Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
Ilinca, asta stiam deja !!
Inapreda, eu cred ca are legatura cu noua camera, asa face si Ada cand are cate o noutate in peisaj, nu vrea sa se mai dezlipeasca de ea
Anaan, pe unde esti ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Chiar asa, Anaan nu prea pare in apele ei (cel putin forumistice), mi-e dor de ea in club!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Io m-am semesit scurt azi cu ea si zicea ca e bizilica, tot cu inul si canepa... Sper sa fie doar atat.
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Chiar asa, Anaan nu prea pare in apele ei (cel putin forumistice), mi-e dor de ea in club!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Si eu am vorbit ieri cu ea dar nu destul !mi-e dor de ea si activa la club !!
Anaan spune:
Salutare!
Uite acum, exact cand ma dadeati absenta, am intrat sa citesc ce-ati mai facut. Intr-adevar nu-s intr-o perioada prea ok, inca nu pot sa va zic motivele, dar maine pe la 2 tineti-ne pumnii, ca avem nevoie de niste ganduri bune. In plus, am fost ocupata cu inul meu - alte si alte documente - plus canepa, ca doar nu era sa las inul singur. Daca aveti ceva curiozitati in legatura cu cele doua plante, nu ezitati sa ma intrebatiOricum, nu ma plang, ca munca asta aduce niste venituri in plus, care nu-s de lepadat.
Ina, exact cu problema asta ma confrunt eu cu Andrei de cateva zile: nu mai vrea sa iesim din casa, in conditiile in care el iesea zilnic si ii placea tare mult pe afara. In cazul lui Ian, zic si eu ca e din cauza noutatii reprezentate de camera, dar in cazul lui Andrei chiar nu stiu ce sa zic. Azi mi-a trecut prin cap ca, poate, refuza sa iesim pentru ca are senzatia ca eu nu merg cu el (cand sunt la serviciu, il scoate tanti afara) si atunci prefera sa stea cu mine.Subit, a inceput sa fie fascinat de povesti: vrea sa-i zic intruna si contribuie si el la "scenariul epic", incat ajung sa ma distrez de minune. Un exemplu: eu "A fost odata ca niciodata un ursulet care traia in padure cu parintii lui. Intr-o zi a plecat la plimbare"; el:"Cu o fetita pe care o chema Alexandra!"( Novus, esti pe receptie?!); eu:"Ei au vazut niste albine"; el "care culegeau banane, cheptsuni si miere din flori"s.a.m.d.
Pisik, nu-ti mai face griji, e totul ok, tot asa s-a vazut si la mine la cinci saptamani.
Simply, spor la cautat, mutat, instalat!
Andiaroro, ce sot grozav are doamna in cauza!Ideea e minunata!
Am citit pe la topicul Pisiciigri si m-a minunat- din nou!- cum in psihologia romanului este o demarcatie mult prea fina intre dezbaterea de idei si atacul la persoana. Ce m-a sideratpur si simplu este ca acuzatorii, mai precis acuzatoarele sunt tocmai acelea care sunt in acelasi timp si atacatoare. Of!
novus spune:
Anaan tinem pumnii, sper sa nu fie nimic grav, da ?! te sun maine dupa 2 cand ai vestile pozitive !!
novus spune:
Anaan sa stii ca si Ada intreaba de Andrei de la Blaj cu mama Ana ca sa o citez in intregime asa ca trebuie sa va planificati vizita mult asteptata cat mai repede, poate veniti duminica ?!!
