Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Heellooouuuuuu !!!
La multi ani tufete dragi !!!!!!!!!!!
Am ajuns si noi acasa, pe scurt : a fost o iesire de nota 10 dar mult prea scurta !!! ar mai fi trebuit minim 1 zi !!
Mi-a fost odr de voi, am citit ceva pe diagonala dar revin mai pe alrg, sa reintru si eu in atmosfera , pana una alta ma apuc de despachetat !!
Sper ca ati petrecut bine si sunteti sanatoase ca de fapt asta conteaza !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
No, vad ca voi sinteti niste dragute, asa ca intreb direct: nu va vine veci sa va luati lumea in cap? Dupa ce respirati adinc, ce faceti?
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda No, vad ca voi sinteti niste dragute, asa ca intreb direct: nu va vine veci sa va luati lumea in cap? Dupa ce respirati adinc, ce faceti? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
e ca si cum nu s-ar fi intamplat.
nu stiu cum sa zic. pe principiul cel mai destept cedeaza:D
anamariame spune:
Gina, eram convinsa ca prima nu iti place. De altfel, toti cei care au vazut-o, au spus ca e "stilul meu"...Astalalta era larguta pe talie, si pana deaspura genunchiului, am avut dresuri negre, mate, si pantofi rosii de catifea. Am fost destul de apreciata, asa ca nu am zgariat nimanui ochiul . La noi la masa a predominat negrul, caci in viata mea nu am vazut culori mai vii si diverse la o petrecere ca in seara asta: de la roz aprins, rosu, alb (in totalitate) pana la portocaliu. Hmmm, daca stau mai bine si ma gandesc, nimic verde, clar ingrasa!
Ilinca_M. spune:
Da' ce critice si neconstructive suntem, in loc sa zicem ce ne place, zicem ce nu...:))
Pe mine ma enerveaza ca exact lucrurile pe care i le zic de 20 de ori sa le faca, uita sa le faca, mai ales daca i-am zis cu 1 minut inainte (maruntishuri de genul:"cand iesi, ia si gunoiu'", "sa scoti incarcatoru' din priza" etc). Poate si io-s de vina, cred ca lucrurile cu care esti tocat de prea multe ori la cap, iti fug rapid din minte:)))
Ma mai enerveaza ca face o tragedie dintr-o raceala (acum e cazu'), zace, boleste, se vaita, ma intreaba ce medicamente sa mai ia, isi pune picaturi in nas...asta datorita muma-sii, citez:"vaaai, lui Andrei niciodata nu i-a trecut nicio raceala fara antibiotic!" Deci pentru soacra-mea o raceala e holera de-a dreptul, atata caz face, asa o drama, vine cu tona de medicamente...
Da' suntem pe drumul cel bun, de cand suntem impreuna n-a pus gura pe panaceul maica-sii, augmentinul, si nici pe alte rahatishuri, ca imi da dreptate in ce spun *dar tot se vaita:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Anamariame, frumushica precum de obicei! Degeaba, ca-l ai pe "vino-ncoa" orice ai imbraca
Nooovus, bine ati revenit, abia astept impresii pe laaarg, ca cu poze mi-am clatit ochii pe FB
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Si eu vreau sa-l culc pe Ian; dar revin, sa nu plecati.
PS. In caz ca va intereseaza, Jambo se uita la un film, ca in fiecare seara, "tinar si neperturbat"
anamariame spune:
Ilinca, multumesc Pe fam Novus, Denisamada si Olishka le-am admirat si eu pe facebook Parca m-as duce si eu la somn, da's indecisa.