Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!
Raspunsuri - Pagina 5
annesi spune:
Buna dimineata mamici,
eu sunt treaza de la 4, nu mai vine somnul nicicum. Si iar scriu de pe mobil, probabil imi va lua o vesnicie.
Anca, eu kegel fac de multi ani (spre fericirea sotului) dar nu zilnic. Asa cand sunt la birou si imi aduc aminte. Sunt foarte practice.
Danezza, mie dexametazona imi dadea somnolenta iar medicul zicea ca e normal.
Alina, stiam de siteul polonez dar nu livrau in ro acum o luna-doua. Si mie imi plac mult carucioarele lor, pretul e super dar nu au roti pivotante si lumea mi-a zis sa ma feresc de asa ceva. Ca pana la urma cel pe care l-am luat tot cu roti fixe e, e partea a doua.
Ana ma bucur ca sunteti bine, de abia astept sa vad poze.
Lexi, la cata mancare ai facut, cred ca faceti chef mare :)
eu am ales un sterilizator pt microunde dupa ce am stat de vorba cu mai multe mamici care imi ziceau ca ele au fiert efectiv biberoanele si a fost super ok si asa. De cel electric nu mai aveam loc pe bufet oricum. La spital nu voi lua nimic pt hrana bebelusului pt ca daca va fi cazul sa fie hranit artificial oricum o sa o faca asistentele si o sa-mi incurce lucrurile si din cate stiu au ei de toate. Oricum nu sta nimeni in spital sa-i dea cu bibe, le toarna direct pe gat si asta o stiu sigur de la prietenele mele.
Poate iau pompa cu mine. Eu le am pe toate de la avent luate direct din anglia, trebuie doar sa le sterilizez.
Anne 37+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
annesi spune:
M-am trezit si eu in ceasul al 12-lea sa pregatesc ceva pt revelion. Nu de alta, dar credeam ca o voi petrece in maternitate, nu acasa. Asa ca daca nu adorm in urmatoarele minute, intru in bucatarie sa gatesc sau in baie sa fac un dus si sa ma rasfat cu un peeling, o masca de par, de fata si din astea.
Spor la treaba fetelor si sa nu va obositi prea tare!
Anne 37+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
georgia_c spune:
m'neata
deci m-am calmat cu suzeta ;termometru ma mai gandesc sa vad ce decizie iau pana la urma ;sterilizator de micro nu pot lua ca nu avem microunde (stiu ca pare incredibil pt vremurile astea dar noi suntem mai earth friendly asa,cu inclinatii f pronuntate spre produsele cat mai naturale,de-astea ne uitam si catre pampersi "bio" nu pt ca ar fi mai simplu, ca de ieftin nici nu poate fi vorba decat dupa multa vreme,ci pt ca din experienta mea cu produsele de igiena intima , care au in componenta geluri si parfumuri , dau diverse forme de alergii )...eee..e poveste lunga cum ne-am schimbat noi stilul de alimentatie si nu numai
ana, un picut mai e si ajungeti acasuca
altesa/sara, eu stiu despre filantropia (acolo veti naste nu?) ca bb va sta in salon cu mami la rezerva simpla , si va fi luat doar cand vin vizitatorii, iar la dubla nu il lasa pe bb permanent in salon
anto , mie mi-au placut caruturile de la Kinder kraft, era optiunea nr2 la noi;ma rog ce imi placea mie e undeva la 30si de milioane , insa mi se pare destul de multicel pt un carut
bianca, felicitari pt eco ,sa creasca mare dra
lady , dar stiu ca te-ai "dixtrat" la bucatarie
fug si io ca am avut o durere de cap de numa si acum ca a trecut ma duc sa-l zgandar pe al meu sa se trezeasca
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
aerlilian spune:
Carina,si eu am remarcat absenta multor fete...Marysa, dr_anca, Nicole. Le asteptam pe toate cu vesti!
Altesa, eu am luat Poliginax, exact 6 seri, pt ca 6 ovule sunt intr-o cutie, acum cateva saptamani dupa ce mi-a descoperit puiul de candida.Dar banuiesc ca se foloseste si pentru igiena doar.
+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
alina_anto spune:
Neatza!!! ultima zi din 2011...mi se pare ca a trecut asa repede anul asta...
Le-am visat toata noaptea pe Alice si MAra
Pana la urma din lista de 6 carucioare au ramas doar 2, iar acum cred ca asta e castigatorul : http://dino.sklep.pl/nowy/eurocart-elan-2011-spacerowkagondola-fotelikadapter-kurier-gratis-p-10240.html
Imi placea si asta : http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola/emjot_hitreec_12/emjot.htm ,pe culoarea bej-negru
Altesa, nici noi nu ma vroiam sa luam carucior 3 in 1, din aceleasi considerente, ca e frig afara, nu il vom scoate mult, etc... Dar mie imi trebuie in casa, ca o sa fiu cand la parter, cand la et 1, cand la et 2. Si atunci il iau cu tot cu landou dupa mine.. Si la preturile bune care le-am gasit pe site-ul asta, chiar merita.
fetele, eu pt prima oara nu pregatesc ABSOLUT NIMIC pt revelion. Face de toate soacra, si zau ca nu imi arde de nimic. Am fost de atatea ori gazda, cu masa plina de bunataturi etc..asa ca mi-a venit si mie randul sa nu fac nimic.
Asa ca azi imi fac doar manichiura, ma spal si coafez, plus epilat. ATAT!
Alina 37+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
My_Lady0091 spune:
la cap trecut a scris cineva bella_sib..dar nu apare mesajul ei?o fi vreo mamica de in-.feb.2012?daca da, o asteptam sascrie si aici!!curaj, Bella!!
ioi..am apuc de curatenie...si ca naiba pe lanaga bolile mele..mi s-au inflamat si hemoroizii...fain, nu?
ALTESA...pai raffaelo de casa....tiramisu le gasesti pe www.gustoase-Eva.ro
http://www.retete-gustoase.ro/retete-rafaelo?local_session=EmD80CjmZO9i5c7S9aTv3GSDiEGnyE7ER6rx0En6cHQ%253D
iar crochetele din curcan...
juma kg piept curca
-300 gr.paine inmuiata in apa/lapte si apoi stoarsa
-sare
piper
-2 oua
-usturoi
mixat totul, prajit in baie de ulei..pus la scurs pe o farfurie intinsa pe care pui un servetel/asta daca nu ai fripteusa
maioneza facuta din doua oua fierte unul crud si muuulta lamaie pt gust acru
-ceapa taita fideluta
amestecat totul
lasat maxim o zi sa se amestece gusturile...si apoi buna de papat
diseara intru sa va fac o uratura
CristinaGoji....ALTESA..cam liniste...sa nu ne faceti vreo surpriza...
Cristinutza..daca nasti azi...castig pariul
34+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
CristinaGoji spune:
M-o pus cineva sa va provoc la pariu? Recunoasteti, care mi-ati facut-o aseara? I-am bagat pe sora'mea si pe barbat in sperieti Am avut niste contractii suspect de regulate si destul de dureroase, dar, din fericire pentru toti cei ai casei, s-au oprit. Asa ca am dormit linistita (linistita nu inseamna neaparat bine)
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
suzieq spune:
Cristina, acum ar trebui sa pariem daca nasti in prima zi a anului nou, poate te vedemn la stiri
MTHFR C677T Homozigot
+33
mihaelaradu spune:
Alina e foarte frumos caruciorul din primul link (al doilea link nu mi s-a deschis). Si pretul e fff bun.
Bia Bebita ta la 32s+4 zile are 1800 gr, a mea la 31s+4 zile avea doar 1500 gr Doctora m-a incurajat, m-a felicitat pt sarcina si mi-a zis sa stau linistita ca mai are de stat cca 2 luni inauntru, deci timp are suficient sa se faca dolofana. Nu vreau sa ma mai gandesc la greutate..multumesc la Dumnezeu ca e intreaga, are toate organele si se dezvolta armonios, adica dupa graficul lor..
Fetelor noi va uram un An Nou cu sanatate, caci implinirea si bucuria cea mai mare stau in membrii care se adauga familiilor noastre. Sa aveti belsug in case, iubire in inimi si 12 luni cat mai senine.
Eu fug la bucatarie caci soacra mea a dezertat inca de ieri si m-a lasat pe mine cu o bunica la pat si pregatiri pentru 10 persoane. Cumnata a iesit aseara in club..deci sunt solo la cratita pana diseara (parca vad ca o sa pic franta pe la 8 si o sa pierd si "laudele").
Va pupam din tot sufletul
31+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
My_Lady0091 spune:
Cristinuta...asa am avut si io o alarma falsa...si in 3-4 zile am nascut, insa daca sarcina ta e avansata....mai mult de maximum 2 zile nu iti mai dau!!!Si sunt pocita
34+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |