Bubu LMA Diana,Catalina,Darius,Kristian,Andrei-122

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

shubulina valeu, numa asta lipsea
tunde...offff, bietul Mario, biata tu, macar Sonic e bine
mada bv, ma bucur ca v ati distrat, e un orash frumos Budapesta
relusha sarna de cafea

lori nu s a intors???

io s rupta de oboseala, mi greata ca n vremurile bune, si ma doare si capul....a draq de oboseala.....de la 3 la 4 si ceva m am tot ridicat la RAzv care tot suspina in somn si pierdea suzeta....si pana nu i am mai facut un pic de lapte nu s a linistit......azi a mancat si el fructele, ca ieri s a strambat la orice i as fi dat, bine ca a baut laptic
off, greu cu plozi bolnavi si nemancaciosi

sanatate mamici si pici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

LA MULTI ANI DIANA-MARIA!
LA MULTI ANI CATALINA-VICTORIA!
LA MULTI ANI DARIUS-ALEXANDRU!

Sa fiti sanatosi si binecuvantati in fiecare zi!

LA MULTI ANI 2012!!!! Sa aveti un an plin ochi de dragoste, impliniri, echilibru si pace!

N-am reusit sa citesc mare lucru, sanatate multa multa puilor bolnaviori, Shubu-recuperare rapida, Carmen, Madalina -adaptare usoara la lucru...of, nu mai stiu.

Noi am petrecut frumos de Revelion, au trecut pe la noi prietenii nostri si sora-mea cu cumnatul meu, au ramas pana dupa 12, sa pape si din tortul meu care a iesit demential, ma mir! A fost un fel de silent party, ca mandra a dormit la 9.30, asa ca am vorbit in soapta si nu am avut nici muzica. Dar ne-am simtit bine, am avut si niste artificii ("vulcan", haha) care ne-au distrat prin simplul fapt ca au facut un poc-poc-faaasssss si gata . Totul a fost bine pana a inceput un chef monstruos langa noi! In Ajunul Craciunului a facut chef un vecin de vreo 16 ani, lasat singur acasa. Erau la el in casa vreo 30 de insi. Am chemat politia, ca nu-ti auzeai gandurile, Miru nu putea dormi... Acum, de Rev, ne-am gandit: asta a plecat la munte (ca l-am vazut cand pleca), tinerii de sub noi stateau cumintei, cred ca la TV, pe la 10 seara, deci nu mai aveau vreme sa inceapa vreun chef iar in stanga noastra e un cuplu cu o fetita un pic mai mare decat Miru, deci am scapat. Si ce credeti?? De la ei veneau urletele si manelaria ! Ne-am gandit imediat ca au imprumutat cheile vreunui prieten pentru ca 1. ei stiu ca noi avem copil mic 2. nu aratau deloc a oameni care asculta manele 3. ea e o mimoza care a venit asta vara, ziua, la mine, sa imi spuna ca nu poate dormi fetita ca se aud oameni mergand in acoperis (venisera niste muncitori sa repare ceva la noi si se plimbau pe bloc sa vada buba)... Dar , stupoare, ei faceau cheful! A sunat musiu la ei dar nu a raspuns nimeni, ca era imposibil sa se auda in galagia aia, mai si dansau de zicea al meu ca l-au invitat pe Prigoana, cu piciorul lui de lemn, asa se auzea! A sunat la politie.... dupa 3 minute e sunat al meu, de pe numar ascuns, de la politia comunala, ca "stiti, d-l Bontea, e Revelion...". Al meu i-a zis ca da, dar ce spune legea? Aici nu a avut niciun argument dobitocul ala de politist. Si ca fetita noastra nu poate dormi, ca ea nu stie de Revelion, de Craciun, etc. Sunt locuri special amenajate pentru chefuri, in bloc poate e cineva bolnav, poate e cineva in doliu, etc. Sictirit, politistul a zis ca vine. Dar nu a venit, tampitul, il asteapta o plangere, oricum. Pana la urma a reusit al meu sa vporbeasca cu vecina-mimoza care a soptit (ca asa vorbeste de zici ca lesina) " ne cerem scuze, trebuia sa va anuntam.." Deci ei si-au dus undeva fetita si gata, ce mai conteaza restul?? Daca nu primesc intelegere nici de la o mama, ce sa ma astept de la persoanele fara copii? Au dat mai incet vreo ora. Dupa aia s-a pornit iar. Ma rog, nici nu vreau sa o vad , m-a dezamagit groaznic. Si nimic nu ma poate convinge ca de Sarbatori poti face un asemenea chef in bloc. Du-te, frate, la restaurant. Eu stiu ca, de Rev, cand veneam de la Restaurant la 5 dimineata, mergeam pe varfuri pe casa scarii sa nu deranjeze tocurile mele pe alti vecini. Da' ma rog.
Deci am intrat in noul an nervoasa, daca la 2 dimineata noi o leganam pe Miru si al meu mergea la vecini.

