Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Vreau in primul rand sa urez un 'Craciun Fericit, calduros si linistit!' mamicilor care azi stau in jurul bradutului si se bucura alaturi de delfinasi si de cei dragi de aceasta frumoasa sarbatoare.

Un calduros La Multi ani, cu sanatate si bucurii celor care poarta numele Sf Ion si celor dragi voua care poarta acest nume!:
Ioan, delfinasul sef! La multi ani si lui tati! (sper sa nu gresesc)
Ioana de Ochidut! La multi ani si mami!
Ionut de Paula!
Ioana de bratafel!
Ioana de shoshika!
Ioana (Coteasca)!
Oana (Ooana)!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Un Craciun Fericit celor care sarbatoresc azi!

La Multi Ani, tuturor Ionilor, Ioanelor, Ionutilor etc!

Noi suntem varza. Peste noapte au apurut mucii la Rebe, la 4 avea temperatura 37,9 acum are 38,5 E prima oara cand imi face febra! Inca nu ii dau nimic pentru febra, daca mai creste o sa incep antitermice. Tuseste deja productiv, mucii curg garla. Colac peste pupaza, sunt singura cu ea week-endul asta, masina e la sot, batistuta bebelusului am aruncat-o saptamana trecuta. Mai bine nu mergeam la pediatru, ca eu cred ca de acolo ne-am pricopsit. Momentan ii dau doar oscillo, sper sa nu fie nevoie de mai mult.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Vreau in primul rand sa urez un 'Craciun Fericit, calduros si linistit!' mamicilor care azi stau in jurul bradutului si se bucura alaturi de delfinasi si de cei dragi de aceasta frumoasa sarbatoare.

Un calduros La Multi ani, cu sanatate si bucurii celor care poarta numele Sf Ion si celor dragi voua care poarta acest nume!:
Ioan, delfinasul sef! La multi ani si lui tati! (sper sa nu gresesc)
Ioana de Ochidut! La multi ani si mami!
Ionut de Paula!
Ioana de bratafel!
Ioana de shoshika!
Ioana (Coteasca)!
Oana (Ooana)!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

multumim!!

La multi ani si din partea noastra!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Buna dimineata

La multi ani Ionilor si Ioanelor

Azi avem doi sarbatoriti, si pe cel mic, si pe cel mare, dar si pe bunicul , asa ca tratatia trebuie sa fie pe masura

va servesc cu o felie mare de tiramisu , cate o pentru fiecare, ca imi sunteti tare dragi si bauturile...la alegere cu spuma de lapte, campari, vin sau brandy (ca a ramas de la tiramisu)

sa aveti o zi minunata!!

Mergi la inceput

Adriana sanatate multa!!

sa o urmaresti pe Rebe,pentru ca asa a inceput si la noi, cu febra (ce-i drept doar 37) si tuse productiva. atat. i-am dat imediat imunorezistan si stodal de tuse, dar degeaba...a facut bronsita, si nici pana acum nu e pe deplin refacut, inca mai tuseste, si au trecut 10 zile ... bronsita asta e foarte nesuferita si trebuie tratata bine! si noi cred ca am luat-o

sanatate multa!!

Mergi la inceput

doar eu bantui pe aici andrei s-a culcat din nou, langa tati, afara e un vant de numa numa ... iar eu imi savurez cafeaua cu spuma muulta de lapte!

si ma abtin sa nu dau iama in tiramisu

vreau sa fac la pranz paste cu pui la cuptor sau daca am timp o placinta cu pui, sa caut ceva retete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

aa, voiam sa va zic ca andrei si-a mai revenit cu mancatul, dar nu prea mai papa blenduit supa de legume o vrea asa bucatele intregi, si cu zeama sau "ama" asa ca am renuntat la fiertul sanatos de 25 minute legumele si le fierb mai bine, ca sa le poata papa usor...

bine, azi dimineata nu a mancat decat jumate de iaurt si cativa soldatei cu paine si cascaval (1/3 felie sa zic), dar sunt convinsa ca recupereaza el azi

Mergi la inceput