Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Anda, si eu as alege tot dintre a2-a sau a3 -a varianta. Eu am optat ptr cea cu hrisca si cocos, nu mai stiu ce pret avea pe nichiduta, daca nu iti recomand site-ul unei firme din Arad, de unde am achizitionat-o eu si este doar 100 ron.
Altesa , eu zic sa ai grija, asa a debutat la mine travaliul data trecuta, cu dureri de burta exact ca la menstruatie.
Si eu am avut ceva emotii azi-noapte, m-a durut burta destul de tare, dar fara contractii, sper sa nu fie vreun semn ceva, ca la mine e cam devreme totusi.
Alina, foarte frumos carutul, sa-l stapiniti sanatosi, asta a fost si unul din motivele ptr care am vrut si eu 3 in 1, ca mai tin bebelina in landou cind stau pe la parter si o car dupa mine.
Nu stiu daca mai apuc sa intru, vreau sa intru si eu sa fac baie, poate si manichiura, asa ca va urez tuturor Un an nou, plin de impliniri , cu bebei sanatosi si mincaciosi, si cu nasteri cit mai usoare! Pupici!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 34+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

500 Euro pentru bebelususl tau PDF Imprimare Email
Scris de Administrator
Miercuri, 15 Iunie 2011 18:49
Statul va aloca fiec#259;rui nou n#259;scut echivalentul a 500 de euro în scop educa#355;ional, într-un cont de depozit deschis la trezoreria statului pe numele copilului, banii putând fi sco#351;i numai de c#259;tre titular la vârsta de 16 ani #351;i numai pentru achizi#355;ia de tehnic#259; de calcul sau finan#355;area studiilor.

Potrivit Legii educa#355;iei na#355;ionale, statul sprijin#259; dreptul la educa#355;ie permanent#259; prin acordarea sumei reprezentând echivalentul în lei a 500 euro, calculat la cursul de schimb leu/euro comunicat de Banca Na#355;ional#259; a României #351;i valabil la data pl#259;#355;ii, fiec#259;rui copil cet#259;#355;ean român, la na#351;terea acestuia. Suma este acordat#259; în scop educa#355;ional în beneficiul titularului, din bugetul de stat prin bugetul Ministerului Muncii, Familiei #351;i Protec#355;iei Sociale.
Suma se depune într-un cont de depozit, numit cont pentru educa#355;ie permanent#259;, deschis la trezoreria statului pe numele copilului de oricare dintre p#259;rin#355;ii fire#351;ti, de împuternicitul acestora sau de reprezentantul legal al copilului, pe baza certificatului de na#351;tere, precizeaz#259; proiectul.
P#259;rin#355;ii copilului, contribuabili, pot direc#355;iona un procent de pân#259; la 2 la sut#259; din valoarea impozitului anual pe veniturile din salarii, în condi#355;iile legii, #351;i pot depune sume în acest cont.
Pentru sumele depuse în contul de depozit se pl#259;te#351;te dobând#259; anual la o rat#259; a dobânzi stabilit#259; prin ordin al ministrului Finan#355;elor Publice.
Dobânzile aferente conturilor de depozit constituite la trezoreria statului se asigur#259; de la bugetul de stat din bugetul Ministerului Finan#355;elor Publice - Ac#355;iuni generale.
Copilul titular este singura persoan#259; care poate retrage sume din contul pentru educa#355;ie permanent#259;, începând cu vârsta de 16 ani #351;i cu acordul expres, dup#259; caz, al p#259;rin#355;ilor, tutorelui sau reprezentantului legal.
Sumele se utilizeaz#259; pentru achizi#355;ia de tehnic#259; de calcul, programe de calculator, fond documentar, precum #351;i pentru finan#355;area studiilor copilului titular.
Retragerea sumelor în alte condi#355;ii decât cele prev#259;zute în lege #351;i (sau) utilizarea acestora în alt scop decât cel stabilit de legea educa#355;iei na#355;ionale constituie infrac#355;iune #351;i se pedepse#351;te cu închisoare de la #351;ase luni la un an.
Sprijinul de stat pentru exercitarea dreptului la educatie permanenta se acorda tuturor copiilor nascuti dupa data intrarii in vigoare a acestei legi, adica 9 Februarie 2011.
Normele privind deschiderea, gestionarea #351;i accesul la contul pentru educa#355;ie permanent#259; se aprob#259; prin hot#259;râre a Guvernului, potrivit proiectului. (sursa: http://www.mediafax.ro/)
Pentru mai multe detalii consultati Legea Educatiei publicata in Monitorul Oficial la data de 10.01.2011, articolul 356:

www.mediafax.ro
www.mediafax.ro
Stirile de ultima ora, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera stiri interne si externe in timp real, stiri politice, stiri economice, mondene, sociale si din sport

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Ursulet, din cate am citit eu se cam aplica in toate maternitatile private, pentru fetele acre nasc la Athena in Timisoara: daca doriti alaptare exclusiva de la san trebuie sa cereti voi acest lucru.

An nou fericit tuturor si un 2012 plin de bulgarasi sanatosi si mancaciosi.

MTHFR C677T Homozigot
+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

LA MULTI ANI .....2012 SA NE ADUCA NUMAI FERICIRE BEBEI SANATOSI CUMINTI FARA CILICI SI MANCACIOSI
PUP BURTICILE SI NE AUZIM LA ANUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Altesa, Cristina, Doamne ajuta si nastere usoara, nu stiu ce sa zic, totusi ar fi fost mai bine sa vina bebelusii dupa noaptea asta ca...nu stiu cat chef de munca au aia care sunt de garda...cu doctorii cum stati? sunt pe aproape? sper ca da, si nu v-au abandonat ca a mea...e plecata in concediu si mi-a lasat un nr de tel al altei doctorite
Fetele eu va pupacesc pe anul asta, va doresc un an nou mai bun cu multe impliniri si multa sanatate, cu bebelusi sanatosi si papaciosisi cat mai la termen.toate burticile si sa aveti o noapte cat mai usoara fara evenimente...

+37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara!
Multumesc pt toate cuvintele frumoase!
M-am logat si eu sa va spun ca a mai trecut un an... in care v-am descoperit, am invatat multe de la voi, ne-am plans de mila reciproc, ne-am sustinut fara acuzatii si, cel mai important, un an in care au fost concepute minunile noastre... si iata ca traim ultimele ceasuri... Va doresc tuturor un nou an binecuvantat, multa sanatate, intelegere in familie, protectie divina si putere de-a ne bucura de fiecare clipa alaturi de bulgarasii nostri!!!
Altesa, Dumnezeu sa-ti dea putere, o nastere usoara si mult curaj!

Am incercat sa citesc mesajele din urma, dar bineinteles ca am sarit peste postarile cu bunatati, noi suntem tot in spital si nu permitem chiar orice delicatesa... Va fi primul meu revelion cu familia incompleta, dar ma bucur totusi ca gemenasii ma fac sa nu simt asta, papam, ne pupacim, ne dragalim si ne uitam la TV , asa ca va fi un revelion pe care nu-l vom uita!
Pupici tuturor si LA MULTI ANI!

Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei)

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

La multi ani fetelor, bebelusi sanatosi si numai bine!
Fetelor care acum aveti emotii, Domnul sa va aiba in paza , nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

La multi ani fetelor, sa avem un an numai cu lururi bune si frumoase in viata noastra!
Altesa - vad ca nu ai mai at niciun semn, eu sper totusi sa nasti macar maine sau poimaine. Daca totusi va fi in seara asta, tinem pumnii, nastere usoara!

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

gataaa aici sunt ,suntem ok ne-am pus in pat si am dormit bine mersi si s-au dus si durerile de burta au ramas cele de spate tocmai a mai iesit o bucata consistenta de dop si am mai scos si eu la spalat.

Contractii am dar nu imi dau seama cat de dese sunt ca ma fatai prin casa pentru ca ma gac frumosa .

Ma credeti sau nu eu ma imbrac in rochie roz in seara asta m-am staduit sa intru intr-o pereche de chiloti ciclame ca in cei rosii nu intru si astept anul nou .

eu cred ca trec de 2011 cred ca pe 2sau 3 nu stiu iese bebe.

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaiungureanu spune:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI SI SA AUZIM DE BEBELUSI FRUMOSI DAR MAI ALES SANATOSI !!!!!!!!!! VA PUP!!!!!!!!!

Mergi la inceput