alunitele

alunitele | Autor: adria.bh

Link direct la acest mesaj

alunitele, stiu ca trebuie sa avem mare grija si avem restrictie la soare si solar, si sa nu le agatam.tocmai asta e problema mea, am dat cu unghia peste doua alunite, le am traumatizat rau,am fost la derm si mi a recomandat sa le scot, nu stiu mi e frica, stiu ca sunt ,,periculoase'', mi e frica rau sa fac asta, ca sa nu fie mai rau.
astept sfaturi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu are ce sa fie rau daca mergi sa le scoata: iti face o anestezie locala cu xilina,nu doare nimic.
Rau poate fi doar daca le-ai traumatizat si nu le scoti.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Asta e legenda care circula din gura in gura si care este folosita de medicii imaginati: "daca te operezi mori, asa au patit si altii". Da, normal ca au murit dupa ce s-au operat daca s-au dus cu cancer in ultimul stadiu.
Daca le lasi, ai sanse mari sa se malignizeze.
daca le scoti vei avea cicatrice.
ce alegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu merg pe varianta sa le scoti. Si nu e obligatoriu sa ramana cicatrici. Depinde de alunita si de doctor, cred.
Am o colega, la birou, care si-a scos 4, de pe fata. de curand. Doar la una mai are un semn, dar cica o sa-i treaca si ala.

Si eu trebuie sa-mi scot una de pe fata, dar nu-mi gasesc timp. Stiu, e o scuza tampita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Du-te si scoate-le. Eu am avut una pe ureche si nestiind ce e am fost foarte linistita cand sangera . S-a mirat cineva de locul in care crestea, am realizat cine samgera si am scos-o. Au trecut de atunci 15 luni si sunt foarte bine.Cauta subiectul monicai70 despre alunite, datorita lui am realizat ce mare greseala as fi facut daca as fi lasat-o sa creasca in voie.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

dianad, mi-ai luat vorba din gura, cu subiectul monicai:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167256&nm=MELANOM-MALIGN-ATENTIE-LA-ALUNITE-%283%29daca ai timp, ia-o cu cititul de la primul capitolDianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu am trecut recent printr-o operatie de augmentare mamara in cadrul careia dr mi-a scos 4 alunite (una de pe san, 3 de langa) si doar la una mi-a ramas un semn mic, care sper sa dispara in timp (am doar 1 luna de la operatie). mai am o alunita in zona rusinoasa, dupa ce imi revin merg la dr sa o scot si pe aia.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput