Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

m-am luat cu altele si am uitat:

ylari, eu zic sa insisti, ca nu e normal ce spui tu acolo. vorba fetelor, sustine sus si tare ca tu ai incredere in ce iti spune fata si uite ce ti-a spus ea. chiar daca uneori copiii mai fabuleaza, trebuie sa fie ceva adevar acolo. nu lasa situatia asa.

pana la urma, nu ai unde sa o muti pe fata?

nici eu nu sunt de acord cu pedeapsa, mai ales in felul asta. stiu ca la odo exista time-out, care se face prin luarea copilului din grupul unde era si asezarea pe canape, pt cateva minute, pana se linisteste. dar canapeaua asta este in mijlocul camerei, si este locul unde fac si alte activitati, de exemplu citesc. deci nu e numai loc de pedeapsa, ci unul de linistire a spiritelor.

si noi avem un loc de linistire. cand o apuca nervii, ambitiile, o trimit pe scari (in casa, nu afara) si ii spun sa vina inapoi cand s-a calmat. si sta acolo, plange, si cand s-a calmat ma cheama singura si imi spune: "gata".

adevarul este ca atunci cand sunt enrvoasa as vrea sa am si eu o canapea sau niste scari sa ma duc sa ma linistesc, fara sa ma mai bata nimeni la cap. :)

Edit, ca iar am utiat sa zic ceva. de, daca nu am mai zis nimic de mutl timp pe aici:

si odo are chestia asta cu bebe in burta. de uneori ma si sperie, ma gandesc ca o fi simtind ea ceva, si ma face sa ma duc sa controlez daca am laut pilula cu o seara inainte sau nu.
cand ma vede cu burta goala imi zice ca am bebe in burta. in alta zi m-a intrebat in mashina: "mami, eu cand o sa am bebe in burta?". isi pune o papusa pe sub tricou si zice la fel.
daca o tine tot asa, o sa fiu o bunica tanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Da Dana , suntem mai bine. Multumesc de intrebare. Ma bucur pentru fiica-mea ca a facut boala asta cand trebuie, nu ca maica-sa. Nici nu se compara reactiile unui copil...
Plus ca e bine pentru ea ca fetita.

E simpatica Odo voastra...mi-o si imaginez cum se duce pe scari si va cheama apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Deci pana la urma e bine sau nu sa il nasc pe 14??? Oricum, am vb azi cu dr si daca nu iese pana pe 14, atunci ma opereAZA.. A zis ca e prea riscant, k e bebe mare si cicatricea destul de intinsa...

Ylari, eu n-am facut nici amnio.
Despre Sanador: daca dr tau nu are contract incheiat cu spitalul, atunci il poti aduce contra cost. Dar nu stiu cat te-ar costa...

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 5 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Fi-miu mi-a zis azi ca are zeama in gura...ma gandesc ca la saliva se referea
Alina-anto, ma tot uitam la numele scortisorului si nu stiam ce mi-e familiar...asa-l cheama pe nepotul meu, nume+prenume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Alina ce cicatrice mai? Deci 14 e dead-line-ul lui Filip! Poate totusi vine de ziua ta...si cu ocazia asta isi impune vointa de 'barbat'! Sa scrii si aici 2 vb, daca si parca...pana pe 14. Daca nu...hai ca mai este putin si o faceti pe Sara surioara mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Laura!
La multi ani Simona!
Sa fiti fericite si iubite, sa vi se implineasca toate visurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

La multi ani Laura!
La multi ani Simona!
Sa fiti fericite si iubite, sa vi se implineasca toate visurile!

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

la multi ani la surorile noastre dragi, sa fiti sanatoase si fericite si implinite! sa fiti alaturi una de alata la fel ca pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Laura si Simona !!! Sa fiti sanatoase si voioase, sa va bucurati de familie si copii si sa va reuseasca tot ce faceti !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI LAURA, LA MULTI ANI SIMONA, SA AVETI PARTE DE BUCURII, SA VA LUMINEZE COPILASII VIATA SI SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BINE SI FERICIRE!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI, SURORILE NOASTRE DRAGI!
Sa fiti sanatoase,fericite, iubite toata viata si sa ramaneti mereu la fel de frumoase ca acum!

Nadia, Simonix, simpatici foc Victoria si Robert!
N-are gusturi rele Robert Faceti o mare familie belgo-olandeza

Mai nou, la noi, Cristi e Mowgli, tac-su e Baloo, eu sunt Baghera ei frate-sau maimutza (King Louie)

Dana, sa va fie de bine vacanta! in aprilie e planificata plecarea

Ylari, vb si cu directoarea, poate se schimba ceva in abordarea educatoarelor, desi....corb la corb nu-si scoate ochii!
eu ma minunez de cat de bine te intelegi cu Eva! mai ales ca e berbec, deci se presupune ca ar fi incapatanata

Alina, depinde din ce unghi privesti astia de pe 14 ianuarie sunt ei ardeiatzi dar sunt si sufletisti cum zice Dana (parca)

apropo, a fost cineva de curand la restaurantul Excalibur de pe Academiei? cum mai e mancarea? noi am fost acum vreo doi ani acolo si ne-a placut si mancarea si atmosfera; si fiu-meu vrea sa mergem tot acolo cu verisorii lui sambata sa-i facem majoratul! dar nu mai stiu cum mai e ....

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput