La Multi Ani Fluturasi !!! (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-revin si eu cu o intrebare-aveti vreun copil cu suspiciune de rahitism? da cineva vigantoletten 1000?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !!!

De azi home alone ca s-a intors Nick la munca, eu la laptop cu o cafeluta in fata si piscoata face dezastru pe rafturi cat sa ma lase in pace sa am eu momentul meu de forum si cafea

Mada te-am visat azi noapte bine ati revenit acasa sanatosi, imi pare bine sa aud ca v-ati distrat, papat si dansat , ar fi fost si mai frumos cu zapada dar na asta e , la anu si mie mi-e dor de zapadaaaaaaaaa.... dar si eu tot la anul sper sa am parte de ea cand mergem in ro de Craciun, asa isi doreste Nick sa-ti spun cum te-am visat ? eram amandoua la tine in bucatarie si stateam la o cafeluta si povesteam si eu ii dadeam sa suga pisocatei nu stiu de unde visul asta cand fugi fupa copilasi ?

Dya ce patzanie si a meu barbat intr-o dimineata nu se astepta piscoata sa aiba si kk in pampers ca de obicei nu face asa dimineata si pana am ajuns eu de la baie ca eram si eu ca omu dimi la un pipi si il aud deodata ahhhhh si ma gandeam ca cine stie ce, cand colo descoperise kk in chilotii piscoatei si nu stai ce si cum sa faca mai departe de pipi simplu il schimba dar cand e cu kk tre sa apar eu sa rezolv problema oricum pana am ajuns eu se murdarise toata si am bagat-o la dush

Alina06 astept pozele cu moasa si cu grinda tu esti cam zgarcita cu pozele oricum, poate de data asta pui mai multe

Happiness Un an bun si sanatos va urez si pana pe 29 ian cand va intoarceti acasa in IS sa aveti parte de zile bune si usoare cu naveta

Madu81, deci nu stiti inca ce si cum, eu va doresc o acomodare usoara si sa fie cum vreti voi

Ally vezi ca ai de recuperat cam mult din urma plus ca esti datoare vanduta cu multeeee pozici din vacanta

Va multumesc de raspunsurile despre dinti si pampers am sa ma duc sa ii cumpar periuta azi de aia de se baga pe deget si cu kk in chiloti, pai si eu scot multe servetele in avans sa le am la indemana sa nu stau sa scot cate unul, dar nu stiu cum face ea cateodata ca tot ajunge sa bage o manuta , un degetel unde nu trebuie pana o apuc eu de picioare si i le dau la o parte am sa incerc sa fiu mai vigilenta

Imi termin si eu cafeluta si ma mai gandesc daca sa ne imbracam sa iesim, e cam rece si inca bate vantul rau... nu as iesi ca e vantoasa asta nebuna dar vreau sa ies sa imi dezmortesc oasele, cred ca iesim, iau autobuzul si ma duc pana la supermarket si mall sa cascam putin gura sa vedem ce au mai bagat la reduceri , mai cumparam una alta... vedem noi, dar ma mai gandesc daca sa ies acum sau dupa ce ii dau fructele, cred ca dupa.... sa se mai incalzeasca afara si poate mai scade si vantul asta din intensitate Am vazut la stiri ca a facut prapad in tara, mai ales sus prin scotia si irlanda de nord... case fara curent, copaci casuti pe case, masini, acoperisuri zburate

Va pup si trimit mesajul ca a venit terminatorul peste mine, vrea ea iar sa butoneze la laptop, acusi raman fara mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Viss, nu stiu ce sa zic, la noi nu e cazul, dr ne-a zis ca-i totul bine sa-i dam in continuare cele 2 picaturi de vigantol...

Mada, bine ati venit, ma bucur ca v-ati simtit bine!

Strumphy, ai dreptate cu pozele. Am observat ca-s cam mari si nu stiu sa le micsorez, de-aia pun mai putine

Eu astept sa se trezeasca, sa papam banana cu branzica de casa. Poate termin si eu ciorba si apoi iesim pe ulita . Se mai incalzeste putin si oricum vad ca e soare.

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neata,
La multi ani pe 2012! Sa aveti un an bun si frumos! Sa avem copii sanatosi!

Ne-am intors si noi luni seara, ca desi am plecat cu gandul ca stam decat pana pe 28, am rezistat si am stat pana pe 2 ianuarie. Era prea frumos si zapada, macar acolo un pic, dar era. Robert s-a dat cu saniuta, a facut un omulet de zapada si ne-am bucurat ca e un pic de zapada, decat deloc cum e la bucuresti. Mai nasol e ca Robert a facut niste febra, fara nimic altceva exact in jurul revelionului. Nu stiu ce naiba e ca de 2 ani ne intoarcem cu el febril de la bunici.

Nu am citit prea multe, un pic pe sarite si am vazut ca strumphitza intreba cu schimbatul scutecului murdar. eu aplic metoda urmatoare: se pune copilulu pe masuta cu un scutec curat in mana/ pachetul de servetele umede/ ceva ca sa-i tina mainile ocupate , se dezbraca si cu partea din fata a scutecului , care in general e mai curata, sterg grosul de kk si apoi il las peste partea din fata in timp de ridic de picioare. Apoi repede las picioarele, o iau de sub brate si merg la baie si o spal. Daca mai sunt problemute de mai mult kk o sterg cu un servetel doua, dar in general grosul il iau cu scutecul. Oricum, nu a ajuns sa fie interesata de ce e in scutec, ca are ocupatie cu ce are in mana.
Cu dinti, eu i-am luat setul cu trei periute si i-am mai dat sa rontaie singurica. In rest stiu de la Robert ca la copii asa mici nu trebuie pasta cu fluor, ca o poate inghiti. asa ca la noi era pasta nenedent recomandata. Deocamdata nu i-am luat, dar e in plan, ca de abia i-au iesit si ei numarul 3 si 4.

