Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

uf Altesa, mi-ai dat emotii...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna,

Altesa: ma bucur ca esti bine si "rozosina" in seara asta
Ana: pupici gemenasilor si un revelion de vis impreuna cu ei sa ai.
Ghiulten: mersi de sfat. Trimite pe PM adresa celor din Arad
Bella: bine ai venit. Eu am avut aparatoare la fetita, pentru ca era tare miscacioasa si imi era teama sa nu dea cu capul.
Mihaela: si noi si Carina avem saltele dintr-astea ortopedice si e tare bine asa. Cum a iesit cheescake-ul?
Cristina: frumos iti sade sa scoti limba la mine asa in prag de an nou? Cum esti?
Georgia, Alina, Altesa: mersi de raspuns

La multi ani dragutelor! Sa va aduca anul nou tot ce va doriti si voua si celor dragi voua!

Noi ne pregatim sa plecam la prietenii nostri care s-au incumetat sa petreaca alaturi de noi . Ne auzim maine in aceleasi stari sper!.

Nopate frumoasa sa aveti,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 33+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa
Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei)

https://picasaweb.google.com/home

Ce frumos ti-ai schimbat semnatura

Va dorim si noi un An binecuvantat cu tot ce va imaginati, la care visati sau sperati!

32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

LA MULTI ANI!!!FETELOR, SA VA ( NE ) ADUCA NOUL AN MULTE BUCURII, MUUUULTA SANATATE SI IUBIRE....SI MAI ALES BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI..PETRECERE FRUMOASA IN NOAPTEA ASTA! SA NE AUZIM CU BINE LA ANUL CARE VINE!
Altesa....mi-ai dat si mie emotii...totusi sa ai grija ca nu se stie cand vrea bebele sa iasa...macar sa stai linistita in noaptea asta si maine....
- cristina...tot astept si de la tine ceva semne
va pup pe toate fetelor..

36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA
Ma credeti sau nu eu ma imbrac in rochie roz in seara asta m-am staduit sa intru intr-o pereche de chiloti ciclame ca in cei rosii nu intru si astept anul nou .

eu cred ca trec de 2011 cred ca pe 2sau 3 nu stiu iese bebe.

38+ cu baby Rafael-Ioan

Esti mortala

Ana, M-am indragostit de semnatura ta, mami de 4 nazdravani

Mi-am imbracat printesa intr-o rochita noua mov, asa cum ii place ei si e frumoasa foooooooc. Merg si eu sa ma fac frumoasa si sa ii sun pe cei dragi (tata, sora, mamaie). Va pup. Daca nu intru mai tarziu va urez de acum:
LA MULTI ANI!!!

Sa aveti un an minunat, plin de bucurii, cu sanatate si tot ce va doriti voi!!!

Alina 37+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

La multi ani burticilor si bebeilor! sa aveti parte de un an deosebit, multa sanatate si multe, multe bucurii!

33+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, elevit, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

ALTESA si scot preventiv la incalzire

LA MULTI ANI !!! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE COPII SANATOSI, NOROCOSI,MANCACIOSI,FRUMOSI SI CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!

Livia 36 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi Ani!

Sa fiti sanatoase si voi si puii vostrii, sa avem un An Nou bun cu bucurii si multe satisfactii!

eu am niste scurgeri mai abundente asa...sper sa nu e nimic rau...piticul e foarte fericit azi a fost cu sania pe un deal aici si a fost o nebunie...eu...cu durerile mele si cu nesomnul...azi noapte cred ca am dormit vreo 2 ore

va pup cu mult drag

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 31+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Va urez si eu tuturor un An Nou cat mai bun, multa sanatate, bucurii alaturi de cei dragi voua, nasteri usoare si bebei sanatosi!
Ana, ma bucur mult ca ne-ai scris, felicitari pentru laptic si pentru bebeii papaciosi! Va urez petrecere frumoasa la toti 3 de Revelion!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anda vezi ca si eu ti-am raspuns despre saltea (emoticonul asta e mai bun? )

Un an nou plin de vesti bune si liniste va doresc!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput