Aspirante optimiste (748)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ha ha ha ce tare esti alex

eu niciodata nu am reusit sa copiez exact din cauza asta
eu cand stiu ca se intampla ceva sau sa fac ceva mai putin ortodox imedita toti isi dau seama pt ca ma port total nefiresc, tremur, ma balbai, rosesc....nu sunt deloc buna la inselat, eventual sa fiu inselata ca sunt asa de credula, la mine cam tot ce zboara se si mananca
si ce e mai grav ca nu ma invat niciodata minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Trebuie sa te antrenezi, Lore! Chiar nu e bine pt psihic sa fii asa!

9 saptamani si 5 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Hello fetelor! Eu nu am vesti, am facut un test de dimineata si a iesit negativ. Cum sunt in ziua 11 dupa ovulatie nu cred ca mai am sanse sa se faca pozitiv dar mai incerc si duminica.

Ylari, felicitari pt baietel. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau referitor la teste, eu m-am gandit ca mai bine sa nu le fac.

Lorena, poti sa aplici pt Quebec in Ca si apoi sa te duci direct in partea engleza. Nu trebuie sa stai in Quebec o perioada. Verisoara mea asa a facut dar pt Quebec tb sa stii un pic de franceza pt interviu. Ea aplicat pt Quebec, a aterizat in Toronto, a stat acolo cativa ani si a facut scoala si apoi si-a gasit job in US si acum locuieste in US.
Nu stiu daca in domeniul medical iti vei gasi job fara sa faci scoala in Canada/US. Mai ales canadienii prefera diplomele lor. Nu tin cont de nationalitate nici in US nici in Canada atata timp cat ai diplomele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Nu vei simti discriminare in Nord America mai ales daca vorbesti bine limba tarii respective si iti iei o diploma la ei. As zice ca romanii din zona mea sunt mai bine decat multi localnici, toti au joburi bune, locuiesc in zone bune, au si functii de conducere cativa dintre ei. Acum am intalnit si cativa mai amarati dar nu stiu engleza...n-am inteles niciodata ce asteapta cineva sa faca intr-o tara straina fara sa cunoasca limba tarii respective...
Eu zic sa plecati daca sunteti tineri si aveti ambitie. Vb de Canada, nu de Europa. De Europa nu stiu prea multe. In Ro ce poti sa pierzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor, va urez o noapte linistita si plina de ganduri bune!!!
ne vedem maine dimineatza la o !

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

bettercy mai asteapta putin, sigur e prea devreme

legat de emigrare noi vrem sa plecam printr-un program oferit de ei in care sunt cautate animite meserii, 29 la numar printre care si biologi
oricum daca reusim sa ajungem acolo o sa vreau sa imi aprofundez studiile, intotdeauna sunt multe de invatat

suntem constienti ca trebuie sa stim bine limba
eu zi de zi exersez
noi vrem neaparat in Vancouver
pe Quebec nu prea vreau ca imi e frica de franceza, e greoi accentul

avem si noi o cunostinta stabilita de ani de zile in LA si a fost in Vancouver in concediu
a fost foarte impresionata de viata de acolo, singurul lucru mai neplacut a zis ca e clima destul de rece

Mergi la inceput

fetelor ma bag sa fac capitol nou
poate asa se rezolva si problema paginilor lungite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOL NOU
PLIN DE VESTI BUNE!!!

Mergi la inceput