Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***
Raspunsuri - Pagina 11
simonapro spune:
Scuzati dublura mesajului, asa e cand faci mai multe lucruri in acelasi timp
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Scuzati dublura mesajului, asa e cand faci mai multe lucruri in acelasi timp Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Frumoasa atmosfera de sarbatoare si-n casa voastra! Imi place mult cum se inteleg cei 2 frati!
In ceea ce priveste nunta: stiu ca mi-ai cerut opinia in legatura cu o rochie; la momentul respectiv, nu am putut deschide link-ul, apoi, am uitat Scuze Daca vrei, te rog, mai pune-l o data dar, la felul in care arati cred ca poti purta orice!
Ilinca_M. spune:
Cuscra, uite un topic unde e nevoie de competentza ta!! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169377
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cuscra, uite un topic unde e nevoie de competentza ta!! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169377 I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
ca te-ai gindit la mine dar nu-mi place sa ma bag in seama pe la alte top-icuri in afara celui care m-a consacrat!
Daca mi-ar permite fizicul, eu as purta pantalonii aia dar in nici un caz cu tocuri si dresuri 60DEN ci, mai degraba, cum a propus initiatoarea topicului
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Cuscra, Bianca, Simona, tufete, mai sinteti pe aici? Dezbatem ceva sau ma retrag? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
vezi ca ai un PM
dezbatem...ce anume?
inapreda spune:
Bianca, eu ma apuc de miine; din pacate, la mine nu functioneaza aia cu "tre' sa tin cura 2 saptamini", asa ca nu ma pot apuca de disociat; io musai tre' sa fac ceva "per veshnico", asa ca voi trece din nou la Montignac combinat cu...nemincat
Dar ma bucur ca nu sint singura.
Si Anamariame zicea ca se pune pe treaba dupa sarbatori.
Ilinca_M. spune:
Io-s aci, cuscra. Da' de ce esti asa retrasa, chiar ar fi fain sa-ti prezinti ideile ca sunt super-pertinente, ai fler, ai simtz, de ce sa nu ajuti si pe altii? Vezi, deja e dusa pe panta gresita Xio, chiar daca initial a gandit ca tine. Ce-i rau in a-ti da o opinie cand e ceruta public?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
vezi ca ai un PM dezbatem...ce anume? PM u back; multam' Io dezbat ce vreti voi, dar pe mine m-ar ajuta daca ati bate apa in piua pe urmatoarele subiecte: 1. Ce va enerveaza la parteneru' vost ? 2. Incercati sa-l schimbati sau il lasati in boii lui? 3. Cum treceti peste ce va enerveaza? Si alte aberatiuni/variatiuni pe aceiasi tema! |