An nou fericit ! Strugurasi de S-O 2011 *20*
Raspunsuri - Pagina 2
LenaC spune:
La multi ani !!!
Sa aveti un an frumos, plin de clipe minunate
si cu multa bucurie de la strugurasi !!!
andreea_t spune:
La multi ani! Va urez ca Noul An sa fie cel putin cum a fost pentru mine 2011.
toate mamicile si toti strugurasii.
Noi stam acasica, adica eu cu Andrei si Sara. Tati e la munca, sper sa nu fie focuri periculoase in aceasta noapte.
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!
seidana spune:
Bujo... a mea dupa ce am invatat-o cu supozitor face tot la 3 zile singura.. am vrut sa ii iau lactoza dar nu am gasit, numai ceva duphalac, si sincer imi e groaza sa ii dau orice ce ii ajunge in stomacel.. are reactii destul de ciudate la medicamente/ picaturi/siropuri..
Mie dr pediatra mi-a zis ca de la 4 luni jumate sa o pun intre perne.. nu o sa o pun evident , insa imi dau seama ca noi poate am fost puse in fund de la 2-3 luni si nu avem probleme..
Eu nu o pun in fund, de la 45 grade se ridica singura , si fara sa se prinda de ceva.. de la orizontala nu se ridica , nu o tin mult chiar daca sta singura pt ca imi e frica, insa cum o las si o tin .. atunci sa vezi scandal...
Am incredere in ea si in mine ca nu o a se intample nimic..
bujo spune:
Sei zici tu ca nu avem probleme cu coloana? Eu una sunt varza. e adevarat ca nu s-au manifestat din frageda pruncie problemele dar nu bag mana in foc ca nu a contat si asta. Ca mine sunt multe. La fel si cu stomacul. Noi zicem ca ne-au crescut intr-un fel si uite ca suntem mari si sanatosi, dar multe din problemele de la maturitate isi au originea in copilarie.
Lali_mete spune:
La multi aaaaani!!!!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
andreea_t spune:
Laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuulti aniiiiiiiiiiii!
Bine ai venit 2012!
oanaiasi spune:
La muuuulti aaaaani , strugurime!
Un an nou minunat cu tot ce va doriti in el dar in primul rand copii mari si sanatosi!!!!
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
andreea_t spune:
Hey Lali si tu doar cu piticii in aceasta noapte de sarbatoare?
alayna spune:
La multi ani ,sa aveti un An Nou minunat !
Anul care a trecut va ramane pana la moarte in inimile noastre , nu?
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)