*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

criss703[ ff bine ca faceti si sumar de urina. Febra care nu trece poate sa se datoreze si unei infectii urinare. Asteptam vesti despre domnisoara cozonacica. Trebuie sa fie ceva care ii declanseaza febra. Trebuie sa depistati pana la urma. Sanatate multa si sa aflati pana la urma ce este.
Ce bine ca s-a simtit bine la sebare si a fost bine dispusa.. asteptam poze cu domnisoara.

O pupam pe maraici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Criss, cum i-a iesit piticei Proteina C reactiva la analizele de sange? Asta poate indica o infectie in organism. Noi am patit asa cu Anastasia acum vreo 2 ani, febra fara alte simptome, la analizele de sange a iesit PCR-ul asta cu valoare mare, a pus-o dr pe antibiotic cu spectru larg (Cedax)... se pare ca era o infectie urinara nedetectata ca lumea la analiza de urina... Multa sanatate va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

criss, sanatate multa piticei! Sper sa gasiti de la ce face febra ca sa puteti trata
Dupa atatea zile de febra cred ca o boala a copilariei este exclusa, ar fi tb sa erupa pana acum...

Sunt f mandra de cozonacelul meu, ieri la serbare, a spus si poezia - cu ajutor de la educatoare..dar asa au spus-o mai toti copilasii, a si cantat, a dansat fff frumos, chiar in pereche cu o fetita . Serbare a afost pe terasa gradinitei si ne-a zapacit soarele, dar a fost f frumos si placut per total. Avem si poce dar tb sa le descarc, pe seara le pun sa-l vedti pe Cristi.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

PS: cine face cap nou? ca am ajuns la pag 22...eu nu stiu parola...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

criss sanatate sofiei sper totusi sa descoperiti care este buba

monicabo
ne bucuram ca a decurs bine serbarea, cum a fost cea de dupa-amiaza?

madutza-bra
are mama flacau mare . cat priveste un nou capitol nici nu stiu parola, nici habar nu am sa fac altul.

a trecut si stresul asteptarii notei de la inspectia speciala la clasa am obtinut nota 9.80. acum sa vedem in toamna p.c.r. nu am [pile, cunostinte si relatii], geniu nu sunt sa vedem ce figuta o sa fac.

sa va spun una faina am fost la kaufland si la casa am cerut doamnei sa se opreasca la 25 Ron [atata era bugetul familiei] la care ea stupefiata:" cum 25 ron ?poate 250." eu zic: " nu doamna 25" ce iti e si cu oamenii astia s-au obisnuit numai cu sume mari,numai spun sa mai traiasca din ei x zile. in fine ne-a distrat episodul.

dimi a fost si el laudat de doamna educatoare ca e singurul care stie sa numere inainte si inapoi indiferen pana la ce numar in intervalul 0-100 ii ceri [deh genele socrului ]

socrela e si ea bine a avut o recuperare in salt pot sa va zic ca de cand a mers la tara imediat s-a cunoscut diferenta. a venit pe la noi era roza in obraji, vesela, arata bine.

eu in sfarsit pot sa va spun ca mi-am adunat mai toate materialele de invatat pentru titularizare acum ramane sa la mai si invat

va pup si sper sa aud si vesti de la burtici si restul mamicilor.un up-date ceva.

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bravo, Eli! Felicitari pentru nota obtinuta! Spor la invatat!

Monicus Edi e bine. Azi i-am facut un exudat sa vedem daca am scapat de crocobaur. Sper sa se intoarca la gradi de sapt viitoare sa nu piarda serbarea.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La analizele de sange a iesit vsh-ul 90 in loc de 20 limita maxima ...deci clar infectie , dar nu stim unde !! ...a iesit buna si analiza de urina , mai repetem una dimineata .Singurul lucru de care se vaita e ...obrajorul !!! s-au uitat medicii si-n gurita si nu au vazut nimic in neregula ...deja nu stim ce sa mai credem .Urmeaza sa mai facem si proba de scaun .Febra e mai mica dar inca e ...

Mergi la inceput

Criss, cum mai e Sofi? Sper ca i-a trecut pana acum

Fetele daca are cineva parola, trimiteti-mi mie pe PM sa fac cap nou

Mergi la inceput

Criss cum mai este cozonacia... a trecut febra. ati aflat ce este pana la urma...??

Am avut si noi serbare la gradinita... sunt f multumita de printesica mea.. ma mandresc... a spus poezia.. si a fost in pas cu ceilalti colegi..a fost la inaltime din toate punctele de vedere.. i-a placut tare mult.

Am pus poze si pe FB.

Mergi la inceput

Ce mai face Sofi? Cum se mai simte?

Pe unde mergeti in concediu?
O zi racoroasa sa aveti.

Facem capitol nou?

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Criss cum mai este cozonacia... a trecut febra. ati aflat ce este pana la urma...??

Am avut si noi serbare la gradinita... sunt f multumita de printesica mea.. ma mandresc... a spus poezia.. si a fost in pas cu ceilalti colegi..a fost la inaltime din toate punctele de vedere.. i-a placut tare mult.

Am pus poze si pe FB.

Mergi la inceput