Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***
Raspunsuri - Pagina 17
bebe_shtrumf spune:
Bau! Na c amai intrai:la asa temeeeeeeeeee
1. terminai fursecurile cu nuca de cocos si sunt dementiale, eu am pus si la transa doi niste nuca pisata si e beton, merci inca o data andiarooro
2. "V" are sor-mea 2 bucati, colectie cred, insa la fel il foloseste in 2, niciodata solo, si cika nu creeaza nici dependenta, chiar se rade pe tema asta- merge ceva sa iesi din monotonie, acuma sa nu va inchipuiti ca fara V nu mai face nimik, insa face parte din meniu cateodata
3. eu dc as fi in locul tau Ramona l-as incerca, decat dusul pe viteze, mai bine V
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Nu vreau sa deviez subiectul -ca-mi place - da' musai tre' sa ma lud si io: in timp record am facut:
-crema caramel (am abandonat orezu' ca mi se facuse pofta cind i-am "sugestionat" ideea Aneian )
-supa -care mi-a iesit APROAPE ca cea pe care o facea mama (numai ca eu am maruntit carnea la final ca-i dau si lui Ian)
-tocanita pe care o voi servi cu mamaliga (desi am facut un sos cu rosii si busuioc; oare "se impreuneaza" bine aromele?)
-maioneza pentru salata de vinete pe care o voi termina miine
-am curatat usturoi pentru pestele doamnei R.
Am facut bucataria luna si am si fumat parlamentind cu prietenele la telefon. Si mai zicea ca n-am nici un chef
No, acum ca m-am laudat, putem reveni la subiect; in fine...obect!
inapreda spune:
Ilinca, nici mie nu-mi plac plasticurile, de aia am si zis ca io votez pentru sticla; habar n-am cum e dar imi imaginez ca e ceva sticla...securizata! Si io zic ca "mere in 2" si daca n-ai incercat nu poti spune "nu-i de bine"; sau...poti?
Floric, da' unde ai disparut?
Anamariame ce faci? Esti pe calea cea buna? Merge totul condorm planurilor marete?
Anaan, tot cu inu' te indeletnicesti?
Pisigri, nu ma mai mira nimic cind e vorba de perlele Pisilincii dar ma amuz de fiecare data!
Chato, pai si Mrs, V. e pentru "seratele in 2"; bine, ride ciob de oala sparta ca numa' gura e de mine; concret, nu pot spune nimic
bebe_shtrumf spune:
bv Inaaaaaaaa esti de belea, cand facusi toate astea cu copchilu langa tine?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf bv Inaaaaaaaa esti de belea, cand facusi toate astea cu copchilu langa tine? www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Pai, da' n-are si tata?
L-am rugat sa se joace impreuna in camera lui Ian si, cind m-am intors victorioasa, erau in dormitor la...televizor M-am enervat instant dar...am tacut ca n-avea nici un rost sa...fac pe grozava; si eu l-am lasat azi la tv sa beau o cafea su prietenii in bucatarie Dezavantaj...Ian
Ilinca_M. spune:
Inapreda, pai nici sa-mi tai venele nu stiu cum e pana nu-ncerc, da' nici nu ma tenteaza! Amu comparatia o fi deplasata, dar eu chiar am avut un amic in liceu care si le taiase si-mi povestea ce senzatie placuta e sa-ti tai venele in vana, sub robinet!
Anamariame, io-s de-aia autosuficienta in domeniu, care crede ca io si pasiunea mea suntem suficiente, nu mai trebuie "condimente":)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Ina, sunt pe aici, dar cam depresiva. Zi-mi, te rog, cum faci crema caramel: macar sa-mi inec necazul in gatit.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ina, sunt pe aici, dar cam depresiva. Zi-mi, te rog, cum faci crema caramel: macar sa-mi inec necazul in gatit. |
Of, nu ma asteptam din partea ta!
Pot sa fac ceva sa-ti treaca?
Azi am facut-o dupa ochi:
1. Intr-un castron am pus cam 2 cani de zahar la caramelizat.
2. Intr-un vas incapator am pus 8 oua si le-am amestecat cu mixerul; am adaugat zahar dupa gust, 2 vanilii si o jumatate de sticluta de esenta de rom (daca ai, poti pune Amaretto di Saronno sau un cognac bun; eu nu am avut) si, la final, am adaugat un litru de lapte;
3. Cind zaharul e topit, fie tapetezi peretii castronului (sa fie unul ce-l poti baga in cuptor; adica unul "clasic" fata minere din "nustiuce"), fie rastorni zaharul topit intr-un vas de jena (eu asa am facut) si tapetezi peretii acestuia;
4. Apoi rastorni amestecul de oua si lapte si dai la cuptor (al meu l-am pus pe 210 gr Celsius.
Gata!
Daca ai chef de migaleli si daca "logistica" iti permite, poti face portii mici dar eu nu am "vasutze" care sa se preteze la asa ceva.
Pregateala nu ia mai mult de 10 minute iar in cuptor lasi pina nu se mai prinde de scobitoare ; tre' sa aiba o culoare "caramel" inchis
Bianca2503 spune:
am facut si eu fursecurile cu nuca de cocos.
Chiar am avut o nuca de cocos so am ras-o, dupa ce am baut sucul.
Ies bune, doar ca mie mi-aintrat mai multa faina ca in reteta.
Crema caramel- e crama de zahar ars, nu?