Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io cre' ca virusu' ce l-o tintuit ieri pew huzband la pat m-o atacat amu pe mine. Tocmai ce m-am trezit (de fapt m-o trezit telefonu') dintr-un somn de aproape doua ore...si ma dor gatu' si urechea, da' numa-ntr-o parte. Da' nici cu apendicita lui pisigri nu mi-e rusine!!!
Piftii (la noi se zice "racituri) va dati seama ca nu prestez, da' am noroc si cu huzband. A fost invitat intr-o zi la masa la cineva si s-a intors galben si oripilat, intrebandu-ma daca am ceva de mancare:)) Ala-l asteptase incantat cu racituri, era asa de mandru de el!! Si huzband se facuse livid,cica probabil e chiar singurul fel de mancare la care nu se poate nici uita, d' apoi sa manance:)))
Io am observat in jur trendul la gospodine de a face racituri pe curcan, sa fie mai "light"
Anaa, planul de cercetare tre sa-l completez. Oare Munica unde-i: si voi ati avut de facut asa ceva in anul 2? Nici nu stiu de unde sa-l incep

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Novus, nu pot vorbi la tel. ca am ore. Pe net pot intra ca fata scrie, dar chiar sa palavragesc la telefon mi-e jena

M-am prins eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisik, pai am zis eu ca sunt aiurita rau in ultimul timp, nu?! Ma gandesc ca si o urare in avans o fi buna la ceva

Pisigri, asta se intelegea foarte bine la topicul pe care l-ai initiat, practic, numai cine n-a vrut sa inteleaga n-a inteles lucrul asta. Eu am inteles asa: ca tu nu condamni nevoile mamei- care sunt firesti, ca ale oricarei fiinte, pana la urma - ci nevoile superficiale ale acesteia in contextul in care lezeaza nevoile copilului, structura -cheie fiind 'in contextul', ca n-am dedus de acolo ca ai fi vreo inamica a epilatului sau a cafelelor in mall. N-am nimic impotriva mamelor care "fura" timp pentru ele si pentru lucrurile care le fac fericite(ca e vorba de facut tatuaje sau de audiat simfonii)- sunt si eu o astfel de mama!- atata vreme cat copilul este in siguranta, linistit, bine ingrijit si nu este traumatizat de absenta lor. Cand aceste refugieri ale mamei in zonele ei de confort se suprapun peste nefericirea copilului sau sunt chiar modalitati de a se sustrage acestei nefericiri( de exemplu: las copilul cu bunica, fiindca nu-i mai pot auzi urletele si ma duc la un film pentru ca ma agaseaza ala mic, nefiind deloc preocupata de cauza urletelor lui), atunci mi-e greu sa nu o judec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Atata face virusul din Drumul Taberei pana in Titan

chiar ma intrebam de dimineata de ce de la tine nu avem raport de Sarbatori. Si noi mai behaim, dar merem la gradi.

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

(in alta ordine de idei sa stii ca am observat ca tot ce mi se intampla mie cu micshu' - la boli, ma refer, entero-, laringo...)- cam in 2 saptamani apar si la voi semnele)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

ANAAN

si nu in ultimul rand:

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, sanatate...ca ti-am zis numai in gand!

Merci fetelor de ponturile cu raciturile, chiar nu mi se mai par mare filozofie(zic eu, inainte sa ma apuc sa le fac).

Ilinca, eu la planul ala nu te pot ajuta: am fost in sistemul pre-Bologna si n-am avut "domnii" de-astea de facut

Mergi la inceput

Pisigri mie imi esti la fel de simpatica ca si inainte de subiect pt ca sunt de acord cu tine, cum zicea si Pisik nu sunt sanatoase si nu agreez nici eu extremele adica exact ce ai punctat si tu !!

In rest, fiecare a luat deciziile de stat acasa/intors la serviciu si in functie de datele concrete din familia ei , eu de ex am rate la banca astfel incat nu imi permit sa stau pe tusa nici macar o luna, da, nu se darama multinationala fara mine dar dupa doi ani sincer nu mai aveam loc in peisaj si la ce restructurari se prevad la noi a fost o decizie mega super inspirata din puctul asta de vedere plus ca eu lucrez in Deva sa nu uitam unde pot sa numar pe degete firmele mai rasarite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ANAAN

si nu in ultimul rand:

CRISTIAN (7.03.2009)

Da, ma gandesc de ce razi, manca-l-ar mama de naturalist!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pisigri, asta se intelegea foarte bine la topicul pe care l-ai initiat, practic, numai cine n-a vrut sa inteleaga n-a inteles lucrul asta. Eu am inteles asa: ca tu nu condamni nevoile mamei- care sunt firesti, ca ale oricarei fiinte, pana la urma - ci nevoile superficiale ale acesteia in contextul in care lezeaza nevoile copilului, structura -cheie fiind 'in contextul', ca n-am dedus de acolo ca ai fi vreo inamica a epilatului sau a cafelelor in mall. N-am nimic impotriva mamelor care "fura" timp pentru ele si pentru lucrurile care le fac fericite(ca e vorba de facut tatuaje sau de audiat simfonii)- sunt si eu o astfel de mama!- atata vreme cat copilul este in siguranta, linistit, bine ingrijit si nu este traumatizat de absenta lor. Cand aceste refugieri ale mamei in zonele ei de confort se suprapun peste nefericirea copilului sau sunt chiar modalitati de a se sustrage acestei nefericiri( de exemplu: las copilul cu bunica, fiindca nu-i mai pot auzi urletele si ma duc la un film pentru ca ma agaseaza ala mic, nefiind deloc preocupata de cauza urletelor lui), atunci mi-e greu sa nu o judec.

Subscriu total !! sau sa zic asa: like like like

Verisoara lui Pisi intra in categoria aia pe care o cam judec tocmai pt ca stiu datele problemei si ii vad atitudinea fata de copil !

Mergi la inceput

Nu. La sfarsit de anul I am avut o chestie d-asta, apoi raportari lunare

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Anaa, planul de cercetare tre sa-l completez. Oare Munica unde-i: si voi ati avut de facut asa ceva in anul 2? Nici nu stiu de unde sa-l incep

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput