Daca nu erau acele zile ce eram noi azi? (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Selene_Bunny spune:
Eu nu imi aduc aminte nimic despre carne...
Doar de faina, ulei, zahar - pe cartela (ratie).
Untul - pe sub mana.
Painea - nebunie, un barbat mi-a presat degetele de la mana dreapta sub un grilaj greu de fier, n-am scos nici un sunet, mi-am smuls degetele de acolo cum am putut, am ramas cu o adancitura
Coada la lapte, de pe la 4-5 dimineata.
Sambata, scoala pana la 11.
Friiig in clasa, mai frig ca acasa.
Avorturi ilegale - mamei mele i le-a facut tata, era medic. NU stiu ca tata sa fi avut inima sa faca asta vreunei alte femei, as vorbi cu pacat daca as spune asa ceva.
Matusa mi-a mai povestit de situatia din spitale. Cand a nascut ea, stateau cate doua femei intr-un pat. N-a avut pic de lapte, i-au stors asistentele sanii si n-a iesit o picatura. A iesit sange. Lipsa laptelui praf, varul meu urland de foame si ea plansaaa... Primea Humana, cu greu, si cantitativ insuficient. Copiii invatau de foarte timpuriu sa stea pe olita, ce atata spalat de scutece...
A pierdut o sarcina, avort spontan, curgea sangele ca din tasnitoare, s-au speriat doctorii, de-abia a mai ajuns la spital, si acolo, in loc sa se ocupe de ea mai intai, da-i cu telefonul la procuratura, la raportare...
Frumos, imi aduc aminte de inghetata grozav de buna la gust - Polar, costa 4 lei, un pachet cat unul de unt. Verde la culoare.
Si inghetata la paharel mic, f. f. buna, 0,25 bani.
Ne duceau la filme indiene cu scoala.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
maraki, inainte de Revelion, varul meu si prietena lui au vizitat Auschwitz si Birkenau. Si unchiul meu a fost acolo, ne-a povestit zilele trecute ce si cum. Imaginea care l-a marcat pe el a fost cea a muntelui (imens) de rame de ochelari. De la el am inteles ca nemtii nu risipeau nimic - am vazut asta si pe Discovery, parca, isi faceau scrumiere din cranii umane, iar din parul uman puneau sa se teasa haine.
Lucrusoare de vanzare...
Katya spune:
Selene, te sfatuiesc sa nu mai spui si tu asa chestii intime despre ai tai, mie mi se pare socant sa citesc despre un medic ca si-a avortat propriii copii(eu stiu, din contra, ca un medic tocmai ca n-are inima sa-i trateze /opereze pe ai lui, dar pe altii fara pb), plus ca daca un medic nu aplica corect o contraceptie, ce sa mai zici de altii...Scuza-ma, n-am vrut sa te supar, dar mi-a lasat asa o impresie groaznica ce-am citit, mai bine nu citeam.
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Sorry, nu cumva matusa ta crede in OZN-uri? Sigur nu ti-a povestit si de colegii rapiti de extraterestri in lanul de porumb in timpul practicii agricole? |
Eu zic sa suni si sa o intrebi. :) Decat bataille de jeu ieftina, mai bine o conversatie interesanta.
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Selene, te sfatuiesc sa nu mai spui si tu asa chestii intime despre ai tai, mie mi se pare socant sa citesc despre un medic ca si-a avortat propriii copii(eu stiu, din contra, ca un medic tocmai ca n-are inima sa-i trateze /opereze pe ai lui, dar pe altii fara pb), plus ca daca un medic nu aplica corect o contraceptie, ce sa mai zici de altii...Scuza-ma, n-am vrut sa te supar, dar mi-a lasat asa o impresie groaznica ce-am citit, mai bine nu citeam. |
Asa au fost vremurile, Katya. Asa i-a obligat sistemul. Pentru mama e subiect tabu.
Bunica din partea tatalui a facut 7 avorturi.
Sa vezi ce fain a fost cand m-am imbolnavit eu, la mare, aveam 6 ani... Ce medici, ce spital... Sau cand am facut gripa gripelor, deliram, ii strigam lui tati sa imi dea jos floarea cantatoare de pe nas, ca ma enerveaza...
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Eu m-am nascut cand ai mei erau inca in facultate. Asa cum se obisnuia, au fost detasati la 100+ km de casa, ca sa zic asa, urmand a-si cladi viitorul acolo, la locul de detasare. Nu cunosteau pe nimeni, tata facea zilnic naveta, mama a devenit cumva obligata membru de partid...
Tata a avut o altercatie cu niste batausi din localitatea unde lucra, s-au luat aia fara motiv (asa stiu) de el si i-au rupt o mana...
Lucrusoare de vanzare...
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny maraki, inainte de Revelion, varul meu si prietena lui au vizitat Auschwitz si Birkenau. Si unchiul meu a fost acolo, ne-a povestit zilele trecute ce si cum. Imaginea care l-a marcat pe el a fost cea a muntelui (imens) de rame de ochelari. De la el am inteles ca nemtii nu risipeau nimic - am vazut asta si pe Discovery, parca, isi faceau scrumiere din cranii umane, iar din parul uman puneau sa se teasa haine. |
Selene, ce legatura are asta cu comunistii?
Ce ai vazut pe Discovery e adevarat, se folosea tot, inclusiv dintii oamenilor erau scosi din gura(aia de aur). Dar tot nu inteleg care e legatura cu subiectul de fata.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Tata a avut o altercatie cu niste batausi din localitatea unde lucra, s-au luat aia fara motiv (asa stiu) de el si i-au rupt o mana... |
Dar asta,ce legatura are cu comunistii?
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Selene, ce legatura are asta cu comunistii? Ce ai vazut pe Discovery e adevarat, se folosea tot, inclusiv dintii oamenilor erau scosi din gura(aia de aur). Dar tot nu inteleg care e legatura cu subiectul de fata. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Intreab-o pe maraki, o citasem de la subiectul celalalt. :) Adica partea I. Am recuperat acum ce nu am putut citi cat am fost plecata.
Lucrusoare de vanzare...
andacos spune:
Si eu astept raspunsul!
La ce ai mentzionat tu(Lady J) si la faza cu gripa pripelor!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit