LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)
Raspunsuri - Pagina 9
Leditia spune:
Ilinca
La multi ani sanatosi si fericiti.
Crisspy,felicitari atat pt Andra,dar si pt Razvi,ma bucur ca-i vorbaret si ca nu a plans la gradi.
Va pup si va doresc o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
asparagus spune:
Ilinca
Andreea, sa va traiasca printesa, sa creasca sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 21+Bianca
http://www.foto-la.de/Lucas/
mara95 spune:
La multi ani tuturor, sa aveti un an asa cum vi-l doriti!
Multumim pentru urarile lui Andru!
A crescut, e nazdravan, face sotii, dar e pupacios, lipicios, ne iubeste intruna. Se cearta cu flavi tot timpul, dar in final se impaca.
Are aproape 1 m si 20 kg. Nu vrea nicum la gradi. Am serbat toate zilele de nastere si de nume ale lor incepand cu Sf Andrei si terminand ieri, insumand 5 torturi, fara Craciun si Revelion.Ni s-a cam aplecat de atatea dulciuri si chefuri, asa ca iesind din concediu, avem nevoie de liniste si odihna.Va pupam si va dorim sanatate multa si putere de munca, acasa si la serviciu!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
alinuk spune:
uau
am mai dat peste ceva de pe vremurile acelea
va mai amintiti de perioada www.youtube.com/watch?v=FXgZ9EHBEH0&list=LLWA370xjTkzI3A0IspG-HBA&feature=mh_lolz" target="_blank">alaptarii?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
in loc de...Sarbatori Binecuvantate!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
iuliacris spune:
Ne-am intors si noi de doua zile de prin peregrinari, asa ca incep prin a ura La multi ani! tuturor licuricilor sarbatoriti intre timp: Carol, Karina, Lachlan, Eliza, David, Andu, Andrei, Ilinca! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!
Noi am avut cea mai stresanta calatorie ever!!!! Carla a fost culmea rautatii, poate pe fond de oboseala sau altceva. In orice caz, ne-a tocat nervii tare de tot, pana si lui Cipri, pe care nu l-am vazut in viata mea asa nervos. Ideea e ca pe 20 decembrie a cazut la gradi si si-a facut un cucui mare in frunte. Am urmarit-o si a parut in regula, a fost vesela, bine merci, dupa doua zile a facut noaptea febra 39.5 si m-am cam speriat, ca nu mai facuse niciodata febra asa mare. I-a scazut cu antitermice. Si iar a fost bine merci. Pe 25 seara a mai tras un 39, iar i-a scazut. Pe 28 am plecat spre California. Am dormit o noapte in Chicago, iar a facut febra peste 39. Pe urma inca doua seri cu febra. niciun alt simptom decat ca era foarte rea, adica urla la noi, ne batea, nu era bine nimic. Pana la urma pe 31 am mers cu ea la urgenta ca ma tot stresa ideea ca o fi patit ceva la cap de la cazatura. Acolo, urlete si zbateri, de se cruceau toti. Dr ne-a zis ca probabil a fost un virus care a cauzat febra, ca de la lovitura la cap nu se face febra. In fine, nici n-a mai facut dupa aceea. In toata calatoria de 8 zile n-a vrut sa se imbrace decat cu doua perechi de leggings, doua bluze si doua perechi de sosete, groaznic. De cand ne-am intors si-a mai revenit, insa nu vrea la gradi, ieri mi-a fredonat toata ziua ca nu vrea, aseara era mai OK, azi dimineata insa pana am imbracat-o si pana i-am cautat caciula favorita i-a casunat ca ea vrea doar pantofi fara sosete, urlete si plansete, asa ca m-am crizat si eu si-am trimis-o la tat-su sa nu-i ard una. Asa ca am renuntat la gradi pe azi, am mers impreuna si i-am cumparat sosete cu Dora si cu Mickey si alte bazaconii pe care mi-a promis ca le poarta maine la gradi, sa vedem.
Partea buna e potty trained, desi ii pun scutec cand mergem undeva, nu scapa deloc pe ea si nici nu vrea sa auda sa faca in el, asa ca am umblat cu reductorul dupa noi prin aeropoarte, benzinarii etc. Bineinteles ca din douazeci de perechi de chiloti cate are ii plac doar doua...
iuliacris spune:
Crisspy, felicitari pentru maimutza mica si pentru barbatelul de Razvi!
Alinuk, emotionante ganduri asa cum ne-ai obisnuit!
bpaula spune:
La multi ani Ilinca!!!!
Alinuk m-ai emotionat din nou. Ati petrecut minunat.
Iulia te inteleg cu Carla, are si Marius o perioada de as pleca in lume. Ce am observat e ca e mai alintat cand suntem amandoi acasa. Azi a fost sotul la munca si parca altfel m-am inteles cu el. Cum a venit insa..Cel mai greu e ca nu vrea sa doarma, e obosit si de aici supararile.
Oricum printre picaturi am reusit sa imi tai cartoane pentru cutiile de la marturiile de botez. Le-am stampilat si indoit ramane sa le mai pun fondite maine si sa le leg.
Sambata avem botezul celui mic, sunt fericita ca imi vin si parintii si fratii de acasa.
Somn usor!
miereamara spune:
OMG Iulia stiu ca nu e funny dar am ras de numa:))) m-am vazut pe mine in urma cu ceva timp...si noi am avut problema asta cu hainele, nu chiar asa acutizata dar a fost. Acum i-a trecut. A ramas reticent doar la pantofi, are doua perechi numai pe care le incalta si sa vezi ce cascadorii fac sa ii gasesc exact acceasi pereche de pantofi dar cu numar mai mare, am ajuns sa ii cumpar din start doua perechi cu numere diferite, cand nu-l mai incape o pereche schimbam cu perechea identica:)))
Culmea, v-am vazut pozele pe Fb si chiar voiam sa va comentez ca tare bine v-ati distrat, am vazut ca statea Carla cumintica la masa.
Hai ca trece!
Alinuk multumim pentru gandurile frumoase!
Baby gator