Ilinca_M. spune:
Tinem pumnii, categoric!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Pisik06 spune:
ANAAN, un mare sa iti fie bine. care e treaba cu inul, ca eu una nu am inteles. Daca poti spune, desigur
Hai sa va zic pe scurt dilema/framantarea mea, nu ca nu as avea timp 8 luni sa o sucesc pe toate partile: deci, apartamentul nostru arata astfel: intrarea - un hol lung din care pe partea stanga sunt asa: bucatarie, baie mica, camera Anei, dormitorul nostru. Pe partea dreapta este sufrageria. Initial, aceasta a avut doua camere, cu usa glasvant intre cele 2 camere si cu intrari de pe hol in ambele camere - o intrare vizavi de camera Anei si o intrare vizavi de camera noastra. Acum x ani aceste 2 camere au devenit una singura, iar una din usi (cea de vizavi de dormitorul matrimonial) a fost desfiintata, ramanand intrarea de pe hol (cu arcada, fara usa) si o caera imensa cu arcada la mijloc (poate va amintiti din poze). Ce am facut noi acum: partea sanga a ramas identca, partea dreapta s-a modificat astfel: intrarea de pe hol a devenit usor mai mica - era ovala, acum e dreptunghiulara, spatiu cat o usa, dar tot fara usa. Din camera cea mare s-au refacut oarecum 2, prin constructia unui perete si a unei usi glisante care se inchid sau poate sta deschisa, lasand tot o camera semi mare (peretele ia din senzatia aia de hau care era inainte). Nu am refacut usa care era, din a doua camera practic pe hol, atfel ca cele 2 camere au iesire comuna, iar pt a iesi dn a doua se trece obligatoriu prin prima ( e o camera mare despartita de un perete cu usa glisanta pe el). Dormitorul nostru a fost configurat ca atare, cu aplice in dreptul patului, un perete mov - cel cu patul, etc. Prima sufragerie a fost gandita ca living, iar a doua ca loc de luat masa/camera de oaspeti, totul de la lumini, prize, etc fiind asezat in consecinta.
solutii (toate de compromis, ca de necompromis ar fi sa renovam din nou ceea ce iese din discutie):
1. ramane totul asa cum e, dar: comoda de la noi din camera se muta temporar pe hol, patului pliant al Anei i se ia o saltea si se pune la noi in camera, bb mic urmand sa stea cu noi pana nu se mai trezeste noaptea asa des, cand urmeaza sa ii luam un pat si un dulap ca al anei si sa ii punem pe amandoi in camera anei.
Dezavantaje: dormitorul nostru e destul de mic, adica ar mai ramane spatiu fix de trecere, daca ar ramane si ala, nici vorba de ceva masa de infasat, loc de tinut strictul necesar de cremuri, haine, etc. Camera Anei nu e nici ea uriasa, iar daca mai punem un pat si un dulap clar nu va mai fi loc de joaca. Se pot juca insa berechet in cele 2 sufragerii si pe hol, care e mare (desi va veni o bliblioteca in el, dar oricum)
avantaje: in a doua sufragerie mai putem pune o comoda ceva, un spatiu de depozitare ca stam f prost la ele; putem pune masa; ne potrivim cu confguratia lumini, prize, etc.; asa a fost gandit
2. a doua sufragerie devine dormitorul nostru; camera noastra devine camera Anei, camera Anei devine camera lui bb.
Dezavantaje: lipsa acces din a doua sufragerie in hol/baie, astfel ca, in caz de musafiri tarzii si mama obosita, se exclude sa iesi din dormitor sa te duci la baie, defiland prin fata oamenilor; spatiu redus pentru musafiri, masa, etc. spatiu redus de depozitare; sufrageria nu e configurata pt dormitor (prize, cabluuri, lumini) si nici dormitorul nostru nu e configurat ca si o camera de copil - perete mov, perdele roz/mov, aplice, etc. Separarea fratilor in camere distincte (asta e si avantaj si dezavantaj)
avantaje: spatiu mare pt Ana - jucarii, mobila, etc; spatiu suficient pt bebe
Nu stiu cat de clara am fost, sper ca ati inteles ceva, astept pareri
Mami de minune mica
denisamada spune:
Am inteles io, ca varianta 2 e cea la care ma gandisem pt voi, Kiar daca nu m-ati intrebat! Dar asta pt cand o fi bebe mai maricel, cat e mic-mic, mai bine il inghesuiti in dormitorul vostru!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute