O mie de secunde de ar fi...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

LA MULTI ANI DC IN 2012!

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

HAIDETI SA ADUCEM ZAMBETUL PE FETISOARA UNEI PRINTESE:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168708&nm=Un-Craciun-mai-vesel-pentru-Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!!!

UN 2012 EXCELENT VA DORESC!!!

noi mai avem inca cativa ani pana ajungem in ipostaza ta Marius!Asa ca profitam de situatie inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani!
Sanatate si tot ce va doriti!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor, un An nou fericit, cu sanatate si realizari pe toate planurile!
Peste vreo 10-15 ani o sa trecem si noi prin emotiile astea, nici nu vreau sa ma gandesc cu cate griji ne vom astepta fetele inapoi acasa... Pana una alta, Ioana noastra e inca la crescut in cuptoras.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Marius, scrii tare frumos!
La multi ani, sa fiti sanatosi, sa va creasca copiii mari, frumosi, destepti si intelepti si sa va aduca numai bucurii!
Cred ca pasul de la Minimax la primul Revelion cu prietenii e cel mai scurt dintre toti pasii din meseria de parinte... Primul moment al cuceririi independentei trebuie sarbatorit. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

La multi ani tuturor!

Marius sa te vad cand s-o marita :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Marius...ei ..emotii emotii...deci Ioana Pernes e fiica ta....ma gandeam eu si chiar vroiam sa te intreb....Eva stie mai bine....

LA MULTI ANI!!!!!!
S bucura-te de fiecare moment....nu traim vesnic,nu avem 1000 de vieti ci doar una..sa o traim cat mai frumos.....sa ne bucuram de copiii nostri,de ceea ce fac si sa lasam altceva la o parte.

Bucura-te..acum e momentul.....stai sa vezi cand o sa o vezi mireasa.....sau cand o sa te vezi bunic....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

LA MULTI ANI! tuturor, sanatate si un an mai bun!

marius, m-a impresionat postarea ta despre Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius
[
Dragii mei,
va doresc un an nou fericit alaturi de cei dragi! Bucurati-va de fiecare clipa ce v-a fost data din plin. Maine, ziua de azi va fi deja ieri.

Cu permisiunea voastra va doresc tot binele din lume.

Marius
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Un An Nou mai bun si mai fericit iti si va dorsc.

Sti cum se spune "copii mici probleme mici, copii mari probleme mari".
Cineva spunea ca fiecare are probleme mari si cei mici si cei mari, sau ca problemele sunt atat de mari pe cata importanta le dam.

Marius o sa te imunizezi dupa ce "s-a spart gheata".

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Of, bietii parinti...vai de sufletul nostru.
Eu le-am "pierdut" anul asta pe ambele fete mari; Ioana nu-i la prima "abatere", dar Teodora e pentru prima oara plecata de capul ei. La 14 ani. Interesant este ca, la un moment dat pe timpul noptii, s-au intalnit in acelasi loc si au incheiat noaptea impreuna.
De la distanta, dar cu gandul la ele, noi, parintii, am fost mai linistiti. Puteam sa ne gandim mai mult si la noi.
Un An Nou fericit tuturor!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput