Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18
Raspunsuri - Pagina 11
monna3 spune:
Haydee pe prima pagina, acolo unde este listuta o sa gassti si cum poti intra pe contul comun de docs si picasa. Trebuie sa-ti activezi PM-ul (gasesti tot pe prima pagina cum se activeaza) si-ti trimit parola sa poti intra . Pe picasa avem facute albume cu pozici de-ale noastre sa ne cunoastem.
Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei
strumfy_12 spune:
Pt stat in casa eu prefer body +salopeta de genul http://daninaline.ro/salopeta-catifea/salopeta-maieu-bumbac-2073.html si nu pantalonii ca sa nu stranga la burtica
Pentru scosul din spital nu m-am gandit inca...dar probabil voi scoate copilul intr-un overall(cosmonaut)nu prea gros iar pe dedesupt body si un costumas nu prea gros. Dak va fi mai frig(desi nu cred ca in martie va fi ger) o sa ii dau un overall de iarna.
Sunt mamici care vor naste in aprilie...cand pot fi 20 grade...si atunci as renunta la overall.
Si in cazul nasterii in martie nu e necesar overall-ul se poate inlocui cu o paturica.
Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata
dara76 spune:
Haydee, reiau info de pe prima pagina in caz ca nu le nimeresti:
Cum sa accesezi contul pentru poze - Picassa
1. Mergi la adresa http://picasa.google.com/.
2. Faci click pe scrisul "go to Picasa Web Albums" din partea dreapta a ecranului.
3. Introduci adresa de e-mail deschisa pentru contul Picassa (mart.apr2012@gmail.com) si parola (la cerere pe PM).
4. Daca doresti sa pui pozele personale faci click pe butonul "upload" aflat in partea de sus a ecranului si apoi pe scrisul "create new album".
5. Denumesti albumul creat (cu numele userului tau de pe DC) si faci click pe butonul "continue".
6. Incarci pozele dorite din calculator si salvezi.
Cum sa modifici dimensiunea pozelor din Picasa (astfel incat maximul sa fie 800x600):
1. Dai click pe butonul Edit (ultimul din bara de deasupra pozei)
2. Dupa ce se deschide aplicatia de editare dai click pe Resize, bifezi Use Percentages si deasupra treci procentul cu care vrei sa o micsorezi. In coltul din dreapta jos apare rezolutia astfel incat de fiecare data cand modifici procentajul o sa se modifice si acolo.
3. Cand ajungi la dimensiunea dorita dai click pe Apply apoi, in coltul din dreapta sus, click pe Save to my album, Replace si gata, poza a fost modificata.
Google Docs (ca sa accesezi date de contact pentru grupul de pe FB si materiale utile despre sarcina, cresterea copilului)
https://docs.google.com/#home
1. Te loghezi cu userul de gmail de mai sus.
2. Accesezi xls-ul "date de contact" si completezi coloanele [ca sa stim cine ne da add, ca nu acceptam pe cine nu cunoastem], dai add pe FB dupa numele de acolo la Dara76 sau Monna3 si noi te introducem pe grupul de FB cu mamici de la odisee.
3. Descarci materiale din cele 3 foldere (colectii de acolo).
25+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
oare o salopetica de genul www.target.com/p/Precious-Firsts-Made-by-Carter-s-Newborn-2-Pack-Long-Sleeve-Snap-Bodysuit-Brown/-/A-13656606#?lnk=sc_qi_detailbutton" target="_blank">asta merge peste body, pantalonasi (sau trebuie ceva mai grosut?) si apoi paturica pe deasupra? ma refer la scosul din spital.
dara76 spune:
Multumesc pentru info despre hainute. Am priceput cat de cat, cred.
Nu prea stiu cate salopete sa cumpar, voi cam cate ati folosit? Si bluzite? Dar body-uri? Stiu ca aveam o dilema cu dimensiunile body-ului, ele in cm arata cat are copilul sau copilul cu tot cu pampers? :P
Pai alezele alea la pachet de magazin sunt din finet? Din ce vazusem eu la o prietena, zici ca-s ca un fel de pampers, dar patrate asa. Tre' sa cumpar un pachet din ala sa ma lamuresc :) Acu' macar stiu dupa ce ma uit, pana acum vazusem numai unele Seni. Multumesc.
Daca bebe e in paturica, nu in costum gros, mai merge pus in scoica si legat cu curelele alea? Mie mi-ar veni sa-l tin in brate cand il aduc pe bebe drag acasa, cred, dar s-ar zice c-ar trebui plimbat in scoica in masina.
25+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monna3 oare o salopetica de genul www.target.com/p/Precious-Firsts-Made-by-Carter-s-Newborn-2-Pack-Long-Sleeve-Snap-Bodysuit-Brown/-/A-13656606#?lnk=sc_qi_detailbutton" target="_blank">asta merge peste body, pantalonasi (sau trebuie ceva mai grosut?) si apoi paturica pe deasupra? ma refer la scosul din spital. Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei |
Dak ar fi de genul asta..cred ca e destul...
monna3 spune:
Dara pai legi curelele alea si apoi pui paturica peste el . Aici daca nu vad astia scaunul de masina nu ma lasa sa ies cu bebele din spital deci nu merge sa-l tin in brate ca as vrea eu
monna3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumfy_12
Dak ar fi de genul asta..cred ca e destul... Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata |
ahaaa... am inteles, deci trebuie un picut mai grosuta salopetica. sar'na .
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Multumesc pentru info despre hainute. Am priceput cat de cat, cred. Nu prea stiu cate salopete sa cumpar, voi cam cate ati folosit? Si bluzite? Dar body-uri? Stiu ca aveam o dilema cu dimensiunile body-ului, ele in cm arata cat are copilul sau copilul cu tot cu pampers? :P Pai alezele alea la pachet de magazin sunt din finet? Din ce vazusem eu la o prietena, zici ca-s ca un fel de pampers, dar patrate asa. Tre' sa cumpar un pachet din ala sa ma lamuresc :) Acu' macar stiu dupa ce ma uit, pana acum vazusem numai unele Seni. Multumesc. Daca bebe e in paturica, nu in costum gros, mai merge pus in scoica si legat cu curelele alea? Mie mi-ar veni sa-l tin in brate cand il aduc pe bebe drag acasa, cred, dar s-ar zice c-ar trebui plimbat in scoica in masina. 25+ Miruna Sanziana *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |
In general hainele au scrisa dimensiunea copilului dar se tine cont de faptul ca bebe are pampers
Alezele din magazin sunt ca un pampers... nu sunt din finet... si din cate stiu eu sunt de la Happy si de la Seni... si sunt diverse dimensiuni care sunt inscrise pe pachet.
strumfy_12 spune:
Si dak tot vb de dimensiunile hainelor de bebe eu va recomand sa cumparati putine de 1 luna si mai bine de 3 luni...ca bumbacul mai intra la apa(putin) si bebe creste repede. 4-5 cm in prima luna 3-4 in a doua...2-3 in a treia si apoi cam cu cate 1 cm.
Si pt ca noi nastem primavara...eu as cumpara body cu maneca scurta ca sa nu ii fie prea cald copilului cu body cu maneca lunga si bluza cu maneca lunga...(ma refer la iesitul la plimbare)asta pana in mai iun cand va fi doar de maneca scurta.