Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***
Raspunsuri - Pagina 8
Pisik06 spune:
Pup fetele cucuietele in Noul An! Sper ca ati petrecut bine si ati pasit cu dreptul, cu zambetul pe buze sau macar cu ceva bani la sutien, macar noroc de bani sa aveti
Glumesc, desigur
INA, nu prea imi place ce simt in postarea ta. Cumva ceva certuri cu Jambo ti-au umbrit intrarea in an? Sper ca nu. Si eu vreau poze cu tinuta, sunt tare curioasa
ILINCA, PISIGRI, si restul fetelor care intrati in polemici, eu una chiar as da ignore. Va admir pentru energia de a combate, eu una in astfel de situatii, prefer sa tac si sa fiu "luata de fraiera", decat sa combat la infinit, in van....Parerea mea
BIANCA, tare haios filmuletul cu baietii
Frate, dar de unde atat energie (pe voi, of course, ca de Vladimir nu imi fac probleme) ca noi azi am fost legume si zau daca am petrecut dezlantuit![]()
Cum am petrecut noi: am ajuns la nasi pe la 21:30, am papat, am facut poze (sedinte foto cu burtica), Ana s-a jucat (cu un joc adus de acasa si cu nervii nostri
), am tot zapat pe programe, la 12 noaptea am iesit pe balcon la artificii, toti 5+1
, apoi am culcat-o pe Ana care a picat rapusa si noi fetele am mai stat pana pe la 4. Apoi am dormit grozanic, adica mai mult nu am dormit, ca am fost noi doua cu nasa intr-un pat si Ana se foieste f tare (a si avut o noapte f agitata, cu cosmaruri), iar eu toata noaptea am stat stresata, in garda, sa o trag langa mine, sa o tin de picioare, etc. de groaza sa nu ii arda nasei vreun picior in burta. A fost horror efectiv, am si visat ca o palea si i se rupea apa si ajungeam la spital, brrr. Abia pe la 7,30 cred ca am adormit si eu si la 9 Ana ne-a dat scularea. Dar a facut show, a fost haioasa rau, cu replici de o mie de puncte si multa voie buna. Am lenevit pana pe la 3, apoi am mers la Buni unde am dormit, am sorcovit si am venit acasa. Acuma seara s-a lasat f greu doborata, a facut ceva circ, de oboseala probabil, dar acum doarme langa tati.
Treburi neterminate pe 2011 ar fi vesnica mea dorinta/furstrare de a schimba/termina cu serviciul. Anul asta sunt sigura insa ca va fi excelent, l-am inceput cu intentia de a ma plange mai putin si a actiona mai mult.
Printre altele, mi-am propus sa continui sa incerc lucruri noi, cum am facut in scurta perioada de cand "m-am trezit" pana am inceptu serviciul (cursuri de ikebana, de dans, dezvoltare personala etc) si sa nu mai bag lipsa timpului, serviciul, statul cu Ana la inaintare, ca scuza. Drept pt care, desi probabil daca stateam sa ma gandesc ma codeam, interveneau o mie de argumente contra etc., nu m-am gandit si am actionat sub impuls, inscriindu-ma la un curs de astrologie. Habar nu am daca o sa imi placa, la ce o sa imi foloseasca, nici nu pot spune ca ma pasioneaza subiectul, dar clar este ceva nou pt mine, o experienta![]()
Am vazut poze pe FB cu unguroaicele noastre, tare fain s-au distrat, abia astept povesti
.
Hai ca limbarita de an nou
. Va las, fug la dus si la nani. Noapte buna
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
Ooo, rau am ajuns, eu inhid, eu deschid
. Las o cafea, ca nu cred sa mai fi fost prima vreodata
Si niste poze
https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/Revelionul51?authkey=Gv1sRgCJaxu960xoT3-gE
Pupicei
Mami de minune mica
AlexAndra_81 spune:
Neata gagici si un an nou cat mai bun pentru toate!
Vazut filmuletul cu Vladimir
care e foarte curajos fata de dovleacul meu cel putin, pozele lui Pisik, frumoase asa cum ne-am obisnuit, Ana e un ingeras (in poze macar
) si tu Pisik arati fff bine, mi-a placut mult rochita, si vazut pe fb si pozele cu unguroaicele care pare ca s-au distrat f bine 
Noi de rev am fost la un party unde a fost f fain, de mult nu ne-am distrat asa bine si de mult n-am mai dansat atat, am stat pana pe la 5, dupa care somn de voie pana la 1 cand ne-am dus dupa pitica care ne-a luat de buna si ne-a frecat ca pe hotii de cai pana la 11 cand am cazut lati cu totii. Sa vedem ce program ne-om face azi...
Treburi nerezolvate pe 2011 nu cred sa am nici eu, mai putin creditele, dar alea vor fi nerezolvate si-n 2025 ![]()
Amalia
Monnvas spune:
Neata.
In prima zi a anului am abandonat copilul la bunici
sper sa n-o tinem asa tot anul
, dupa care am dormit... 12 ore!! Asta fara sa fi facut vren dezmat. Prin urmare, declar ca 2012 a scos parleala lui 2011 deja ![]()
PISIGRI, io, cu riscul unui cartonas, as face-o
Problema e ca o stiu pe fiinta asta de la alte subiecte, anume de la umanitare, si mi-e greu sa cred ca aceeasi persoana e acolo intr-un fel si aici in alt fel. Parerea mea e ca deja s-a transformat in ceva personal, mai ales cu Ilinca. Si ca tocmai implicarea in Umanitare ii da un soi de scutire de cartonase (pe care ar fi trebuit sa le incaseze mai des), chestie care nu stiu daca e morala, dar, pe de alta parte, sunt atat de putine persoane care se ocupa de copilasii de acolo...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
AlexAndra_81 spune:
Ina, eu nu sunt de acord cu plecatul separat de la partyuri, eu la o ora si barbatul dimineata, ce-i asta? Ori stam amandoi ori plecam amandoi dk nu ne simtim bine. Se practica si-n grupul nostru treaba asta, dar mie chiar nu-mi surade ideea chiar deloc. Si nu-i vorba de neincredere sau alte minuni, ca doar iese cu baietii slava domnului si vine la ce ora vrea, dar cand mergem impreuna undeva, apoi impreuna ne intoarcem acasa. 

