alunitele
alunitele, stiu ca trebuie sa avem mare grija si avem restrictie la soare si solar, si sa nu le agatam.tocmai asta e problema mea, am dat cu unghia peste doua alunite, le am traumatizat rau,am fost la derm si mi a recomandat sa le scot, nu stiu mi e frica, stiu ca sunt ,,periculoase'', mi e frica rau sa fac asta, ca sa nu fie mai rau.
astept sfaturi
Raspunsuri
monica70 spune:
Nu are ce sa fie rau daca mergi sa le scoata: iti face o anestezie locala cu xilina,nu doare nimic.
Rau poate fi doar daca le-ai traumatizat si nu le scoti.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
XIO spune:
Asta e legenda care circula din gura in gura si care este folosita de medicii imaginati: "daca te operezi mori, asa au patit si altii". Da, normal ca au murit dupa ce s-au operat daca s-au dus cu cancer in ultimul stadiu.
Daca le lasi, ai sanse mari sa se malignizeze.
daca le scoti vei avea cicatrice.
ce alegi?
alex_andra spune:
Eu merg pe varianta sa le scoti. Si nu e obligatoriu sa ramana cicatrici. Depinde de alunita si de doctor, cred.
Am o colega, la birou, care si-a scos 4, de pe fata. de curand. Doar la una mai are un semn, dar cica o sa-i treaca si ala.
Si eu trebuie sa-mi scot una de pe fata, dar nu-mi gasesc timp. Stiu, e o scuza tampita....
dianad spune:
Du-te si scoate-le. Eu am avut una pe ureche si nestiind ce e am fost foarte linistita cand sangera . S-a mirat cineva de locul in care crestea, am realizat cine samgera si am scos-o. Au trecut de atunci 15 luni si sunt foarte bine.Cauta subiectul monicai70 despre alunite, datorita lui am realizat ce mare greseala as fi facut daca as fi lasat-o sa creasca in voie.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro
dianad spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167256&nm=MELANOM-MALIGN-ATENTIE-LA-ALUNITE-%283%29daca ai timp, ia-o cu cititul de la primul capitolDianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro
giulia81 spune:
eu am trecut recent printr-o operatie de augmentare mamara in cadrul careia dr mi-a scos 4 alunite (una de pe san, 3 de langa) si doar la una mi-a ramas un semn mic, care sper sa dispara in timp (am doar 1 luna de la operatie). mai am o alunita in zona rusinoasa, dupa ce imi revin merg la dr sa o scot si pe aia.
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."