Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Felicitari Ica!!! REcuperare usoara!

Lexi - grea hotarare! Iti tin pumnii sa fie bine!

Mie pe la 4 mi s-au oprit contractiile si am putut adormi Nici nu mai stiu ce sa cred. Parca vad ca o sa fie ca in povestea aia cu lupul, cand nu-l mai credeau pe baietel ca o venit lupul. Eu o sa stau relaxata ca-s contractii de control si ele or sa fie de nastere. Vad ca iar au inceput.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Da, ICA[b/] e noua mamica! Am uitat sa scriu...

Lexi, daca asta simti ca trebuie sa faci, [b]DO IT
!!! Cel mai important este sa fii tu impacata cu situatia.., restul se rezolva. Si sa ajungeti cu bine in tara.

Cristina, pai mai mami, daca nici tu nu mai stii care sunt contractii bune sau nu, atunci cine?? Doar esti o veterana!

Si eu am avut insomnie, (incredibil!!), desi am adormit pe la 3 si ceva.. Plus 3 drumuri la pp, ca bausem multa apa... Dar sunt ok.

Alina 37+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Bine v-am gasit in An Nou! Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum ni-l dorim fiecare!
In primul rand, mii de felicitari lui Ica!
Bine ai venit, Robert!

Lexy sa va ajute Dumnezeu sa aveti un drum usor, lipsit de peripetii!
Anda vreau sa spun ca e a doua oara cand fac cheese cake, dar de data asta nu mi-a curs in tava A fost delicioasa, dar putina pt ca m-am hotarat tarziu sa o fac si m-am folosit de cat am avut in dulapuri si frigi. Aaa! Citit interviu si acum prezint felicitarile! BRAVO!
Cristina, Altesa speram sa ne aduceti vesti bune cat de curand!

32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Felicitari Ica si bine ai venit pe lume Robert,
Lexi sa dea Doamne Doamne sa ajungeti cu bine ca e tare important sa te simti in siguranta acolo unde vrei sa nasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

LA MULTI ANI PRINTESE DRAGI!!!. SA AVETI UN AN PLIN DE IMPLINIRI SI FERICIRE!
Sunt atat de surprinsa...Ica a nascut si mie nu-mi vine sa cred.Nu avea niciun semn, nu s-a plans de nimic...Oare ce o fi declansat nasterea atat de curand?Indiferent cum ar fi, micutul Robert sa fie sanatos si fericit!Doamne ajuta!

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ICA FELICITARIIIIII BUN VENIT BEBE ROBERT SA FI SANATOS FERICIT SI SA-TI BUCURI PARINTIIIIIII
LEXI grea decizie dar stiu k o sa iei decizia cea mai buna pt voi
LA MULTI ANI 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lexi, si cu rigurozitatea germana super trambitata cum ramane?Sunt socata de ce povestesti tu acolo si cred ca muream cu ei de gat.Stiu ca nu era cazul ca esti o femeie mega gravida si nu te puteai pune in asa situatie jenanta, dar fara prezentare nu plecam de acolo.Chemam managerul, faceam in asa fel incat sa-mi fie respectate drepturile, mai ales ca plateam, nu?Dar cine stie la ce te puteai astepta la nastere. Sigur ca acum marile emotii sunt cele legate de drum, dar Dumnezeu nu are cum sa te lase.Asa ca, din tot sufletul iti spun: VINO ACASA!

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Lexy sotul meu imi spunea acum 2 saptamani sa mergem sa nasc in Austria si acum ce aud ca am facut bine ca nu am mers?

Sau nu se compara Austria cu Germania?

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Altesa, nu cred ca nu se compara, ceea ce cred e ca nu se compara orasele mari cu "targusoarele". Imi place sincer sa cred ca in orasele mari lumea e mai destupata la minte si nu se intampla asa ceva. Oraselul in care stam e conservator pana in maduva oaselor si sunt foarte putini cei care accepta strainii cu usurinta. Sa ma ierte Dumnezeu ca e zi de mare sarbatoare si n-as vrea sa vorbesc cu pacat, dar nu pot sa nu ma gandesc ca si asta e un motiv... Eu vorbesc germana dar accentul meu strain ma tradeaza imediat...Nu vorbesc ca ei.
Si cred ca mai depinde si de oamenii peste care dai. Zicala "omul sfinteste locul" e cat se poate de adevarata.
Oricum, am inteles ca Viena e renumita pentru personalul de acolo (ma refer la gineco). Sunt multe fete pe forum care au ales sa mearga acolo, nu doar pentru nasteri iar eu am o colega care a nascut primul copil acolo si a fost mega incantata. Mi-a spus ca au niste moase de exceptie.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lexi pai si nu ti-ar fi mai apropape Viena decat Bucuresti?

Cristina eu cred ca pana diseara tu ne dai vestea cea mare ca la mine e liniste si paceeeeee

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput