Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara!Da, eu cica de azi trebuia sa fiu la dieta, dar am lungit-o, nici de fumat nu m-am lasat , pe principiul "inca mai am mancare/tigari".Tocmai m-a sunat maica mea sa imi spuna ce mancare are si ca e musai sa trec maine sa o iau, si pachetul de tigari e neterminat. Inca ma gandesc daca sa ma apuc de maine de dieta, si daca da, de care Ma duc la o baie pana una alta. Am trimis poze de la Revelion pe mail. Nu-s foarte relevante, ca numai dupa ce le-am descarcat mi-am dat seama ca nu am si eu o poza de sus pana jos, dar asta e de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Io-s aci, cuscra. Da' de ce esti asa retrasa, chiar ar fi fain sa-ti prezinti ideile ca sunt super-pertinente, ai fler, ai simtz, de ce sa nu ajuti si pe altii? Vezi, deja e dusa pe panta gresita Xio, chiar daca initial a gandit ca tine. Ce-i rau in a-ti da o opinie cand e ceruta public?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Eu citesc mai toate topicurile dar nu ma bag pentru ca nu-mi place cum decurg "ostilitatile"; am mai spus ca sint rea de gura si, daca s-ar lua cineva de mine, cred ca m-as dezlantui; azi, de fapt m-am si enervat citind o postare -rautacioasa si off-topic- la un topic pe care l-am deschis ieri.
Mai bine imi vad eu de treaba mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ce ma enerveaza: destule chestii...ca isi lasa boarfele imprastiate, ca nu face curatenie, ca nu spala farfuriile, ca nu face anumite chestii cand vreau eu etc etc. Pe scurt, ca nu face cum vreau eu.

Exista situatii cand zic, bomban, boscorodesc. Degeaba! De cele mai multe ori tac si le fac ca daca stau in nadejdea lui ajunge gunoiul pana'n grinda.

Ma enerveaza cand iese la bere si nu ma anunta.

Am un "talent" de a arunca sageti. Adica nu reprosez direct dar ii dau m**E (cum se zice pe romaneste) cu zambetul pe buze cand ii e lumea mai draga. Si nu e bine si nici frumos! Dar mi-ati citit caracterizarea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna seara!
Da, eu cica de azi trebuia sa fiu la dieta, dar am lungit-o, nici de fumat nu m-am lasat , pe principiul "inca mai am mancare/tigari".
Tocmai m-a sunat maica mea sa imi spuna ce mancare are si ca e musai sa trec maine sa o iau, si pachetul de tigari e neterminat. Inca ma gandesc daca sa ma apuc de maine de dieta, si daca da, de care
Ma duc la o baie pana una alta.
Am trimis poze de la Revelion pe mail. Nu-s foarte relevante, ca numai dupa ce le-am descarcat mi-am dat seama ca nu am si eu o poza de sus pana jos, dar asta e de acum.

Nici tu nu ai dansat:))
Pana la urma niciuna din rochiile prezentate nu a fost imbracata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra, cum zici tu, dar sa stii ca din cate am observat la topicele de la "femina intim" nu iese cearta, moda/vopselele de par/etc se dezbat fara "aprinderi". Am vazut topicul de care zici, cred ca tipa vroia sa arate ca mai este un topic pe tema aceea si credea ca vor intra iar aia de se-mpung (unul ce-si face reclama si altul ce e obsedat de mlm-uri) de-aia a intrebat "iar incepeti?" dar cred ca la modul benign. Intentia ei cred ca a fost sa te ajute dar exprimarea a produs confuzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra, cum zici tu, dar sa stii ca din cate am observat la topicele de la "femina intim" nu iese cearta, moda/vopselele de par/etc se dezbat fara "aprinderi". Am vazut topicul de care zici, cred ca tipa vroia sa arate ca mai este un topic pe tema aceea si credea ca vor intra iar aia de se-mpung (unul ce-si face reclama si altul ce e obsedat de mlm-uri) de-aia a intrebat "iar incepeti?" dar cred ca la modul benign. Intentia ei cred ca a fost sa te ajute dar exprimarea a produs confuzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si pe mine ma enerveaza o multime de maruntisuri. Pe vremea cind aveam timp (si poate si disponibilitate) pentru negocieri si lugu-lugu, il investeam in a schimba cite ceva, si de obicei aveam succes.
Acum nu mai am timp si putere de aburit si imbirligat, asa ca daca nu moare nimeni, il las in pace. Desigur ...daca nu e nimic grav.

Din pacate nici eu nu ma prea pot abtine de la "ti-am zis eu", "daca tii tu musai sa faci numai cum vrei tu" etc.

Ce ma enerveaza si nici nu pot sa schimb pentru ca nu depinde numai de el este ca:
1. de cind o am pe ilinca nu am dormit niciodata o noapte intreaga si dimineata pina am vrut eu
2. de cind o am pe ilinca nu am mai iesit niciodatala o birfa cu fetele in afara programului de la serviciu :))))), pe cind el a mai iesit - mult mai rar decit inainte, dar...a mai iesit. aici vina e impartita, o data a lui ca nu se ofera sa stea cu copilul, a doua oara a mea, ca nu ma indur sa las copilul si sa plec in life :)))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Ce ma enerveaza si nici nu pot sa schimb pentru ca nu depinde numai de el este ca:
1. de cind o am pe ilinca nu am dormit niciodata o noapte intreaga si dimineata pina am vrut eu
2. de cind o am pe ilinca nu am mai iesit niciodatala o birfa cu fetele in afara programului de la serviciu :))))), pe cind el a mai iesit - mult mai rar decit inainte, dar...a mai iesit. aici vina e impartita, o data a lui ca nu se ofera sa stea cu copilul, a doua oara a mea, ca nu ma indur sa las copilul si sa plec in life :)))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)
[/quote]

Si io am vrut sa zic asta. Cel putin punctul 2!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bianca, ba am dansat, dar nu s-a obosit nimeni sa ma pozeze chiar atunci Gina, vad ca te rod cam aceleasi chestii care ma rod si pe mine, insa eu nu prea le scriu aici tocmai pentru ca nu pot sa raspund la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Bianca, ba am dansat, dar nu s-a obosit nimeni sa ma pozeze chiar atunci
Gina, vad ca te rod cam aceleasi chestii care ma rod si pe mine, insa eu nu prea le scriu aici tocmai pentru ca nu pot sa raspund la ele.

Vad ca si la voi m.u.i.e.r.i.l.e au fost...nevoite sa se imbrace in negru! Si la noi a fost uniforma! Ce ma nerfez ca nu slabeste verdele!
Din ce-am vazut, rochia asta mi-a placut mai mult decit cea cu auriu

Ba sa scrii ca sa facem...schimb de experienta! '

Mergi la inceput