iritatie urata la fundulet si scutece refolosibile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alive spune:

si noi am mai patit cand avea diaree, sau cand am schimbat marca de scutece. la noi a mers f bine crema de galbenele (cumparata din farmacie, nu dinaia ieftina din magazine. si da, fara scutec in timpul zilei, si fara servetele umede, spalat cu apa calda. sper sa ii treaca repede la puiul tau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

buna angie..inainte de orice as vrea sa iti spun ca e o foarte buna ocazie sa scapi de scutece...hehe...la noi tot asa s-a intamplat..iar ca tratament..incearca ceaiurile cu incredere, cineva aici a zis de ceaiul de pelin..si poti da in strat subtire crema de galbene cu propolis/tataneasa..santate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_ella2005 spune:

Albastru de metil si Triderm crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

angie, cum mai e cu iritatia?
sper ca mai bine, daca nu, vezi sa nu fie si o ciuperca acolo (cedeaza greu, cam 30 zile cu canesten), ca daca a facut rana si infectie a avut mediu propice. mai bine mergi la medic.
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Dragi mamici,
va multumesc mult pentru sfaturi..de iritatia la fundulet am scapat, cam cu greu ca la 2 zile s-a instalat un episod de diaree, dar s-a vindecat la fundulet cu crema de galbene si ceai de pelin. Insa au dat altele peste noi, ca s-a inrosit si putulica..am fost la medic, a fost dat cu o crema si ni s-a spus sa-i punem comprese cu rivanol. Acum e pe trecute.
Si daaaa..scutecele de bumbac refolosibile sunt f eficiente..caci acum cere la olita si pentru pipi, insa in loc de "pipi" zice "caca", caci el stie de caca, de pipi nu prea stia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

ma bucur sa aud vestile bune..in privinta olitei cam tot asa am scapat si noi de scutec..am profitat ca sa zic asa de o problema la cuculet..vroiam sa adaug o chestie..al meu a avut doar 2 zile de accidente cu pipi dupa care absolut de fiecare data a cerut sau s-a dus singur la olita, deci a fost o surpriza f placuta..in schimb..cu caca inca nu am reusit sa il fac sa stea la olita..si m-am gandit ..eu folosesc cuv caca ptr lucruri murdare..gen sa nu puna mana acolo ca e caca, sa nu bea ca e caca etc..intelegi ideea..si acum ma gandesc ca il foloseam cu o conotatie negativa si eu ii cer sa faca caca apoi la olita si poate el intelege ca face cv gresit ptr ca..nu vrea sa stea pe olita si ii pun scutec...desi ptr pipi imi zice si cand suntem la plimbare..in fine ceea ce vroiam sa iti spun ..e sa incerci diferite metode de a-i explica diferenta intre caca si pipi..acum..stiu ca sunt copii care zic caca atat ptr caca cat si ptr pipi si invers..pur si simplu am scris poate o mami face la fel ca mine si nu isi da seama..ca eu il derutam pe al meu..scuze ptr off topic..

Mergi la inceput