Pupici, si revin cand ma mai eliberez ca sunt cu ambii copii. si nu vreti sa stiti ce oras a facut Robert in dormitor, pe care trebuie sa-l pazesc de uraganul Luiza.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

hello hello!

hop si eu la apel, am intrat sa vad ce mai ziceti, se vede ca au trecut sarbatorile, au inceput sa apara mamicile

strumph - gata ne-au trecut bubitele, de azi oficial nu mai stam izolate, abia astept sa imbrac pitica si sa iesim afara.saptamana care a trecut m-am simtit ca-n copilarie cand ma pedepsea mama...da, gogo sa mai inaltat, n-am masurat-o sa vad ce si cum, insa am cantarit-o.are 7.800 kg, desi eu ma asteptam sa aiba mai mult...sa folositi cu placere scaunul sophiei si la cat mai multe plimbari.aaaa....si felicitari pentru papica.hai ca nu ati ramas nediversificate

mary - multumim de aprecieri

scrish - sanatate, sa-ti treaca repede raceala si sa nu o ia si luca

madutza - ma bucur ca v-ati simtit bine.spor la treburi!

fetele, am si eu o intrebare. mai e vreun bebe fara dintoci?sau noi suntem singurii??? am intrebat si pediatra si a zis ca nu-i nici o pb ca nu au iesit pana acum

va pup pe toate, fara exceptii, ma duc sa imbrac pitica si sa mergem afara, eu sunt mai nerabdatoare ca ea

zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

ioanna: ma inscriu eu cu Eva mea la bebe fara dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

eu stau la o cafeluta cu sotul (de fapt, numai sotul sta acum ca eu am venit la calculator), Anastasia doarme fara(fara titi a adormit ca a tinut-o tati in brate si la el adoarme imediat, nu stiu cum se face ca la mine nu adoarme in brate) si zic ia sa vad ce faceti.

scrish nici noi nu mai avem deloc antrenament, si noi am jucat carti, wist, pana la 3 apoi ne-am culcat. voi ce-ati jucat? am si dansat putin asa cat sa ne miscam fundul multa sanatate si sa nu ia Luca raceala. foarte bine ca ti-ai cumparat masca.

iony asa imi place cand ne scrii, ne povestesti de printesica Sara. bine ca i-a iesit si dintisorul acela care a necajit-o.
este o scumpete si o dulceata Sara acolo sub bradut

alehiam am uitat sa-ti zic ce-mi place casuta de turta dulce, este superrrrr. si puiutii imbracati in Mos sunt dulci tare

lparpala ce Craciunita scumpa ati avut voi acolo si ce de zapadaaaaa unde erati acolo? vreau si eu zapada

ioanna am vazut si falcuta ta scumpa are niste falcuteee dulci

alina06 ce tare este Luca pe porc super tare poza

dya ce -am ras...mi-l si imaginam pe Cristian plin de kk pe manute
voi nu va protejati? ca stiu ca mereu ziceai ca poate esti gravi....sau deja v-ati apucat de bb2 si nu vrei tu sa ne zici? sa n faci surpriza?

happiness eu tot n-am gasit pozele. unde sa le caut? vreau si eu sa le vad, s-o vad pe dulceata de Maria mai ales

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ioanna

roxy esti de a mea cu whistul si noi tot whist si am dat o si pe rentz la un mom dat, dar tot whist e de baza, eu una as juca nonstop

am terminat curatenia in sufragerie si bucatarie si acum fug pe sus...nu am nici un chef si ma simt ca naiba

va

Mergi la inceput

ally ia sa ne povestesti cum ai petrecut si asteptam si poze cu Edy cel scump

madutza binre ai revenit acasa. asa-i, cel mai bine este acasa. nasol ca n-a fost zapada, asa dor mi-e de o zapada din aia mareeee[pup

madu noroc cu strumphitza ca te mai striga, ca altfel nu te vedem pe aici hai ca te asteptam mai des.

strumphitza tu ai visat-o pe madutza, eu am visat-o pe catank. am visat ca se marita si eu mergeam la nunta cu sotul ei de brat care era un blond ciufulit si carliontat ce vis...

viss bine ca ati jonglat cu racitii asa ma enerveaza cand mergem undeva si sunt unii raciti. macar sa zica de la inceput: nu veniti ca suntem reaciti. dar nuuu, cand intram pe usa si ii vedem atunci zic: suntem cam raciti. pai sa nu le dai in cap?
mai veniti prin Brasov sau pe langa?

Mergi la inceput

ca tot vorbiti de scutecul cu kk , eu o schimb asa: iau prosopul pe umar, o iau sub brat cu tot cu pampers pe ea, si exact la chiuveta ii dau pamepers-ul jos si o bag in chiuveta. ma cam cocoseaza dar mi se pare cel mai simplu ca pana acum faceam ca voi si mai dadeam si noi pe langa si ne murdaream. dar asa , nici o murdarie.

am sanul stang bomba daca inainte de somnic n-a supt....cred ca bag un muls, sa vad ce chef am.

Mergi la inceput