LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Criss stai linistita ca nu o iei cu capul... la mine erau zile in care plangeam de nervi ca ea nu lua o lingurita de mancare, si uite asa am mers pana la un an, cu bani dati pe lapte.. am luat intr-o luna de la Sensiblu( ca aveau o oferta la lapte-ieseam mai ieftin decat in hipermarket) lapte si cereale plus medicamentele uzuale de 800 ron, a inlemnit tipa de la casa.. asa ca o sa mai cumperi..



Aaaa, pai sume din astea am prestat si eu: 2 doze de vaccin adica Infarix IPV + Rotarix plus lapte Infatrini = 795 ron.

M-am obisnuit. Faza e ca nu ma deranjeaza sa dau gramezile de bani, numai sa vad si eu niste rezultate.

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ce sa zic, cred ca trebuie sa ai rabdare.. pana la urma conteaza sa fie sanatoasa.. si dupa cum ti-am mai zis este fata tine la silueta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Porumbita, vezi ce vesti bune ti-a adus Anul Nou!!! Super
Cris, imi pare rau ca va chinuiti cu mancatul, sper sa reusiti sa o scoateti la capat cu diversificarea Sanatate multa lui Razvi!
Carmen, sa ne zici ce ati facut la logoped, e bine ca mergeti la un specialist recomandat
Dark, e un frumos Mister, imi place tare
Ledi

La multi ani, Maria Teodora! Sa cresti mare si sanatoasa!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ce de treaba am facut azi: am cautat peste tot unde se mai fac analize cu trimitere, apoi fugi la medicul de familie al lui Aex sa imi dea trimitere, desi nu pt toate, unele le voi plati.
Maine dimineata facem analizele, deci. Am sunat drul chirurg, miercuri dimineata ne prezentam la control,!
Acum ma apuc de cusut, pana pe la 4, cand fug sa-l iau de la gradi.

Crisspy, atat costa Infatrini? pai din asta ne-a recomandat si noua, 12 flacoane... si, cica,daca il accepta pe asta trecem pe Nutrini...
Si eu l-am mai dus pe Alex tusind la gradi, dar nu cu secretii, doar asa, sec, si ii dadeam acasa Sinupret, care mi se pare f bun.
Pentru pofta de mancare eu am auzit o mamica la cresa de Minimartieni sirop, ca e bun si ca tine pana la un an (dupa ce il termini) pofta de mancare si, desi nu sunt genul, am fugit si i-am cumparat si eu repede, ca era dupa episodul cu stomatita si nu mai stiam ce sa-i dau ca sa manance...Doar ca eu i-am luat jeleuri, fiindca nu mai suporta lingurita sau seringa,si i-am dat 2 pe zi, dimineata si la 4, dupa cresa. Si de atunci nu am mai avut probleme cu pofta de mancare...
Carmen, si eu zic la fel de Alexu meu, ca mananca, dar nu sta locului, nici la desene, trebuie sa aiba el o masinuta, o mingiuta, ceva sa-si faca de lucru..cu cine o fi semanand? .Plus ca si eu, si sotul am fost niste slabanogi pana sa ne casatorim..
Dar nah, trebuie sa ma linistesc cumva...ca toata lumea imi zice ca e mic..Mi-a zis o verisoara:
"Dar asta micu al tau nu mai creste?"

Porumbita, noi nu am vrut tratament cu hormoni, dar tare mi-e teama ca acolo o sa ajungem..
Daca ies bine analizele nu mai bag nimic in el..De asta mi-e si mie teama, sa nu "explodeze' de-odata de atatea vitamine, minerale, si alte minuni..
Dar tu esti gravi?




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

da , 10s jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Crisspy, atat costa Infatrini? pai din asta ne-a recomandat si noua, 12 flacoane... si, cica,daca il accepta pe asta trecem pe Nutrini...



Mie Irina mi-a zis ca Infatrini este pt bebei pana intr-un an, peste un an se da Nutrini.

Acum am cautat si am gasit pe net Infatrini de la un magazin cu chestii pt bebei la 11 lei. Nu stiu daca e ok sa comand de acolo, eu pana acum l-am luat din farmacie. Vad ca Nutrini e 12 ron la 200ml.

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc, fetelor

micola imi pare rau de vestile proaste.
Cat despre greutate ... Nadia are 92 cm si 12 kg (imbracata). I-am dat o luna Multi Sanostol care nu a avut nici un efect.
Nu mananca mai nimic si in plus e asa de energica, asa de agitata, intr-o continua miscare ...
Eu nu prea ma stresez cu asta, vad si eu ca-i mica fata de alti copii de varsta de ei dar o vad si sanatoasa, puternica, sincer nu cred sa aiba ceva.

porumbita ce bine imi pare!
Imi vine sa-i omor pe astia cu analizele gresite. Chiar cred ca ar trebui sa facem ceva. Pe langa stresul enorm pe care ni-l creeaza, mai dam si atatia bani pe alte si alte analize. Plus timpul pe care il pierzi.

carmen de ce mergeti la neurolog? Cred ca am ratat cand ai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Micola imi pare rau de vestile mai putin bune. Cat despre Osteocare MArius a avut pana acum vreo 3 cure dar n-am remarcat sa ii fi crescut pofta de mancare cumva.
Si e drept ca are 14,5 kg acum dar are si aproape 10 cm in plus la inaltime deci nu stiu cat de "gras" este fata de al tau.

Crisspy o groaza de bani laptele ala, macar sa dea ceva rezultate.
Chiar cat ar trebui sa manance un bebe pe la 2 luni?
Intreb ca as vrea sa stiu cam cat sa ii las sotului cand mai ies. Astazi a mancat cam 100 ml pe la 13.30 dupa ce mancase de la mine pe la 11. Problema e ca eu cam greu scot la pompa, stiti vreun pont?

Eu simt ca ma lasa nervii si puterile cand vine vorba sa il adorm pe MAtrius. Si acum sta in pat de o ora si jumatate si tot vorbeste. Degeaba stau eu sau sotul cu el ca tot la fel face. Si seara nu adoarme mai repede de 23, sunt chiar fericita cand adoarme la 23.

Naty am uitat sa te felicit pentru mica balerina si sa ii urez spor la dansat in perioada urmatoare.

Lissa_ana nu mai scrii? Ce mai fac piticii?

Cine mai stie cat costa Infarixul acum? Noi la MArius l-am luat de la medicul lui si din ce citeam pe la fete era mai ieftin decat la farmacii. Crisspy cat ai dat?

Porumbita eu nu mai stiu ce am facut. Stiu ca era un test corelat cu o ecografie facuta anterior la medicul meu. Testul a fost facut la spital si a costat cam 100 lei, ecografia a fost inclusa in asigurare deci nu stiu cat costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Paula success cu pompa. Tips & tricks nu am, la mine mergea cu pompa electrica de la Avent, dar nu iesea o cantitate considerabila, mandra scoatea mai mult. Acum vreau sa o vand.

Oho, pai a mancat bine al tau. Andra mea mananca la 4 luni jumatate abia 120ml la 3 - 4 ore, si cateodata nici macar pe ala. Eu sunt bucuroasa daca mananca si 90ml la o masa. Pe cutia de LP scrie ca ar trebui sa aibe 5 mese de 180ml ...hehe, poate in visele mele salbatice.

Am luat eu Infarix IPV alaltaieri - 255 Ron la Sensiblu fara card. Vad ca cel Hexa e 280 fara card tot la ei.

Si eu am probleme cu somnul lui Razvi, numai mami reuseste sa-l adoarma cam in 30 de minute dupa-amiaza. Seara reusesc si eu, dar dupa-amiaza stam si cate o ora in pat si degeaba. Cand nu pot sa-l adorm, il las asa si seara pica mai devreme (adica 21:30-22:00). Daca doarme dupa-amiaza (cand reusim, doarme si 3 ore) mai devreme de 22:30 - 23:00 nici gand de somn.

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Naty la neurolog am ajuns deoarece Stefan are o intarziere de vorbire, el avea 2 ani si 9 luni si vorbea ca un copil de un an jumate.
Am inceput acum 2 luni un tratament cu Ebcephabol( pentru stimularea centrului vorbirii), se vad rezulatate numai ca majoritatea cuvintelor le spunem stalcit ( pentru asta mergem la logoped). Eu lucrez cu el dar se plictiseste, mai lucreaza si educatoarele la gradinita, oricum nu mai e ca atunci cand a inceput gradi.
A si imi convine ca doctorita este de treaba, mi-a recomandat si logoped la stat si-mi da si reteta pt sirop gratuit( ca sincer la cati bani las lunar in farmacii... ar trebui sa-mi dea mega discounturi)..

Spectacolele Ioanei nu sunt cu alti spectatori? eu de cand am mers cu Stefan l-a opera, zilnic ma intreaba cand mai mergem la opera..

Inca o data Alinuk multumim de invitatie..


Mergi la inceput