LMA ursuletilor & ursuletelor de novdec2010!! (1)
Raspunsuri - Pagina 16

Elfica spune:
 Bravegirl: stiu ca ai spus ca e bine, dar fara alte detalii si ma gandeam ca esti in depresie sau ai tu ceva, ca nu era genul tau asa telegrafic. Bine ca sunteti bine, o sa vezi tu cum arata. Merci ca mi-ai spus ce si cum cu calciul. O sa ii facem si analiza asta, data viitoare. Acum mi-a dat sa ii dau niste vitamine, sa rezolvam si usoara anemie. Interesant punctul de vedere, tinand cont ca dintisorii sunt cu probleme.
Amelia: Va anunt, cand stim sigur! A doua oara cand mi-a venit dupa nastere a intarziat doua zile, a treia oara insa se lasa asteptata cam mult. UM a fost chiar de Craciun, poate ca ne aduce Mosul cu intarziere un puiut. E tare senzatia, sotul vrea sa luam test, dar eu prefer asteptarea. Si pe 11, cand e medicul de garda, fie auzim inimioara, fie o sa fie un control de rutina, ca nu am mai fost de multa vreme, asa ca va fi binevenit.
Ma duc sa o culc, ca pe urma trebuie sa iesim afara, sa platim niste facturi. Week-end placut tuturor!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Ramo_P spune:
 Elfica  - felicitari! 
 tinem pumnii, dar ai rabdare pana in 11?! eu cred ca faceam pana acum 3 teste ![]()

adipapazi spune:
 elfica, m-ai lasat paf! super veste! sa fie cu okishori, dar cata rabdare ai! as face acu 3 zile testul!

BraveGirl spune:
 amelia, firele sunt resorbabile. Nu am voie sa decalotez 1 luna dupa operatie. Deci astept ![]()
Elfica, sa dea Domul sa fie cu ochisori. Si eu as fi facut n-spe teste pana acum.
Va spun sincer ca eu sufar ca nu o sa mai fac bebe3. pana sa-mi pun steriletul speram ca poate o sa se intample un 'accident'. dar n-a fost sa fie. Deci noi ne orpim la 2...desi asa mult imi doresc inca o burtica si un bebe pufosel si dragutel 

Elfica spune:
 Eu am rabdare, imi place starea asta. Asa am facut si cand am ramas cu Iulia, UM a fost 26.01 si abia pe 10.03 m-am dus la doctor, asa ca am asteptat ceva vreme. A fost asa emotionant sa aud inimioara si apoi sa ii ies si sa ii spun sotului cu ochii in lacrimi ca e tatic :) Eu tot zic ca va veni... dar de la o zi la alta cred tot mai putin. 
Bravegirl: Steriletul are cale de intoarcere, legatul trompelor e definitv. Sau era, ca imi spunea o tipa care avea trompele legate ca se duce la o clinica specializata pe asa ceva, ca ar vrea al treilea copil. Deci acum s-o putea, cine stie cum a evoluat medicina. Asa ca atunci cand mai vrei, pac, jos steriletul si gata cuibul pentru a primi barza :)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

amelia_ilie spune:
 Corina, daca iti dorestii bb3 de ce nu? Acum cat esti tanara si nu ti-ai iesit din mana, cred ca e cel mai bine. Steriletul se poate scoate, asa e.
Elfica, ne tii si pe noiin suspans, tu iti dai seama????

sugubina spune:
 Heeei tinem pumnii sa fie cu oki! daca tu stii ca esti reglata cu ciclonu deja doo sapt intarziere zic clar ca esti 
(la noi a iesit testu din PRIMA zi de intarziere, tot asa pe ciclon regulat)
Vaai ce emotionant, astapt vesti bune! Puate ies doi.
Cum e cu Iulia cu titi nuaptea? cu spalatu pe dinti?
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Elfica Bravegirl: stiu ca ai spus ca e bine, dar fara alte detalii si ma gandeam ca esti in depresie sau ai tu ceva, ca nu era genul tau asa telegrafic. Bine ca sunteti bine, o sa vezi tu cum arata. Merci ca mi-ai spus ce si cum cu calciul. O sa ii facem si analiza asta, data viitoare. Acum mi-a dat sa ii dau niste vitamine, sa rezolvam si usoara anemie. Interesant punctul de vedere, tinand cont ca dintisorii sunt cu probleme. Amelia: Va anunt, cand stim sigur! A doua oara cand mi-a venit dupa nastere a intarziat doua zile, a treia oara insa se lasa asteptata cam mult. UM a fost chiar de Craciun, poate ca ne aduce Mosul cu intarziere un puiut. E tare senzatia, sotul vrea sa luam test, dar eu prefer asteptarea. Si pe 11, cand e medicul de garda, fie auzim inimioara, fie o sa fie un control de rutina, ca nu am mai fost de multa vreme, asa ca va fi binevenit. Ma duc sa o culc, ca pe urma trebuie sa iesim afara, sa platim niste facturi. Week-end placut tuturor! Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE  | 

BraveGirl spune:
 Stiu ca steriletul se poate scoate. problema e ca eu as fi vrut acum bebe3, dar sotul nu vrea. Peste 5 ani nu cred ca o sa mai vreau eu, pt ca deja A si P o sa fie mari, eu o sa intru in alt ritm, sper ca voi avea propria afacere, deci bebe3 nu prea s-ar incadra in peisaj.Dar cine stie...poate atunci o sa vad altfel lucrurile.
Elfica, brvo tie ca poti astepta. eu am facut testul in ziua 22 a Cm-ului. Nici nu asteptam sa imi intarzie.

amelia_ilie spune:
 Corina, uite ca se poate daca vrei, sorela mea are 3 copii de 19, 13 si 3 ani. Si ea era cu AC, dar s-a lasat la un moment dat si ... are un baiat si doua fete. Bafta cu afacerea, sa iasa repede si sa te-ajute sa iei decizia care iti place!