Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18
Raspunsuri - Pagina 5
monna3 spune:
Strumfy eu nu pot sa zic ca-l simt ca da mai cu putere, ii percep miscarile ca si cum s-ar intinde, nu mai sunt ca la inceput cand lovea (decat foarte putin). Nu stiu cum sa explic... iar ca si timp il simt cam in orice moment al zilei si nu neaparat daca stau intinsa. Si il simt tot jos, ma gandesc ca-i din cauza placentei asezata anterior...
aaa... si seara se agita mai mult mai ales cand imi mangaie tati burtica si vorbeste cu el... ii raspunde inapoi prin miscari
Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei
gabrielarusu spune:
buna
LA MULTI ANI!Va doresc si eu un 2012 plin de bucurii, sanatate, bebei sanatosi si la termen .
Am schimat si noi prefixul si nu-mi vine sa cred ca cum a trecut timpul asa de repede abia astept peste 2 luni sa facem cunostinta cu printesa noastra.
Fetelor, dupa sperietura de pe 30 decembrie in care va spuneam ca nu am simtit-o pe pitica decat dimineata, iar seara am fost la clinica de urgenta si ea era bine mersi statea, acum zici ca o aleraga cineva loveste cu atata putere de mi se zguduie toata burta face valuri valuri, ma gadila, sugita, cate o data ma si doare asa de puternic loveste.
30+ Maria Elisa
strumfy_12 spune:
Monna si eu simt toata ziua... dar vad ca si-a pastrat obiceiul si cum ma pun la nani cum incepe activitatea... O simt si intinzandu-se... si ca pe un peste care se zbate.... si imi mai da si cate un sut puternic de-mi mut burta din loc.
Am intrat pe contul comun si am pus poza cu burtica... si am lasat si nr de tel ... cand o veni vremea nasterilor... sa putem comunica.
Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata
wali spune:
Multam fain, fetele, de reactiile voastre imediate !!!! Sunteti adevarate prietenute la nevoie. Va pe rand pe toate. Acuma sunt linistita ca simt bebele la fel ca voi si nu e ceva in neregula.
Si eu am incercat o data sa-i ascult inima cu stetoscopul, dar n-am auzit nimic, doar cate-o mica lovitura in peretele uterului. Si dupa cum banuiesc ca sta, nici nu prea am cum sa aud bataile inimii. Dar, deh, curiozitatea si lipsa de ocupatie, ca de-acuma servici si am timp ptr toate alea.
Azi am fost la tatonat terenul ptr cumparaturi de hainite ptr bebe. Nici macar nu stiu sigur ce-i trebe: body cu capse intre picioare si salopetica peste, nu? Eu cam asa-mi imaginez ca trebe imbracat. Plus caciulita, obligatoriu. Dar am vazut si modele care se petrec sau cu capse intr-o parte si nu prea ma pot baza pe instinct. Cred ca o sa apelez la o mamica, ca sa nu cumpar prostii. Voi ce-ati cumparat ptr spital la bebitu? Ronina si Lelu, voi de unde ati cumparat? Eu am fost azi pe langa Iozefin, dar n-am gasit nimic fain in zona aia. Am inteles ca la Iana, in Kappa ar fi toale fainute si ieftine ptr bebe.
Dana si eu stau cu tampoane zilnice, de vreo 2 luni, tocmai ptr a putea vedea daca scurgerile sunt exagerate si am constatat ca e mult mai bine asa si mai igienic. Inainte nu suportam tampoanele decat cand eram pe stop, dar acum chiar am o deosebita placere sa le port.
Pusilici fetele.
Pusilici
28+ cu
monna3 spune:
gabrielarusu felicitari pt schimbarea prefixului . Ma bucur ca e piticuta mai activa
Strumfy pup burtica frumusica . O sa-mi notez si eu un nr de tel sa va pot anunta (macar prin sms) atunci cand o fi cazul
strumfy_12 spune:
Wali eu nu stiam ca sunt body de 2 tipuri... si din intamplare am gasit numai din cele cu capse pe laterale http://www.chinachana.com/ropa_personalizada/bodys/body_manga_larga_cruzado . Cand am imbracat prima data copilul cu un body cu capse doar intre picioare abia atunci am inteles de ce erau necesare atatea capse si cat de dificil e sa ii bagi unui bb o haina pe cap cand el abia isi tine capul. Eu recomand pe cele cu capse laterale sau in fata...si in nici un caz cele cu capse intre picioare(sunt bune dupa 3-4 luni)
Referitor la body eu am fost multumita de cele de la marca Tex din Carrefour...au si marime de 1 luna.
Referitor la cat de imbracat sta copilul in casa...depinde de fiecare parinte... Eu totdeauna am fost adepta imbracatului cu cat mai putine haine. Eu o tineam dupa nastere cu un body si un pantalon...sau salopeta si caciulita subtire...si o inveleam cu o paturica (eu am nascut in decembrie si am prins o iarna friguroasa cu -20 grade) de prin aprilie nu i-am mai dat caciulita decat dupa baie...si dupa 30 min o scoteam.
Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata
monna3 spune:
Am trecut si eu nr mele de tel in docs. Nr de Ro nu-l tin tot timpul in telefon, sa vad atunci, cred ca o sa-l pun pt ca am avut surpriza sa trimit smsuri de pe nr de aici in Ro si persoanele respective sa nu le primeasca.
monna3 spune:
Apropo de imbracat in casa, mamicile cu experienta, cam ce temperatura ati tinut voi in casa cu bebeii mici? Eu nu vreau sa fie nici prea cald dar nici prea frig si sa-l tin, asa cum zice si Strumfy, in body si pantalonasi, nu prea infofolit..
tania82 spune:
Buna fetelor!
Eu de maine incep iar serviciul . Voi avea o colega noua, care va ramane in locul meu.
Maine dupa-amiaza avem intalnire cu bebe
In zilele astea de leneveala din concediu am avut timp sa mai studiez programul lui bebe. Dormea cam 2 ore, apoi era activ vreo 10-15 minute, apoi iar somn 2 ore . Asta am observat eu la al meu. Desigur programul asta nu se aplica decat daca eu stau cuminitica.
In ceea ce priveste miscarile lui bebe, parca nici al meu nu loveste mereu, ci de multe ori se foieste. Imi place ca daca tin mana simt ca mi-o impinge asa finut. E adevarat ca si cand loveste ... nu se joaca
Fetelor, cum stati cu somnul? Eu adorm seara tare greu Si peste noapte ma mai trezesc si adorm iar greu. Va fi mai aiurea cu trezitul pt servici ... dar rezist inca luna asta. Din februarie merg in prenatal.
Va pup! Sa aveti o seara frumoasa! Revin maine cu vesti de la eco.
Tania 27+ cu Stefan Gabriel
monna3 spune:
Tania te asteptam cu vesti bune maine . Nici eu nu stau prea bine cu somnul, adorm tare greu dupa trezirile de mers la baie. Partea buna ca nu e asa chiar in fiecare noapte, uneori dorm ca un bebelus