Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
haha. in zona crepusculara
si eu sunt zombie dupa nopti din astea. e unul din motivele pt care ma bucur ca nu mai merg la serviciu 30saptamani cu
Alexia Elena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Happy multumesc lui Dumnezeu ca sotul meu e mai rational... oricum nu ii spun toate gandurile care-mi trec prin cap cred ca m-ar duce intr-un loc de specialitate
.
Trebuie sa finalizez si eu bagajul .. asta poate o sa-mi dea o stare de liniste in mare am cam tot ce-mi trebuie pentru asta... poate de luni sa ma apuc dupa ce trec sarbatorile si duminica.
Mamica de Bu minunat si de strengar +27
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
hai ca ai fost haioasa cu 'locul de specialitate'
cred ca starile astea sunt normale. e normal sa devii nelinistita.. dar na.. ei nu percep lucrurile ca noi..
eu m-as baga in pat.. aici e o vreme asa nasoala.. ploua.. 30saptamani cu
Alexia Elena
chitosenia spune:
Si eu m-as baga... dar sunt la munca... cel mult sub birou..Profita de faptul ca esti acasa si odihneste-te cat poti... DAR regula de aur : Nu-ti strica somnul de noaptea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy25/amy25.jpg)
amy25 spune:
Eu am inceput cu noptile albe. Nu pot dormi 5 minute pe o parte ca amortesc toata si vai de mine. Ma fatai prin pat toata noaptea. Eram invatata sa ma culc pe burta si acum nici pernuta sub ea nu da rezultat.
Ma doare spatele teribil, burta pe jos si mai ales cand bebe misca mai tare. Oricum nu stiu cand doarme ca toata ziua misca cand mai tare cand mai incet.
Eu inca sunt in cautare de carut , nu prea scump si inca nu stiu cat mi-o folosi landoul din aprilie incolo. As fi vrut landou caci mi se parea mai zdravan pentru spatele lui, fata de cel care se lasa pe spate. Cu marimea n-am probleme ca stau la casa si cand ies in oras il bag in masina.
Patut vreau din lemn cu laterala culisanta. Nu stiu ce saltea sa iau dar cred ca una normala e ok. Ne vom gandi.
La Ikea ajung si eu pe 17 cred sa vad ce iau de acolo, banuiesc ca au mai multe produse ca pe site, nu?
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!27+
Victor Gabriel
chitosenia spune:
Amy raionul pentru copii de la Ikea e destul de bunicel... oricum o sa te ajute sa te decizi mai bine in privinta patutului cand o sa le vezi acolo... model, marime si saltele au cateva variante.. mai subtiri mai groase... din astea poti sa-ti comanzi si pe internet ... dimensiunile saltelutelor pentru copii sunt standard parca 120*60 cm si poate vrei ceva mai natural sau gros.... asa ca daca gasesti patut satisfacator gasesti garantat si o saltea pentru el... CU DECISUL E MAI GREU .
![](images/user_woman.png)
dorinutza82 spune:
Multumesc chito pt sfat. Acum sa vad cand ajung pe la Ikea, mai ales ca habar nu avem cum se ajunge acolo daca nu cunoastem Bucurestiul. Si tre sa-l las pe Stef cu cineva ca e sigur de durata uitatul pe acolo, am auzit ca e f mare... Dar tu ce cauti la munca iar, parca te invidiam ca stai acasa din decembrie
Eu intru la serviciu de la 4, cand ma ia somnul, dar nu ma inteleg cu cei care fac programul.....sunt la 6 ore si atat, cica sa duc adeverinta daca vreau program de dim...cand i-am spus dr de fam mi-a zis ca nu are ce adev sa-mi dea in care sa scrie ca este necesar program decent...macar de sapt viitoare imi dau 3 sapt de dimineata...in principiu.
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 24+ cu
chitosenia spune:
Dorinutza ...Ikea nu e in Bucuresti e la intrare in zona comerciala Baneasa deci nu aveti cum sa va pierdeti... venind dinspre Ploiesti o luati pe sub cel de-al 3 lea pod cel de la Baneasa si veti vedea o zona comerciala mare: Metro, Bricostore, Ikea si Mall-ul Baneasca Shopping Center.
Cu Stef nu stiu ce sa zic... Ikea are o zona unde puteti sa-l lasati e cu bilute si topogan si lumea de ingrijire ...cred ca puteti lasa 1h sau 1 1/2h ... magazinul este mare dar daca veniti cu un plan de acasa eu zic ca 1 1/2h siguri si apoi cu Stef puteti sa vedeti tot ce va intereseaza.
![](images/user_woman.png)
irinaelena spune:
Dara, si eu zic ca trebe mai grosuta hainuta de deasupra..dar acuma na, depinde cate grade sunt afara cand iesi cu bebe. Eu, desi am nascut pe 29 sept, am prins o zi f f calduroasa cand l-am scos din spital.
Despre marimea hainelor, ce lungime aveti nevoie, eu zic ca cel mai bine va veti da seama dupa ce nasteti. Nu e ideal, dar chiar nu ai cum sa stii dinainte ce dimensiune sa cumperi. Si mai e ceva, se intampla sa scrie pe 2 hainute X cm, si de fapt sa fie de lungimi diferite.
Strumfy, zici bine ca trebuie mai putine haine pt prima luna, bebelusii cresc f mult atunci.
aredwynn, am citit la un moment dat un articol despre co-sleeping, si acolo zicea ca si dormitul in aceeasi camera, dar in paturi diferite e o forma de co-sleeping. Iar ideea principala era sa fii aproape si sa reactionezi repede in cazul in care bebe are nevoie de tine. Mie mi-a placut ideea asta, am dormit si inca mai dorm cu Andrei in camera, dar eu am fost nevoita pentru ca nu am decat 2 camere . Cand vine bebelina, intentionez sa il mut pe Andrei in sufragerie, in patul lui, iar tati sa doarma pe canapea; si eu cu surioara in dormitor. De fapt vreau sa fac mutarea asta cat mai curand, luna asta daca se poate.
Luni vine nenea pentru masuratori, si a zis ca in 2 saptamani e gata mobila. Pana la urma am apelat la firma care ne-a mai facut ceva mobila prin casa acum 3 ani.
Irina, 25+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ronina/ronina.jpg)
ronina spune:
Buna fetele!
Ana_30: bun venit si sarcina usoara in continuare Vad ca deja esti in listuta. Sunt frumoase lucrusoarele luate de tine, dar patut vei avea nevoie si de unul mai maricel dupa cateva luni.
Strumfy: multumim de site chiar au lucruri frumusele
Dia_tm: spor la shopping, sa gasesti ce-ti place!
Haydee: contractiile BH nu sunt dureroase. Burtica se intareste si formele lu' bebe ies putin in evidenta. La 25 sapt inca nu le identificasem nici eu.
Nu-ti fa griji de ce va fi, important e ca toate ne informam, ne iubim strengareii si cu siguranta ne vom descurca cel mai bine posibil! La momentul oportun vom gasi solutii ca doar ne dam interesul. Asta e valabil si pt tine Dana_cp
Chitosenia: bravo pt bebe miscacios si voinic. Mi-am lasat si eu rezerva de 10 zile peste DPN, nu cred sa fie nevoie de mai mult de atat, pe mine ma tot ameninta dr. cu prematuritatea :( Il intrebasem si eu pana la cate sapt trebuie sa ajung sa aibe bebe sanse si mi-a zis ca "dupa legea de acum, la 26-27". Nu prea pricepusem ce treaba are cu legea dar acum imi dau seama ca probabil de la acea varsta se considera fatul viabil si trebuie sa il trateze cu sanse de supravietuire si sa faca ce e necesar sa-l mentina in viata, altfel il pot declara pierdere de sarcina. E f. trist cand te gandesti, dar asta e. Poate nici CAS-ul nu plateste asigurarea serviciilor medicale efectuate pe un fat mai mic de 26 sapt, tin minte ca o colega a nascut acum cativa ani la 26 sapt. si a zis ca a trebuit sa fie declarat in acte ca avea 27 sapt deja ca sa fie luat in tratament. E f. trist insa ca au tratat-o asa pe doamna aceea, nu vreau sa ma mai gandesc, ufff...
Ma gandesc ca eu sunt norocoasa, am ajuns cu bine la aproape 30 sapt si urmatoarea mea stacheta e la 34 sapt, am citit ca atunci bebe are plamanii suficient de dezvoltati incat sa poata respira singur.
Amy: asa a fost la mine ieri noapte, azi noapte insa probabil m-a doborat prea rau oboseala ca m-am odihnit mai bine, era si cazul
Dupa echo de luni, promit ca ma apuc si eu incetuc de bagajel, sa pot sta apoi mai linistita. 29+
Bianca