Miru e azi la cresa, ma duc si eu prin oras sa platesc facturile, ca eu nu lucrez pana in 9

Pup comoarele!


Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Relusha..multumim de cafea

Andutza..asa am patit si noi in noaptea de rev,nu am chemat politia pentru ca ne anuntasera inainte ca vor face chef..insa ne-au zis ca vor fi mai ''atenti''. asta nu i-a impiedicat sa sara cu tocurile pe parchet si sa urle pana i-au luat dracii la 5 dim.
daca se trezea edi speriat,mergeam peste ei cu mama politiei.
numar lunile pana plecam,ce-a fost mai greu a trecut..mai avem 4 luni


Noi mergem la doctor si la cumparaturi,avem frigiderul gol pushca.
nu am gatit mult de rev,aseara am papat pizza..azi papam ceva in oras.
maine incepe iubitul serviciul,tare bine a fost acasa cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

asa..am fost la farmacie
postez o listuta pt Cocutza si restul mamicilor doritoare de creme
produse bebe cu galbenele
-crema babycrem 2 lei
-lotiune baie 1 leu
-lotiune corp 1 leu
-ulei pt corp 1 leu
am gasit doar cateva bucati
--------------------
lotiune baie levantica 3 lei
crema zi /antioxidanta/ -rodie 5 lei
crema noapte rodie 5 lei
crema zi / normal-uscat si normal-mixt/ wildrose 5 lei
crema noapte wildrose 5 lei
crema zi /hidratanta/iris 5 lei
crema noapte iris 5 lei
crema migdale pentru ten normal&mixt 5 lei
ulei rodie 100ml 9 lei
ulei masaj galbenele 100 ml 9 lei
crema mica hidratanta-protectoare migdale 2 lei
crema mica hidratanta wrose -de zi -de noapte 2 lei
crema mica antirid rodie -de zi -de noapte 2 lei
masca wildrose protectoare - mica 2 lei
uleiuri mici de migdale/rodie/wrose 1 leu


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

La multi ani in 2012!!!!!!!!!!!!!

La multi ani, Diana, Catalina si Darius, cu intarziere!

Va doresc tuturor un an cu multa sanatate, realizarile pe care le doriti si foarte multa iubire!

Am reusit si eu acum sa citesc ce s-a mai scris. Multa sanatate bolnaviorilor, cu febra, picioare rupte, si celor cu dureri, sa treaca repede.

Noi am petrecut revelionul acasa, cu sora mea si familia ei si cu soacra mea. A fost frumos, nu am dansat dar am papat, am povestit, a trecut repede. Nepotica cea mica nu are nici 2 ani dar a stat cu noi pana la ora 3, e o petrecareata! In 1 am facut o mica aniversare pentru Alex, pentru primul lui anisor, ca ei nu o sa mai vina din nou in Brasov, e greu pe drum cu doi copilasi. Si de ziua lui Alex e posibil sa fim plecati in Germania, inca nu stim exact data dar e posibl sa plecam la mijlocul lunii deci o sa ne prinda data de 18 pe acolo. Ca urmare o sa tot sarbatorim ziua lui pana atunci. Nasii vin saptamana asta in Bv la un control medical deci o sa mai facem si aunci un tortulet si o sa-i dam tava sa-si aleaga ce vrea de acolo. Poate o sa taiem si motul, eu nu prea tin la traditiile astea, mie nu mi-a taiat motul nimeni si iaca am ajuns mare..... Asta e, decat sa nu-l sarbatorim mai bine de mai multe ori.

Alex face cativa pasi singur, ma tot trage de la calculator sa plecam, vrea sa ma stie langa el cand pleaca....




"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

mai servesc o .. Mariutz s-a trezit la 1..saracul la cat de obosit a fost...
face febra ..ce draq de virus mai e si asta
niciodata nu l-am vaz asa terminat...poate cand avea scarlatina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Va pup din nou fetele!
Am reusit si eu sa dez-bagajesc, cred ca o sa spal pana anul viitor...(apropo de asta, eu din copilarie stiam ca nu se spala intre Anul Nou si Boboteaza, acum vad ca nimeni nu mai tine cont, e plin de rufe spalate prin balcoane Ce-i drept, nici eu cu bebe mic nu-mi permit sa mai respect toate traditiile astea...dar parca nimanui nu-i mai pasa!)

Am pus pe foc o supa de pui, nu mai vreau sa vad cotlete, cefe, mici, carnati vreo 3 luni de-acum incolo!

A fost super de Revelion, am petrecut cu prieteni dragi intr-o locatie minunata si linistita, la casa de la Secaria a dragei noastre MADA careia ii multumim pt gazduire. Nu-mi venea sa cred ce liniste era afara in noaptea de Anul Nou...
Catalina a stat si ea cu noi pana la 12, a cascat ochii la artificii, ne-am pupat, am facut pozici, apoi s-a bagat la nani. A fost foarte cuminte si cooperanta toate zilele astea, ca de obicei. Ieri am sarbatorit-o acolo, inainte de plecare, cu un tort-diplomat facut pe sponci...era culmea sa nu aiba tort fix de ziua ei, dupa ce am zapacit-o in torturi in fiecare luna pana acum! Oricum, petrecerea oficiala urmeaza sambata, iar eu imi bat capul sa aleg aperitive, prajituri si - evident - un mare tort

Nu am avut zapada din pacate, ne propusesem sa dam o fuga la cota 1400 pe 1 ian, dar ne-a fost prea lene sa ne mai miscam fundurile. Sper sa testam anul asta saniuta pe care am primit-o Cata de Craciun

In rest, va marturisesc ca m-a apucat asa o nostalgie...implinesc buburuzele un anisor, multe din voi revin la serviciu...mi-e asa dor de sarcina, de primele luni ale Catalinei, de toate minunile care s-au perindat in viata mea in ultimii 2 ani! Sunt si acum, in prezent, mai fericita decat imi amintesc sa fi fost vreodata, dar parca m-as intoarce un pic in timp, la inceputul odiseii, cand abia ne cunosteam, cand eram pline de speranta, de temeri, de emotii...Urmeaza noi etape, stiu, care de care mai frumoase si mai interesante, dar nostalgia ramane acolo. M-am gandit mult zilele astea, cum e si normal, la sarcina, la nastere, am rememorat momente..nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul!...


_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor cu picioare in gips! (incepusi bine anul, SHUBULINO, ce sa zic? Iti doresc nervi tari, sa treaca repejor timpul!)

PUFOASALAURA, n-am auzit de traditiile alea de care zici si nici n-am respectat vreuna sorry.

Intrebare: a auzit cineva de Clinica Apollo de chirurgie reparatorie, estetica etc?

LORI revine in Buc azi sau maine, am vb ieri cu ea, puii au fost tare bolnaviori, a ajuns cu Ana la urgenta la Galati, acum erau ceva mai bine. Va povesteste ea detalii in curand.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neata!

da roxx si io sun nostalgica, dupa burtica, emotiile inainte de nastere, emotiile cand am tinut-o prima data in brate, emotiile de cand am venit cu ea acasa si tot ce s-a intamplat de atunci incoace...multe emotii si trairi pe care cine stie daca voi mai avea parte de ele...si urmeaza altele si altele si mereu ma voi intoarce in trecut...

noi azi am avut program cu bona de la 10 la 4 ca sa stie tot ce se intampla in tot acest timp...piscoticai ii place de ea, se joaca impreuna, rad, papa cu ea, nici o problema...dar mi-ar fi placut sa fie mai rapida la schimbat, spalat, pus masa...sau poate sunt io prea subiectiva si ma stiu pe mine...ea e mai calma, e bine si asta...oricum nu am inatlnit pana acu bona perfecta asa ca mergem inainte si speram ca in saptamana asta o sa invatam cat mai multe impreuna..io inca nu stiu data in care o sa incep...luni merg sa vb cu sefa...asa ca avem timp..

De_ea - multa putere sa fiti acolo cu soacra cand o sa fie nevoie!

Tunde - sanatate lu Mariutz,,,tre sa treaca afurita asta de bolesnita.

Shubulina - nervi de otel pana te pui pe picioare din nou.

Mirela - pupam Razvanel bolnavior si Robertel miorlait.

Roxx - sa va fie de bine plimbarea! Si sa-ti traiasca printesa!

Anduta, Simo - nu am intalnit pana acu bloc in care sa nu fie si scrantiti din astia, din pacate...si unde mai pui ca zici ca te muti intr-un rezidential si poti spera la mai bine,,,cand colo e exact taman pe dos din toate punctele de vedere...ca asa-i la noi romanii...pai cand am fost la Roma de Craciun in 2009 calcai pe varduri si ascultai muzica si televizorul in surdina si la demisol ca acolo sta matusi-mea...nu se auzea nici musca frate...si ce curatenie in scara aia...lucea totul bec, marmura, frumos...si nici pe strazi nu erau italieni prea multi ca erau plecati care pe unde...eram de-alde noi gura casca...unde mai pui ca ne-a luat si politia la intrebari doar asa control de rutina duminica dimineata...ai vazut la noi asa ceva...nici intr-o mie de ani....nu mai zic de cladiri toate aranjate sa semene una cu alta nu sorcova ca la noi...in fine...

gata ca azi am vorbit prea mult...si ptr ieri:)))))

va pup si va doresc o zi excelenta!



Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Seara buna!

Tunde, multa sanatate la Mariutz!! sper sa nu fie vreo gripa cu complicatii ptr ca asa am avut eu, temperatura non-stop vreo saptamana, tuse si pana nu i-am dat cu injectabil nu mi-a trecut...nici macar febra...si cica totul pornise de la o simpla gripa transformata in faringo-laringita.

Roxx, eu stiam ca o saptamana dupa boboteaza nu se spala, ptr ca se sfinteste apa sau ceva de genul asta.

Mirela, sanatate si la motanei! greu cu unul, dar si mai greu cu doi.

NOi suntem bine, multumim Domnului! Fiica-mea a invatat sa se dea jos singura din pat, se intoarce pana isi gaseste pozitia corecta si se lasa in jos pana atinge pamantul cu piciorele. E super simpatica!

Simo si Andutz...noi am avut liniste anul asta, dar de obicei asa e in fiecare an...La noi e nasol tot timpul, bormasini, flex, ciocane, etc. Simo, ce bine de tine ca scapi de nebuni! mai e un pic si gata! Cand vine Camelia?

Piscotel, daca doica e mai lenta eu zic ca e bine, e mai atenta, mai prevazatoare...e bine ptr copil. Succes!

ok. V-am pupat!






Mergi la inceput