Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ilinca, multumesc
Pe fam Novus, Denisamada si Olishka le-am admirat si eu pe facebook
Parca m-as duce si eu la somn, da's indecisa.

Decide-te sa...mai stai!
Dar nu ma lasa sa ma pling singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

NOVUS, bine ati revenit!!! Am vazut pozele, se vede ca v-ati distrat, ne pare rau ca nu am fost cu voi

Fetelor, pentru ca sunteti f apropiate sufletului meu si pentru ca mi-am propus sa nu fiu superstitioasa, ca stie Dumnezeu ce, cum si de ce face unele lucruri, va spun o veste-bomba (cel putin pt mine): intarzierea mea este cu ochi. Astazi am facut 2 teste, ambele pozitive. Ca si prima data, matematic, fizic, medical, etc. era practic imposibil, avand in vedere ca am tinut postul Craciunului si trupeste in proportie de 95% - doar de Mos Nicolae am prestat si, cu gigei statuti si ametiti, a iesit. Inutil sa va spun ca sunt bulversata, speriata, bucuroasa, plina de ganduri, dar foarte foarte recunoscatoare.

Na, ca am inceput anul cu vesti bune si cu "plin" cum se spune. Zilele astea trebuie sa ajung la medic, sper si sunt convinsa ca totul va fi bine.

Va pup si ma bucur ca m-am hotarat sa va dau vestea, sunteti printre primele sa stiti, dupa parinti si nasi

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sa vedeti ce am patzit noi: v-am zis ca Phiphi s-a trezit la 11.30. Eram convinsa ca va sari peste somnul de pranz si va dormi bine merci pe la 20. Ei, la 18.30 a adormit bushtenache...trageam sperantza ca pana dimineatza dar pe la 20.30 s-a trezit fresh
Io scriu ca nebuna pe forum si Andrei o distreaza si supravegheaza pe Phiphi care face tot felul de scheme ciudate si relativ periculoase. Tocmai m-a intrebat:"baaai, da' mai poti sta mult pe forumu' ala?!" El nu se poate uita la niciun film cat e Sophia treaza, asta-i clar;)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Acum va pupati si va impacati definitiv.
Ai aflat motivul nervoseniei
Felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, Pisik, you've made my day FELICITARI!!!!!!!!!!Yu-hu-hu, mi-a sarit si somnul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna!

NOVUS, bine ati revenit!!! Am vazut pozele, se vede ca v-ati distrat, ne pare rau ca nu am fost cu voi

Fetelor, pentru ca sunteti f apropiate sufletului meu si pentru ca mi-am propus sa nu fiu superstitioasa, ca stie Dumnezeu ce, cum si de ce face unele lucruri, va spun o veste-bomba (cel putin pt mine): intarzierea mea este cu ochi. Astazi am facut 2 teste, ambele pozitive. Ca si prima data, matematic, fizic, medical, etc. era practic imposibil, avand in vedere ca am tinut postul Craciunului si trupeste in proportie de 95% - doar de Mos Nicolae am prestat si, cu gigei statuti si ametiti, a iesit. Inutil sa va spun ca sunt bulversata, speriata, bucuroasa, plina de ganduri, dar foarte foarte recunoscatoare.

Na, ca am inceput anul cu vesti bune si cu "plin" cum se spune. Zilele astea trebuie sa ajung la medic, sper si sunt convinsa ca totul va fi bine.

Va pup si ma bucur ca m-am hotarat sa va dau vestea, sunteti printre primele sa stiti, dupa parinti si nasi

Mami de minune mica

Ceeee? Supeeer! Asta da miracol de Craciun! Deci de-acolo ti se trageau nervii si nabadaile!
Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!! Sa-i puneti al doilea prenume Nicoleta;))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus, bine revenisi! baga povesti si pozeeeeeeee :)

ina, ma enerveaza la motan ca e perfectionist si tre sa bibileasca tot, cind asculta muzica prea tare, cind ma face sa il bomban pt ca se face ca nu aude ce ii spun (banuiesc ca are urekea selectiva si aude numa ce vrea/ii place ), ma enerveaza cind e picsou (zgircit) si multe altele. Dar, per total, inca ii gasesc mai multe calitati decit cusururi In orice caz, daca imi vine sa imi iau lumea-n kap, ma duc pe balcon c-o tigara si-o vodka si ma calmez... ori ies efectiv sa ma plimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, reprosuri am garla, o parte din asa zisele defecte am incercat sa i le schimb, o parte sa i le accept, altele sa le ignor. Nu o sa fac lista aici, dar ultima data m-a deranjat ca nu si-a dat deloc silinta (hai, exagerez cu "deloc") sa dansam un vals la petrecere . Mi-a trantit sec ca daca nu imi convine, sa imi caut partener de dans. Si mi-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bravo pisik, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

No bun, sunt in tema cat de cat cu discutiile, dar pana nu ma apuc de dat cu parerea trebuie musai sa o felicit pe Pisik , wowwww ce veste !! sa fie totul bine pana la capat !!! ce veste !!! maine ne auzim !!

Asaaaa sa le iau pe rand:
- mr V sau D nu am dar nu as zice nu , oricum m-am distrat de minune cu discutiile pe marginea subiectilor

- Sandra Brown nu am citit si cred ca nu am pierdut nimic, eu eram cu romanele politiste si biografiile, acum din pacate nu mai prea sunt cu nimic

- la 12 (ora Roamaniei) ne pupam si imbratisam de zor cu Pisi si Ada si apoi cu gasca iar la ora locala 12, asteptam focurile de artificii care au fost sub asteptari

- chestii nerezolvate de anul trecut: creditele vorba Alexandrei si niste controale de sanatate la mama si la mine dar le rezolvam cat de curand

- ce ma deranjeaza la Pisi: ca se enerveaza prea repede si din toate kkt-urile si ca e perfectionist cateodata si pierde o gramada de vreme cu lucruri de doi bani care se pot face si mai tarziu
Cand ma enerveaza rau ii spun tot ce am pe suflet dar de obicei se aduna si apoi explodeaza , sa plec in lumea larga sincer nu mi-a venit inca

Cam atat imi amintesc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput