Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
Roberta84 spune:
Bine v-am gasit in noul an!!! spar ca ati avut cel mai frumos revelion , ca la mine a fost super bine !!
Astept sa se trezeasca pelinasu si fugim la biserica sa il impartasesc !
Va pup cu drag si sa citim numai de bine in anul nou ce a inceput!
Gliana spune:
Ce frumos ca il duci la biserica si il impartasesti. Noi numai de doua ori l-am impartasit.
La multi ani!!!
Multa sanatate bebelusilor nascuti pe 1 ale lunii
mamutz spune:
PROBLEMA NOUA DE INCEPUT DE AN Ma pricep la ridicat probleme.
BRANZICA
1. Din ce lapte o preparam? Teoretic din lapte praf, DAR CELE CARE ALAPTAM? Daca nu ii place laptele praf, o sa ii placa branzica? Si ce lapte praf sa iau? In maternitate, pana am facut eu urat, cand eram la terapie, iau dat Lactana topher bio organic.
2. Cum o preparam? Calcica - mi se pare prea mult calciu bagat in copil. Cu lamaie- e uscata, fada si acrisoara. Cu iaurt si samntanica e mai gustoasa, dar o fi ok pt ei?
3. Dr mi-a zis ca ii dau branzica Milli, eu zic NU, sau daca ii fac in casa, din lapte praf cu iaurtel sa fie mai buna.
4. RETETE:A) 500 ml lapte, se fierbe si se adauga cateva lingurite de zeama de lamaie, se amesteca pana apare zerul, se raceste si se pune la scurs in tifon. Pt doua porti, pt una se pun 250 g lapte.
B) 500 ml lapte cu 2 lg de iaurt si/sau una de samantana se procedeaza la fel ca mai sus.
C) la 1 litru de lapte 8 pastile de calciu lactic...
Cine da deja branzica cum procedeaza? Puffi?
crudiutalida spune:
La multi ani! sa avem parte de un an 2012 bun, copii sanatosi, veseli si mancaciosi!!!
Multa fericire in noul an!!!
anca-28 spune:
Salutare, bine ne-am regasit in 2012.
Am avut ceva probleme la calculator vreo 3 zile,si tare greu mi-a fost fara; am vazut ca ati vorbit despre diversificare; eu Nataliei am inceput sa-i dau cereale de la Humana dimineata pe la 9-10, pe la 15-16 ii dau supica de legume, la inceput nu prea i-a placut dar de cateva zile ii pun la supa o masura de LP si asa mananca, pana acum i-am pus morcov, telina, pastarnac si cartof, i le-am dat treptat nu toate odata, eu am zarzavat de la mama din gradina(sunt o norocoasa), apa eu ii dau dupa ce manaca cereale sau supa cateva lingurite ca sa i se duca mancarea din gurita.
Mai revin dupa ce citesc tot.
mihahegarty spune:
Primiti cu sorcova?
Sorcova vesela
Sa traiti, sa infloriti!
Tare ca piatra, iute ca sageata!
Tare ca fierul! Iute ca otelul!
La anul si la multi ani!
Urez la multi ani tuturor care au numele de Vasile si Vasilica, celor care au rude cu acest nume!
De asemeni la multe lunite sarbatoritilor de azi care implinesc 6 si 5 lunite!
Multa sanatate si bucurii in noul an!
Soacra mea a gatit acum, masa mare! Merg sa mananc si revin! O zi minunata tuturor! Revin dupa! Pupici.