Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chato, al meu sot face ciorba de fasole cu ciolan, iar eu nu gatesc nimic, fiindca pentru Andrei am pilaf cu pui. Raciturile le-am amanat pentru luni, ca altfel era prea porcos meniul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Alexandra, cum este fasolea prajita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

tnx, anamaria

lasa dulciurile ca ai zis ca te-apuci de cura :)

io m-am reindragostit de Virgil Gheorghiu, autorul cartii "ora 25" si am comandat tot ce-am gasit de el pe net (in fr, bineinteles). Tocmai ce-am terminat "dieu ne reçoit que le dimanche" si am primit prin posta alte lecturi: "le grand exterminateur" si "les amazones du danube".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Cine e "ada anda" de pe FB, ca are 12 prietene in comun cu mine si toate sunt dintre voi?...
Dyanna, Sophia nu se uita la TV fiindca noi nu-l deschidem si acolo n-ar putea si "in charge" ea: ea are desene pe laptop si acolo poate alege ea ce sa faca, isi deruleaza la secventele preferate, daca o distreaza o secventza o pune de 10-15 ori:))) De desenat/pictat o face, doar se vad in poze peretii:)) Dar nu toti copiii au aceleasi inclinatii, de ex. ea nu canta, nu e atrasa de cantecele de copii deloc.

Nu stiu cine e "ada anda", desi am dat "accept". Sa se identifice, sa luam masuri!

Pai nici Adela nu se uita la TV de fapt... adik e televizor, dar nu-i televiziune... , tot filmuletze "la cerere" vizionam.

Ea deseneaza,canta, dar sta mai prost cu integralele.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ma oftiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic!!!!!

Te vom anunta in prealabil, ca sa confirmi participarea: merita sa iei parte, se rade mult la asemenea reuniuni

Nu ma mai iubeeeeeeeeeesti!

Mergi la inceput

Citat:

Chato, al meu sot face ciorba de fasole cu ciolan, iar eu nu gatesc nimic, fiindca pentru Andrei am pilaf cu pui. Raciturile le-am amanat pentru luni, ca altfel era prea porcos meniul.

Cu ciolanul afumat care era sa devina piftie?

"Fasolea prajita" e ceea ce noi numim "fasole batuta" (si cu ceapa prajita deasupra). Cel putin asa am dezlegat eu misterul cand a trebuit sa ii indeplinesc dorinta unui prieten pe care il invitasem la masa... Si ce m-am mai kinuit ca nu-mi inkipuiam deloc cum prajesc fasolea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Amalia se uita la desene destul de mult, adica rezista vreo jumatate de ora, dupa care se duce la joaca si mai trage cate-o tura la desene cand aude ceva intersant. Se uita in general la filme Disney: Mica sirena, Frumoasa si bestia, Alba ca zapada, Printesa si broscoiul, Bambi, Dumbo, destul de pasnice majoritatea, dar tot mai exista cate o lupta ceva pe acolo. In schimb canalele cu desene n-o pasioneza deloc

Ii place mult si sa deseneze, dar se plictiseste repede daca nu stau si eu langa ea. Ea ar vrea si sa picteze, dar nu i-am luat inca acuarele ca mi-a fost groaza de mizeria care se face, dar pana la urma cred ca cedez si ma duc sa-i iau. Nu mai stiu in care poze am vazut un sortulet cu manecute, special pt micii artisti, mai stiti de unde era cumparat?

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:

de fapt e mancarica de fasole, fasole fiarta in nu stiu cate ape, la care se adauga ceapa si bulion si alte legume si fierbe pana te plictisesti. Se manaca cu carnati prajiti, poate de asta ii spune pe aici fasole prajita

Amalia

Mergi la inceput

Citat:

+1
tocmai ce ma pregateam sa itreb

anaan, ce bine ca ai sot bucatar... al meu face doar de nevoie

Mergi la inceput

mumm, io prefer fasolea prajita a denisei