NUROFENUL...contine subs activa ibuprofen
PANADOL.....contine subs activa paracetamol
Se pot administra impreuna, fara a aparea nici un fel de supradozaj deoarece contin substante diferite.
Desi orice medic recomanda administrarea antitermicilor la 4,6 ore ,pentru scaderea rapida a temperaturii si evitarea unor complicatii, convulsii etc se pot administra impreuna dozate fiecare corespunzator.
Efectele lor sunt oarecum asemanatoare diferenta este ca nurofenul e si antiinflamator
SANATATE
Buna.Si eu am o problema de acest gen,fetita mea are un anisor si am avut febra 38,5 cam o saptamana,am fost la medic si mi-a zis ca de la dintisori,i-am administrat cam o saptamana paracetamol supozitoare si ibuprofen din 4 in 4 ore/medicament,probelma mea este alta,la terminarea tratamentului i-au aparut pe corp puncte rosiatice,si nu stiu ce sunt.Ma puteti ajuta?Nu au cap,sunt doar puncte,azi este a 2 zi de cand le are.
Poate e vreo boala a copilariei. Ai mei au facut rubeola pe la un an, cu febra ridicata la inceput, dar parca n-a durat chiar o saptamana febra...
problema este ca coincide si cu vaccinul de un an,dupa ce i-am facut vaccinul a inceput febra,dupa dintii si cred ca a continuat cu rubeola,voi ce credeti?