LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)
Raspunsuri - Pagina 17
alinuk spune:
Jasmi ce bine ca te mai vedem si noi
cat e de dragutza si delicata micuta
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
miereamara spune:
Anna, cred ca Vladut e ok, e posibil sa fie ce zici tu - somatizare.
Eu nu stiu ce sa fac noaptea pt ca ud patul cu lapte, fac ditamai balta sub mine, ziua nu mi se intampla treaba asta, dar noaptea cand suge Nadia dintr-un san, celalalt curge in draci...si cum ea suge non stop de pe la 3 dimineata ....
Baby gator
crisspy spune:
Miere nu poti sa incerci ceva de genul asta http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=AV05 - scoate tu spatiile
Cand mi se intampla asa eu puneam degetul pe sfarc (scuzati fetelor descrierea ) si se oprea, era ca un dop
flowerbee spune:
Alinuk, Carmen, multumesc pentru sugestii. O sa mai interesez, insa cred ca voi merge la un restaurant unde mergem noi de obicei, voi invita prietenii cei mai apropiati cu copilasii lor cu tot si poate, daca se strang mai multi copii, o sa aduc un animator doi.
Oricum, la gradi va fi petrecere tematica cu Minnie in plan central, dar acolo nu pot aduce si prietenii fetitei.
La vara, vad eu cu ce ocazie, o sa organizez o petrecere la tara, in aer liber, cu multe chestii dragute, cu animatori, pictori, personaje etc.
Miere, sanatate micutilor! Sa le treaca repede tusea!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
bee noi le-am facut zilele fetelor la Kid`s Planet in Piata Alba Iulia si am fost multumiti.
paula Ioana mea de la 3 ani fara o luna nu a mai dormit niciodata la pranz si, pana cand a inceput scoala, se culca numai la 11 -11,30.
miereamara spune:
Am lasat cateva poze publice daca vreti sa ne vizionati:)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Baby gator
miereamara spune:
Si am reusit sa fac si montajul cu pozele de la nastere/primele doua luni
Baby gator
bebelusi spune:
Rox, draga mea, iti dai seama ca nu ii dau sa manance la ora aia ca nu sunt nebuna, dar in seara aia nu am scapat, striga in gura mare ca lui ii e foame si noi nu ii dam sa manance. Si intreba ca milogul "Aveti ciorbita" "NU", "Aveti cacao cu lapte" "NU", "Aveti oua" "NU" si lista continua.
Va dati seama ca l-am luat si noi cu toate povestile posibile si imposibile dar degeama, Eu cred ca si faptul ca astat inchis in casa 10 zile din cauza varicelei
crisspy spune:
'Neata,
Miere superb montajul, sunteti o familie tare frumoasa . A2a melodie din montaj este absolut dementiala .
La noi s-a lasat iar cu planseste la luatul de la gradi: "Vau a Miss Adinaaaaaa!" O sa o iau acasa pe Missa asta ca tare draga ii mai e .
flowerbee spune:
Buna dimineata,
Miere, foarte frumos montajul, foarte emotionant. Esti o femeie implinita!
Crisspy, sper ca, la un moment dat, si Ale sa spuna ca nu vrea sa plece de la gradi.
Azi a plans pana am ajuns la usa gradinitei, apoi, cand am intrat, s-a linistit, insa se ascundea dupa mine. A coborat educatoarea ca sa o preia, sa o schimbe, si i-a povestit ce petrecere frumoasa va avea saptamana viitoare si s-a linistit. Intre timp, a mai venit un baietel si, fara sa ne zica nimic, s-a luat dupa el si au plecat impreuna cu educatoarea in clasa. Am mai stat la usa ca sa vad daca plange insa vorbea frumos, radea, asa ca am plecat si eu ceva mai increzatoare.
Cred ca stiu de ce a inceput sa planga. Alaltaieri, alegand cu un baietel, colegul ei preferat, au cazut probabil unul peste altul pt ca Ale avea o zona rosie pe obrajor care ieri s-a transformat intr-o mica vanataie. Si de atunci tot spune "sa nu mai alergati", deci educatoarea probabil ca le-a atras atentia.
Nu stiu cum sa o invat sa nu mai alerge, ca si acasa alearga dintr-o camera in alta, ea nu merge ci fuge.
Naty, cred ca voi merge si la Kid's Planet pt ca au fost clientii sotului cand era avocat si imi povestea numai lucruri bune despre locatiile lor. Bine ca mi-ai adus aminte. Ce fac fetele?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!