Amalia
Ilinca_M. spune:
Halou!! Incredibil, Phiphi tot doarme...nu ma mir, ca ea crede ca zilnic e Revul, ieri iar s-a culcat dupa miezul noptii...
Tufete, cand dormeau mai bine astia 2 ai mei se aude un "cinghilit" groaznic, un clinchetzit, intai n-am stiut ce e, am crezut ca e alarma pe telefonul lui Andrei...pana m-am dezmeticit: era unu' cu clopotzel care anuntza ca vine popa cu sfintzitu'.
In ciuda galagiei horor si-a batutului insistent in usa (sa ne intrebe daca primim cu popa!) Phiphi nici n-a clipit. N-am deschis usa caci am auzit ca popa e in blocul vecin si urmeaza sa ajunga in maximum 5 minute, in conditiile in care la noi: mai mult de juma din familie dorm, paturile-s nefacute, dezordinea in floare, io in pijamale cu mucii pana la brau si niciun leu cash in casa (nici pe card mare branza).
Acuma stiti parerile mele despre obiceiurile astea, nu le reiau...DAR am mari remuscari: maica-mea tinea foarte mult la sfintitul asta!! Imi propusesem sa continuu traditia, dar de unde sa stiu ca vine asa intempestiv, e ceva de groaza popa asta, io tineam minte ca la Boboteaza se umbla cu sfintitu', nu asa, cat esti cu sarmaua-n gat si capul mahmur.
In fine, l-am ratat, n-aveam cum sa-l primesc sa se trezeasca Phiphi cu 2 necunoscuti care canta tare si stropesc prin casa:(((
Acum ce sa fac? Voi ce ati face in locul meu? Poti sa-l chemi pe popa si altadata sa faca chestia asta? Habar n-am de datini de-astea! Voi ce ati face in locul meu? Ma simt asa de groaznic ca n-am respectat ceva la care tinea maica-mea!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
ILINCO, la Craciunul urmator!
Iti zic eu ca nici maica-ta n-ar fi vrut sa o vada pe Phiphi speriata. Cat despre dezordine, la noi cand a venit popa cu Craciunul eu faceam briose, fiu-meu era in pijama, io eram plina de faina din cap pana-n picioare, da' nu se supara Dumnezeu pt asta, nu? Adicatelea, io as deschide si daca e casa cu curu-n sus.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
pisigri spune:
Am scris un kilometru de mesaj, Monn, ca sa povestesc cit de "noi vrem egalitate dar nu pentru catei" mi se pare faza asta cu "da' ea ajuta la umanitare", dar mi-am dat seama ca nici nu intereseaza pe nimeni, s-ar putea sa se inteleaga altceva decit vreau sa spun de apt si vorba lui Pisik, nu merita energia si nervii pe care ii consum amintindu-mi de cite ori m-a scos din sarite.
Concluzia?
Probabil ca ar trebui sa tac si sa ignor in continuare. Numai ca facind asta, impresia generala va fi ca ce spune ea e ok. Si NU e ok. Ea vrea comunism ca sa isi trimita copila la scoala singura, ca ei nu i-a lipsit nimic; ea face front comun cu sotul impotriva copilului; ea educa pe sistemul pedepse si recompense. Si chit ca am avut 10000000 de conflicte cu denizel si cu rrox, munca lor ar fi in van daca toti ne-am baga picioarele si i-am lasa sa fie vizibili doar pe parintii "o palma la fund nu a omorit pe nimeni". Na, s-a trezit justitiara din mine :)))))
Inapreda, nu m-a deranjat interventia ta la subiect...nu e o vendetta si m-as bucura ca tu si multe alte mame de aici sa scrieti si pe la alte subiecte, sa se vada ca o educatie "libera" in sensul de "fara pedepse si recompense, cu respect pentru copil, etc" functioneaza si este aplicata cu succes de multa lume. Ar fi o lupta cistigata prin numar, nu prin incisivitatea celor putini care argumenteaza si dezbat (atitudine care de altfel le-a adus "exmatricularea" fetelor despre care aminteam mai sus).
Nu e o lupta personala, chit ca antipatia e intensa si...e personala, ca nu are cum sa fie altfel :))
Si cu asta chiar declar subiectul incheiat aici, la clubul nostru.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Cine incepe o cura de slabire cu mine?
Io va anunt ca azi sunt la zi de proteine. Adica mananc doar caner, branza si iaurt.
Maine vad daca trec pe amidonuri sau raman tot la proteine.
pisigri spune:
Eu nu am reusit sa slabesc cu disociatul sau cu Dukan, numai m-am simtit nasol, iar la Dukan am facut bube :))))
Daaaaaaar mi-am propus ca in curind (adica dupa ce termin salata boeuf, deci probabil de miine) sa revin la regimul raw-vegano-vegetariano-ceva de l-am tinut in post
M-am simtit super si incepusem sa slabesc...cind s-a terminat postul :)))
Deci, daca asta se pune....de miine ma bag si eu. Cu o pauza de sf Ion probabil...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)