "Da venim noi cu tine, draga, daca e sa nasti". Si eu intreb: " Unde? In sala de nasteri?". La care ea ff senina: "Da. Pai credeai ca merge numai Theo cu tine? Am vb deja cu o prietena sa ma lase sa intru si eu." Eu intreb: " Si mama mea?". "Pai o sa incerc sa fac ceva si pt ea..poate o putem baga si pe ea."
Eu ma uit la barbat, ma uit la ea si zic: " Over my dead body! Singura persoana care intra cu mine e Theo si singura persoana pe care vreau sa o vad dupa ce termin treaba e mama mea. Asa ca eu va zic de pe acum ca ar fi bine sa asteptati cateva ore pana sa ma vizitati." N-a zis nimic, dar s-a schimbat la fata. Schimbare care pe mine nu m-a miscat si nici nu m-a enervat. Am fost Zen, vorba Matzei! Bucuroasa ca am putut sa ma descarc si sa-i dau replica pe moment.
Uff! Ce bine ma simt ca am spus cuiva! Apropo de "spus cuiva" prietena mea de aici careia ma plangeam cand mai aveam cate un necaz s-a operat de cancer la cervix. Are 25 ani, un singur partener sexual(e de 8 ani cu baiatul asta), niciun avort, nicio BTS, nicio nastere, in plus el nu are virusul.. E distrusa, mai ales ca ei incercau pt bebe de 1 an si ceva. Aaa si in aceeasi zi cu ea, au operat o fetita de 13 ani cu aceeasi boala. Nu inteleg care e faza cu virusul HPV dar stiu ca sora mea s-a vaccinat de urgenta (pana la 24 ani se mai face vaccinul).
32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
adc spune:
citat din mesajul lui shoareku Io la sarcina cuRares beam 2 l cola pe zi plus cate un expreso |
Asta e o gluma, nu? Un expresso pe zi treaca mearga, dar 2l de cola... poate vrei sa spui ca s-a intamplat ocazional, nu in fiecare zi...
Iti invidiez organismul anyway
Despre bebelusi, din observatiile mele, daca e sa ai un copil linistit asa o sa fie, si daca nu, asta e. Cat e de sanatos insa consumul de cola si alte cele in asemenea cantitati in timpul sarcinii precum si inafara ei, asta e alta poveste... Dar nah, nu-s eu nici pe departe cea fara pata, acum mi-e pofta de Fanta lemon.
Mami de Andra (18.02.2006) si 35+ cu
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui mihaelaradu Uff! Ce bine ma simt ca am spus cuiva! Apropo de "spus cuiva" prietena mea de aici careia ma plangeam cand mai aveam cate un necaz s-a operat de cancer la cervix. Are 25 ani, un singur partener sexual(e de 8 ani cu baiatul asta), niciun avort, nicio BTS, nicio nastere, in plus el nu are virusul.. E distrusa, mai ales ca ei incercau pt bebe de 1 an si ceva. Aaa si in aceeasi zi cu ea, au operat o fetita de 13 ani cu aceeasi boala. Nu inteleg care e faza cu virusul HPV dar stiu ca sora mea s-a vaccinat de urgenta (pana la 24 ani se mai face vaccinul). 32+ cu pisicutza Iris http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Si eu am taiat din col acum 2 ani, inainte sa raman gravida cu Rebeca. E adevarat ca nu era inca in faza de cancer, ci pre-cancerigen adica CIN 3 spre 4, dar acum sunt bine. Sanatate prietenei tale.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu
ursulet33 spune:
Iaura daca ai probleme cu alaptarea sa stii ca exista consilieri care te pot ajuta - inclusiv vin acasa si-ti arata ce si cum. Pe astia i-am gasit in Bucuresti - nu mai tin minte de unde esti tu.. http://www.nastecumsimti.org/servicii-2/consiliere-in-alaptare/
Iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede!