Tuse cu ff multe secretii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Cu lapte de orez.

Cat despre scoaterea laptelui...si eu sunt curioasa. o astept pe Mirela cu explicatii....eu m-as gandi ca proteina din lapte este alergen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

se cumpara sau se face in casa?

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Laptele sa stie a fi un aliment puternic acidifiant.
Intr-o raceala obisnuita membranele mucoasei din sistemul nostru respirator produc mari cantitati de mucus in efortul de a elimina infectia. Conditiile acide prelungite pot duce la aceeasi reactie, crescand cantitatea de mucus produsa in intestinul subtire, in sistemul respirator si in alte parti ale organismului. Aceste simptome reprezinta un efort al organismului de a elimina produsele acide reziduale. Asa cum expunerea la factorii alergici poate declansa secretia mucoasei, la fel o poate face si aciditatea. Este important sa va dati seama de asta si sa eliminati aciditatea inainte de a incerca sa eliminati mucusul, deoarece acesta poate fi produs de organism pentru a se proteja de acizi.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Abia acum dupa 3 ani, inteleg de ce copilul meu face caca cu mucus mult, in general dupa mesele cu lapte.
Cum este totusi posibil ca un pediatru sa nu atraga atentia asupra acestei probleme??
Acum 3 zile, desi i-am scos laptele, a vrut putin lapte si a baut sa zic 100 de ml, in max 15 min, a facut kk cu mult mai mult mucus decat deobicei.
In plus el sufera de RGE, nu asa sever acum, pt ca a fost ff rau in primul an.

Multumesc mult Mirela pt explicatie

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada

se cumpara sau se face in casa?

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008
Ilinca si Rares

Se cumpara de la super/hiper market sau magazine gen plafar. Poate fi simplu sau cu diferite arome.

Mirela

Mergi la inceput

Mada, noi (toata familia am renuntat) la lapte, in semn de solidaritate pentru fetita mea cea mare care are 7 ani si jumatate care se plangea intr-una de burtica (de cand era mica). Toate analizele - perfecte. Eco- normal. Am observat intr-un tarziu mai ales ca dupa ce-i dadeam lapte era mai rau. Intr-o seara a fost asa de rau ca eram pe punctul de a chema salvarea. Atunci am zis sa incerc sa-i scot laptele pentru o perioada sa vedem ce se intampla. Durerile s-au redus cu 70-80%, dar experimentul a inceput abia acum 10 zile. I-am luat lapte de soia din comert,il bea foarte bine, inclusiv fetita mea de suflet care are 2 ani si 10 luni. Cea mica imi cere intr-una "mami, da-mi late de soie". Am facut si in casa, dar nu mi s-a parut asa de gustos ca cel de cumparat.

Mergi la inceput

Mirela, asa este se plange mai tot timpul de dureri de burta, am tot pus pe seama multo antibiotice luate in ultimele 6 luni.
Culmea e ca azi mai devreme a mancat un iaurt si iar s-a plans destul de tare ca il doare burtica.
Asa ca lapte nu si acum trebuie sa fac in asa fel incat nici derivate din lapte sa nu ii dau.
Voi ati scos doar laptele sau si restul iaurt, smanatana, sana, chefir, unt???
Eu am mai banuit o colita de fermentatie, o sa ii fac si niste analize de kk sa vedem.
Offf, e greu ca sunt micuti si mi-e asa o mila de el cand vad ca sufera.
Cu cea mare nu am astfel de probleme.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Mada, am scos toate produsele lactate. Nici noi, adultii nu am mai consumat deloc, desi mie-mi plac foarte tare lactatele. Si sa stii ca dintr-o obosita cronica (indiferent de cat de mult reuseam sa dorm din 24 de ore tot lesinata m-a simteam) in cateva zile mi-am revenit si am un tonus bun - cred ca asta e normalitatea.

Mergi la inceput