La Multi Ani Fluturasi !!! (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

a pus viss pozici!!!! viss....nu ne spui nimic altceva???? merg sa ma uit..am zis sa anunt inainte

astazi am fost la tuns la coafeza mea care a nascut de 2 sapt o printesica...asa micuta este!!! si fragila!!! iar mamica arata demential!!! nici nu zici ca a fost gravi sau ca a nascut. apus 9 kg (bb a avut 3,5kg) iar ea nu a ramas nici cu 100 gr in plus....de abdomen nici nu mai spun....sa mori de ciuda nu alta aaaa si tipa are sicilioane si alapteaza fara nici o problema. bebelina e doar pe lm....super!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

asta cred ca a fost toata pauza mea....si-a facut somnul de 3 ore....si da semne de trezire....

va pupik!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-Buna fetelor! si LA MULTI ANI!-chiar dc cu intarziere.noi am fost plecati la Tulcea,de pe 30 pana ieri seara.nu stiu dc mai plecam curand,asa ca,eu am incercat si reusit sa ma simt bine..era cat pe ce sa nu mai plecam,am cugetat o zi intreaga ce decizie sa iau,dar pana la urma..fuse bine
-am pus poze cu piticii si cateva momente cu ei de pe 24 incoace.multumim inca o data lalely ptr cadourile frumoase,am pus instantanee cu unele dintre ele,si am incercat sa le surprind bucuria de pe fete ca sa le vezi si tu,si intr-un fel sa simti ca ai fost acolopeste tot unde am fost,ne-au primit cu mancare calda si cadouri ptr pitici,au fost rasfatati si alintati.adica tot ce mi-am dorit.sa-i vad zambind, veseli,razatori si chitaitori

Mergi la inceput

-mai yasmi-pai eu de-aia am intitulat albumul- altfel decat viss-cine se prinde bine, cine nu, nu.si tu vii si strigi in gura mare? nici n-apucai sa scriu 5 cuvinte, ca tu mi-ai luat-o inainteam vazut ca ai intrebat de noi si cu cateva pagini in urma- sarumana ca te-ai gandit la noi-pupici.

Mergi la inceput

alarma falsa..inca doarme

viss sa va traiasca minunile mici!! ce nasuc julit are sergiu...a cazut?? cum se face ca tu tot in pijamale esti la poze??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

La multi ani la toate fetele. Si multa sanatate la copii. Eu intru mai rar din lipsa de timp dar va citesc in fiecare dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, la Luca la 16 saptamani ne-a spus. Dar eu cred ca vazuse de la 13, a zis el ceva asa cu subinteles. Sotu, mi-a zis ca-s eu dusa cu capu', dar eu asa cred, ca vazuse, dar poate a vrut sa fie sigur, sau sa vedem si noi. La 16 sapt am vazut si noi clar "obiectul" . N-aveai cum sa nu vezi

Viss, ma bucur ca sunteti bine.

Si Luca a primit cateva jucarii, dar el se plictiseste foarte repede. Se joaca cel mult 5 minute cu una... Cel mai mult ii plac cele cu care trebuie sa se joace cineva cu el: mami, tati, bunicul... o minge, un catel care se plimba de la unul la altul, carticele cu animale. Asa ca nu ma mai stresez deocamdata cu jucariile. Astept sa mai creasca.

A! Si foarte mult ii place sa fie copii in jurul lui. Sta si se uita la ei asa de incantat...

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, pai numai dupa draperie si ne prindeam, mortali copilasii tai!
yasmy, deranjai baiatul, are si el nevoie de intimitate!
strumph, cum e vremea? reduceri sunt? eu dupa ce vad factura la service mai vad daca mai cumpar ceva...
alina, sa dea Dumnezeu! si daca-i baiat tot o binecuvantare de la Dumnezeu eu... dar eu cred ca e fetitza... daca tot sunt numai baietzi in gasca...
wmagnolia, tu ti-ai mai facut analize de diabet ceva?
mada drum bun! ca azi te intorci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina, jucariile preferate ale Andrei sunt: laptopul, fire/mufe, prize,telefoane, masina de spalat rufe, dulapuri, mami, tati, carutz, masa.etc

Mergi la inceput

-hai mai yasmi- ca nu eram in pijamaleeeeeeeeeee.eram in trening.chiar mi-am cumparat un pantalon nou- gri-bleu pal, mulat pe fund, si largut in jos, ca am zis ca dupa ce am slabit 20kg, ma pot imbraca si in culori deschise. in seara de ajun am stat in colanti-de sotul meu se gandea numai la momentul cand bebicii vor dormi-s-a stricat insa cheful lui ca mi-a venit rusii, iar ianinte de revelion, si a 2-a zi m-am imbracat in rochita, am o poza cu bebicii in brate pe canapea.desi, la 12 noaptea eram in pat langa ei, ca se agitau -stresati de sunetul petardelor,eram treji iar laur departa jaluzeaua de la geamul matusii sa vad si eu niste artificiitot am stat imbracata un pic in rochie nouamisto era ca matusimea sora mamei, si laur erau si ei in trening, deci eu macar ptr 1 ora am tinut sa fiu in rochitadar spalata pe cap proaspat tot n-am fost, ptr ca s-a spalat varamea sa mearga la revelion, s-a terminat boilerul, apoi cand a revenit apa calda i-am spalat pe bebici, iar s-a terminat boilerul, asa ca, am zis ca arat superb si mi-am bagat piciorul

Mergi la inceput