Te poti imbolnavi de dor ?
Intrebarea e cat se poate de serioasa. Atunci cand toate analizele ies relativ bune, faci tratamente pt simptomele fizice si tot nu trece...ma intreb oare daca te poti simti rau fizic din cauza dorului de cineva. Exista asa ceva ?
Raspunsuri
CorinaDani spune:
crinutz, poti da mai multe detalii ? ce analize ai facut, care sunt simptomele, ce tratament ti s-a recomandat ?
nikole spune:
se poate!dar nu e cumva o forma de depresie??
se intampla des copilasilor , daca dintr-un motiv sau altul sunt despartiti brusc de mama, frati, familie, ptr o perioada de timp...
mihaela_s spune:
Boala asta a dorului e depresie. Te simti rau chiar daca analizele sunt bune, din cauza psihicului la pamant, a depresiei. Defapt e o stare de rau, neorganica. Sunt simptome.
Crinutz spune:
Stiu cam ce e depresia dar nu e cazul. E altceva...din cauza stresului, a gandurilor, a problemelor pe care le am de rezolvat si parca nu mai au iesire se pare ca am un colon iritabil ceea ce imi da stari extrem de proaste.
Dar eu simt ca e mai mult...ca e dor care imi face asta si nu e depresie atunci cand ti-e dor de cineva. E doar dor !!!!
Ingrid S spune:
Crinuta e foarte adevarat, din pacate. Imi pare rau pentru tine. De cine ti-e dor?
Si cum se manifesta la tine raul fizic, in afara problemelor cu colonul iritabil? ce te doare mai exact?
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
marius spune:
Da - categoric - poti sa ai o stare nu prea grozava si care poate degenera din dor pentru cineva sau pentru ceva. Nu este o noutate. Exista ceva pozitiv. Se poate trata. Insa trebuie un pic de ambitie. Dar se poate.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Tanti Zavaidoc spune:
Da, si eu zic DA. Te poti imbolnavi de dor. Stii zicala aia din popor "s-a uscat de dor?" E din pacate foarte adevarata.
Partea buna e ca dorul vine si trece. Se ajunge la un moment dat cand organismul se protejeaza si ori iti trece dorul, ori urci in primul avion/tren si lamuresti problema Nu stiu care e situatia ta, dar sper ca nu tu suferi de dor. Ca e al naibii de greu. Dar trece, ca orice altceva
Crinutz spune:
Da, chiar eu sufar de dor....Era un cantec "mi-e dor si doare.." :(
Simptome ar fi asa: deranjat permanent la burta, stari de greata permanenta aproape, orice mananc imi face rau, sunt obosita si ametita si oricat as dormi nu imi ajunge si multe altele. Stiu ca astea pot fi de la orice si sa nu iasa la anlaize. dar am observat ca s-au inrautatit de cand e dorul mai mare offf !
Nu stiu cum sa explic ceea ce simt in unele zile, e ca o durere in suflet (desi sufletul aparent nu doare) si totusi eu o percep in unele momente foarte acut. E undeva pe langa inima un fel de apasare si in momentul ala ma gandesc la acea persoana si simt dorul altfel decat in alte zile...ciudat ! nu mi s-a intamplat asta niciodata.
Doar de mama mai imi este asa de dor dar la ea nu ma mai pot duce niciodata
Va multumesc oricum pt ganduri
iarina spune:
Crinutz colonul iritabil este strans legat de psihic. In perioade de stres, neliniste, depresie, agitatie se manifeste si simptomele colonului iritabil. Care de altfel este greu de prins la analize. Tote starile descrise de tine sunt date de acest simptom. Eu as zice ca, pana rezolvi problema cu persoan aia la care te tot gandesti, sa faci tratament pt. colon iritabil (medicatie+regim alimentar) In general medicii prescriu la tratamentul medicamentos si anxiolitice, tocmai pt.ca starile sufletesti influenteaza mult spasmele colonului. Poti sa citesti mai multe pe net.
In ceea ce priveste dorul, aicea-i mai greu si nu stiu daca te putem ajuta. Daca nu e o relatie dificila, du-te la el, daca e ceva incurcat acolo, scrie-i...scrie-i regulat, o sa ai senzatia ca iti este mai aproape