Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
Mycya spune:
neata!!
Alice multi la bebe si tie sa vina lapticul repede. si eu am avut colostru 3 zile, abia a 4-a zi a inceput a veni laptele cum trebuie, excat ca si la tine cu Mara, cam asa e c cezariana ...ce sa faci...
Histamina daca tii la viata ta si iti pasa de viitorul copilului tau atunci trebuie sa iti alungi piticii. stii bine ca nu va fi doar riscant sa mai faci un bebe ci f f riscant.mai bine cu unu si sa fii langa toata viata decat 2 si sa nu le fii alaturi.
Alice_Elena spune:
Paula, am pus mai putine kile decat la mara (16 acum, 20 la ea), dar am plecat de la 50 acum si de la 45 la mara..
E cumintel radu. Plange doar de foame.. Da are un planset haios, e ragusit asa zici cs se preface :)))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Paula, am pus mai putine kile decat la mara (16 acum, 20 la ea), dar am plecat de la 50 acum si de la 45 la mara.. E cumintel radu. Plange doar de foame.. Da are un planset haios, e ragusit asa zici cs se preface :))) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
stai sa prinda forte
Mycya spune:
am citit si eu pe ici pe colo ca la a 2-a sarcina se ia mai putin in greutate fata de prima sarcina, poate si ca mai avem un bebe si nu ne lasa sa mai lenevim ca prima data.
histamina spune:
am lasat mai piticii.
clar.
alice, e f bine.dai jos repde kg,ca acum ai doi strumfi de care trebuie sa ai grija.
eu zic, la ce zodie e si ce ascendent are raducu sa te bucuri ca se joaca de-a plansul.ca astia de isi pun in cap ceva, arareori renunta.poate cand le e si lor somn.
la primele mele iesiri in magazine, am vazut un body pe care scria:cand eu nu dorm, nimeni nu doarme!
cat e de adevarat!
Alice_Elena spune:
Bianca, poate totusi n-o fi plangacios sper..
Cristeo, pai va am pe voi pt sfatuit si asta e motivul pt care sunt relaxata si optimista
Eu cand am fost cu mara la analize l-am dat pe marius afara din cabinet, iar cand i-am pus cerceii l-am pus sa astepte afara din clinica nu din cabinet :))
Btz, sunt de acord cu tine. Nu ii dau supliment de lapte decat dupa ce il tin la ambii sani. Si acasa voi face la fel
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina cand eu nu dorm, nimeni nu doarme! cat e de adevarat! |
Mycya spune:
Alice eu pe Andra nu am auzit-o o saptamana si ceva cum plange, am crezut ca nu stie stateam cu sotul si ne minunam de ce copil cuminte avem numa se stramba si scotea un sunet cum ai descris tu parca ragusit.
dar cand a inceput
eu sper sa nu fie si a voi la fel si sa ii dea Mara exemplu de cumintenie
Mycya spune:
fetelor voi ce gatiti de revelion??
de 2 zile incerc sa fac un meniu da mereu ma razgandesc....nu vreau nici mancare grea si nici multa, daca ar fi dupa mine as face un singur fel ca nu am musafiri si doar nu vom sta intreaga noapte sa mancam
racusor2010 spune:
Paula
imi spui te rog care erau simptomele la Raul cand a facut pneumonie? sunt stresata rau cu tusea lui andrei
cred ca a tras aer rece in piept, nu stiu cum s-a pricopsit cu asta
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum