Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Fetelor, observ ca v-ati cam ametit aseara, asa ca astazi va ofer eu cafeaua! Nu e cazul de cafea cu sare, nu? In primul rand, vreau sa spun La Multi Ani din inima tuturor care se numesc dupa Sf Ion, in frunte cu sotul meu si petrecere frumoasa!!!Edit: si in al doilea rand, ma mai gandesc ce mai intentionam sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani, Ion si Ioana!

Si un buket mare-mare de flori pt o prietena draga cu acest nume!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

"La Multi Ani!!" Ioni, Ioane si derivatele!
Cine e "ada anda" de pe FB, ca are 12 prietene in comun cu mine si toate sunt dintre voi?...
Dyanna, Sophia nu se uita la TV fiindca noi nu-l deschidem si acolo n-ar putea si "in charge" ea: ea are desene pe laptop si acolo poate alege ea ce sa faca, isi deruleaza la secventele preferate, daca o distreaza o secventza o pune de 10-15 ori:))) De desenat/pictat o face, doar se vad in poze peretii:)) Dar nu toti copiii au aceleasi inclinatii, de ex. ea nu canta, nu e atrasa de cantecele de copii deloc.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!(ca noi ne-am trezit de-o jumatate de ora)

Reiau: La multi ani, Ioni (pozitivi si negativi:)) si Ioane!

La multi ani, Ina!La multi ani, Pisik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata si de la noi!

Fetele, dar vad ca ati petrecut azi noapte!

La multi ani Ioane si Ion, si toate derivatele

la noi e o vreme de cacao, e intunecat si ploua, n-am chef de nimic , si Amalia zici ce e bagata in priza de dimineata

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ma oftiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic!!!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Te vom anunta in prealabil, ca sa confirmi participarea: merita sa iei parte, se rade mult la asemenea reuniuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata la cheflii

Am chefuit si noi aseara dar nu ne-am culcat tirziu pt ca stiam ca azi nu pot sa ma trezesc mai tirziu decit dragoana care s-a dat iara dupa orarul de la gradi, adica trezirea la 7 si ceva... am reusit sa mai stau in pat pina pe la 8, cit timp a cintat ea, dar apoi n-a mai fost chip

Inapreda ce e cu ea?

sanatate anastasiei si tuturor copiilor bolnaviori... noi avem treaba cu o masea care iese si o deranjeaza umpic

monn, raspunsei la PM

azi fac o ciorba de vaca. Voi ce mai gatiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Chato, inapreda are laptopul defect.Eu astazi fac supa de pui cu galuste si cred ca si niste aripioare la cuptor. As face si o tarta de mere, dar n-am mere

Mergi la inceput

Dyana, Andrei deseneaza(in general pe toti peretii care il inspira), dar e mai pasionat de arta cantului decat de cea a penelului. Lasand gluma la o parte, aprob ce zicea Ilinca: nu toti au aceleasi pasiuni si aceleasi interese, ca, or fi ei mici, dar fiecare e unic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Chato, eu am azi ciorba de perisoare pt Amalia si fasole prajita cu carnati si pepene murat pt sot. Eu habar n-am ce mananc, o sa-mi fac o salata de ton probabil ca m-am dotat cu tot felul de legume

Amalia

Mergi la inceput