Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

cautand una alta pe net, am gasit articolul asta, www.gandul.info/magazin/racelile-usoare-ale-copiilor-nu-trebuie-tratate-cu-paracetamol-si-ibuprofen-un-medic-pediatru-arata-ce-alternativa-exista-8017419" target="_blank"> despre tratarea racelilor usoare

tanti, scuze, am vazut ca ti-a raspuns racusor ref. la allium cepa...eu stiu ca dilutiile mai mari (de la 30 in sus) sunt mai puternice...

dilutiile joase si medii (4,5,7,9)se folosesc in cazurile acute, pe o perioada limitata de timp...

dilutiile inalte(15, 30) se folosesc in boli cronice...asta asa, pe scurt...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

fetelor multumesc ca mi-ati raspuns si ca mi-ati dat sfaturi, va pe toate, imi pare rau acum ca v-am povestit, nu trebuia, asta este un forum al veseliei, al copiilor, nu al parintilor dusi cu pluta ca noi.
va pup inca o data si va urez o noapte linistita, fara treziri!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ca sa nu tac :)..(ca de fapt n-am chef de palavrageala)

asta cu imunitatea si colectivitatea eu am stabilit ca e o chestie relativa. ca si chestia ca vezi, Doamne, daca e alaptat mult, va avea un sistem imunitar mai bun (poate, in viitor).
efectiv tine de gene sau ce stiu eu..sunt si vor fi copii care vor fi jale in primul an de colectivitate si altii care mucesc prin week-end un pic si gata.
poti duce copil alaptat pana la 2 ani si sa fie varza, sa faca toate minunile de boli pana pe la 4 ani.
nu este absolut nicio regula.
au fost parinti care dupa 6 luni de imbolnavit copilul nonsotp, dat nspe mii de antibiotice, internari, injectii, radiografii..au zis..no, mai bine acasa inca un an, sa te mai intremezi.
asta e toata chestia!
la fel cu socializatul. unora le prinde bine, altora nu, jelesc dupa parinti de ti se rupe sufletul.

parca totusi si eu as cauta o bona pana in toamna pt Mihai..uff..sper sa gasesc. ca nici lor nu prea le convine numa asa temporar..cresa la 1,7 luni..uff, cam devreme..

nu stiu daca mai apuc maine sa intru, asa ca va urez de acum PETRECERE FRUMOASA TUTUROR, UN AN NOU CAT MAI BUN, SA AVEM MULTA RABDARE SI INTELEPCIUNE SA NE CRESTEM PUII DE OM!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

CORINA, STAI LINISTITA, ce daca ne-ai spus..
doar ca nu merita pt atata lucru sa stati suparati. zau.
valeu, eu de cate ori numa ma plangeam pe aci de una de alta..:)
acu nu mai am nici chef sa ma plang :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Victo, ai dreptate, fiecare cum crede si cum vede ca e copilul.cel mai important pentru parinte e sa fie puiul sanatos ca nu ne pica bine la niciunii sa vedem ca sufera.Nu am vrut sa atac si nici sa supar pe nimeni :).eu una personal as vrea sa-l dau de la anu la cresa acum, sa vedem, ma gandesc si la ce a spus Adriana, ca fiind vb si de bebe mic, mai greu.om vedea.
Corina, asta nu e motiv serios de cearta, sincer, e o aiureala ca sa zici ca va certati.
Sa va zic una care pe mine ma doare cam asa: nasii nostri de cununie sunt si nasii baiatului, el il iubeste si-l baga in seama, pe o doare fix in f...d de copilul meu.ma rog, te doare cand vine la masa , manaca si pleaca si ne mai si zice ca jucaria e din partea nasului.cand vine singura nu ii aduce nici macar o acadea la copil, ce sa mai zic sa-l sune sa-i zica vreodata :la multi ani.acum i-a gasit nod in papaura nasului si l-a dat afara din casa. e drept ca din cate am vazut noi ii cam fug ochii dupa barbati, iar noua ne da senzatia mereu ca sta cu nasu doar pt bani.ma rog.acu de o luna si ceva el sta la parintii lui, nu ii raspunde la telefon...motive de cearta ( la ea): nu a cumaprat nemernicu hartie igienica si l-a rugat o saptamana sa cumpere..el acum sta numai in casa,e trist mereu, de abia ne rapsunde noua la telefon..si sunt de-o varsta cu noi.m-am eliberat si eu nitel, ca prea m-a ofticat fiinta asta

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

noi ne-am intors aseara de la bunici. Rasfatul a fost la maxim, ne-am bucurat si de un pic de zapada, ne-am jucat mul cu "ham ham" deci in linii mari a fost tare bine. Noi cei mari am mancat pana am crapat Cea mai mare probleme e ca V si-a dereglat rau programul de somn incepand cu Craciunul, ba a dormit doar in masina intre vizite, ba a avut doua somnuri in timpul zilei, iar acum incercam sa revenim la normal.

De revelion stam acasa toti trei , sper sa nu adormim (noi astia mari) pana la pragul dintre ani. Nu ma stresez cu meniul, ca dupa cum va spuneam suntem tare ghiftuiti. Pregatesc un somon la cuptor si o salata de cartofi, iar la desert tiramisu. Oana, daca esti pe receptie, te rog trimite-mi reteta ca vreau sa-l fac maine dimi.

Racusor ce-au zis cei de la CMU? Pup tare pe Andreiu sa se faca bine si sa-i lase pe mami si tati la petrecere maine seara.

Corina, fii serioasa, de ce sa-ti para rau ca ne-ai zis? Si eu cu al meu ne certam rau de tot uneori din motive stupide, numai ca ne impacam repede. E pacat sa stati suparat, mai ales de sarbatori

La multi ani mami Otilia! Sa fii sanatoasa si fericita iar printesele tale sa-ti aduca numai bucurii!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

cand vor creste copiii mai mari, trebuie sa rezolvati altfel, ca astia vad tot, simt tot :):) un-doi intreaba..da de ce esti tupalat? de ce strigati? de ce va certati? (chit ca aude ce se zice).

Ilincaaaaaaaaaaa..bine ati revenit! Nu ne vedem saptamana viitoare cumva? bine, eu lucrez, da nu-i bai, seara. sau asteptam 8 martie pentru "repetir"? :)

laurica, tu vei reusi sa intri din CIC 1 in CIC 2? si tu Miha?

eu nu gatesc nimic. nici de Craciun n-am gatit. nu stiu voi de unde ati avut timp, energie, liniste in casa s.a. eu am fost varza cu psihicul acum sunt mai binisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara
Deci m-am enervat pentru ca eu nu am FB si nu vad pozele lu' bebe de Alice. Deci Alice, cand ai tu timp, pune si tu 2 poze pe picassa sa vada si ochiul meu!

va pup

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Victo ar fi super sa ne vedem saptamana viitoare. Daca vrei fara copii e ok, ca al meu e in concediu deci n-am probleme de baby sitter

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, chiar cred ca e timpul sa-ti faci cont pe Facebook. Imediat creste Rebe si nu o sa vezi ce prieteni are fiica-ta pe FB. Plus ca pierzi o gramada de poze...
Ilinca, cum stati cu proiectul bb2? Mi-a fost dor de voi
Alina, ati fost la urgente?
Alice, cum e acasa cu 2 copii? Mara cum se intelege cu fratiorul ei?
Andreea, poate de la dinti face febra Filip, mai ales ca nu are alte pb. Mama lor de dinti!!!
Paula, te-ai hotarat unde ramai cu serviciul?
Laurika, tu cum mai stai cu greturile? Mihaela tu cum te simti? De Ramo stiu ca a mai scapat de perioada cu greturi, imediat ne zice ce are fetita sau baiat...
Aaa, am uitat sa ma laud, am o saptamana si 3 zile de cand nu mai fumez, dar maine seara cer derogare si poate ma scap la vreo tigara la restaurant. Dar inca ma mai gandesc la fumat cam de 2, 3 ori pe zi, dar imi trece repede. Nu-l mai las nici pe Cosmin sa fumeze in casa deloc si duce gunoiul de cate 3, 4 ori pe zi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput