LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)
Raspunsuri - Pagina 11
flowerbee spune:
Naty, slava Domnului ca s-a infirmat! Dumnezeu este mare! Bucura-te de fetite, de familie si de viata! Sunt bogatia cea mai mare!
Eu sunt ok, in jur de 23 ianuarie am programare la Fundeni pentru analize! Sper ca fie ok si sa am voie la bebe.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Selene_Bunny spune:
Si noi ar trebui sa incepem sa ne interesam iar de vreo gradinita (aici inscrierile se fac inca din februarie), dar zau daca mai am chef...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
A, si Daria e tot cu NU referitor la gradinita... Una singura ii place de dinafara cum arata (e cu poze cu Looney Tunes), dar e privata, asa ca, sorry...
Lucrusoare de vanzare...
flowerbee spune:
Selene, nu o zori daca nu vrea inca la gradi! Este timp de gradi.
Bee
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Selene, nu o zori daca nu vrea inca la gradi! Este timp de gradi. Bee Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Da' nu ma stresez de nicio culoare. :)
Daca pentru 8 zile de gradinita i-au trebuit 2 luni ca sa isi revina cu increderea cum ca mami nu o paraseste, nu o abandoneaza (urla oribil daca plecam din casa fara ea, nu conta unde, plus problemele semnalate la subiectul dedicat), iti dai seama ca am cuiu' infipt...
Ma bucur ca delicata ta fetita s-a adaptat bine.
Lucrusoare de vanzare...
crisspy spune:
Bee ma bucur sa aud de voi ca sunteti bine. Nu-ti mai face procese de constiinta ca o duci la gradi, si Razvi are acum cu cine sta acasa si tot am decis sa continuam (desi stau cu frica in san sa nu aduca diverse bazaconii de acolo si sa se imbolnaveasca si Andra). La gradi mai socializeaza si el, mai invata una-alta. Sper sa fie OK analizele de luna asta si sa va apucati de bb2. O sa-i mai recoltez urina sa repetam si la Synevo, acum am facut la Matei Basarab.
Micola nu face scandal mare la inchiderea televizorului, parca pe zi ce trece comenteaza mai putin. Oau, dar beti lapte nu va incurcati, eu om mare nu as putea sa beau atat. Razvi bea cam 260-280ml seara si inca atat pe la 6 dimineata. Bafta si voua la analize.
Selene cam greu la voi dupa experienta de data trecuta. Sper sa gasiti una sa-i placa Dariei
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
flowerbee spune:
Selene, e abia a doua zi de gradi, sa vedem cum va fi in continuare. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa perceapa gradi ca pe o joaca. Eu nici nu ii zic ca mergem la gradi, ci la joaca cu copiii si dna educatoare.
Gradi la care mergem este o gradi cu valori traditionale, invatatura prin joc, nu urmareste nimeni sa scoata in copii niste genii sau niste poligloti la varsta frageda. O sa vedem cum merg lucrurile. Important e ca sunt f putini in grupa, nr de 10 este limitat prin contract, insa zilele astea au fost doar 4-5. Pentru moment, sunt inscrisi 7 baieti si Alexia. De saptamana viitoare speram sa mai vina 2 fetite ca sa nu fie Ale singura fetita din grupa. Dna director spune ca s-a inteles cu parintii, acum sa vedem, pana nu se incheie contractul, nu e nimic sigur.
Bee
bpaula spune:
Micola cat lapte mai bea, eu ma mir si de cat bea al tau crisspy. Al meu maxim 120 ,ml dar nu vrea mereu. De altfel el nu a baut niciodata mai mult de 220 ( si asta a fost o perioada f scurt); dar la cate lactate mananca nu imi fac griji.
Ufff, gradinita...cand ma gandesc. Din martie vrem sa il dam si noi dar din cate am testat pana acum sigur nu o sa accepte usor. Dar consider ca deja e mare si chiar daca l-as tine mai langa mine ca tot stau acasa cu cel mic, e vremea sa mearga si el intre copii.
micola spune:
Dimineata nu bea mult, maxim 200 ml, in zilele bune.Dar cum face ochi cum cere "chicu", trebuie sa-l am aproape, nici prea rece, nici prea fierbine, ci "cada" (calda).
Seara bea asa mult, desi seara mananca cel mai bine.