Aspirante optimiste (747)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

MeAlex, lasa-mi te rog nr de telefon pe PM
(al unei asistente de la Fundeni)

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, ti-am scris PM. Uitasem deja...

7 saptamani si 6 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor maine dimi fac testul si ce o vrea Domnul aia sa fie,asa ma linistesc ca asteptarea asta e tare urata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Deny, ti-am scris PM. Uitasem deja...

7 saptamani si 6 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Multumesc.
Inteleg cu uitatul asa ca nu ai de ce sa te scuzi. Si eu am fost uituca cand eram purtatoare de .
Multa sanatate si cel mai important: sarcina la termen!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Multumesc mult, Deny! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Gina, Doamne ajuta sa fie II! Zic ca sunt sanse mari sa fie asa!

7 saptamani si 6 zile
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetele am intrat sa va spun ca plec maine la munte si nu o sa mai pot intra pe forum asa ca eu va urez de pe acum un calduros LA MULTI ANI si anul 2012 sa va aduca ce nu va adus 2011 , sa fiti sanatoase, sa aveti parte numai si numai de bucurii, sa va iubiti mult, sa fiti fericite, iar Bunul Dumnezeu sa ne indeplineasca cel mai frumos vis al nostru cel de a avea bebele mult dorit si in plus pentru gravidutele noastre o nastere usoara si bebelusi sanatosi.

Ps: sa nu uitati in noaptea dintre ani sa purtati ceva rosu, la 12 noaptea sa va puneti o dorinta iar prima carne care se va manca dupa 12 noaptea sa fie peste ( se spune din batrani ca se mananca peste ca sa treci prin viata la fel de usor precum innoata pestele)

Va dragele mele si sa ne gasim cu bine in noul an cu speranta ca va fi unul mai bun decat acesta.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu intru mai rar dar va citesc

deny, imi pare rau pt durerea ta sufleteasca dar din punctul meu de vedere tu nu ai fost insarcinata
si spun asta pt ca tu ai avut niste valori tare ciudate la beta, valori care din propria experienta din laborator pot diferii de la o dozare la alta, chiar si din aceiasi proba biologica
in laboratorul unde am lucrat eu erau referinte foarte clare, tocmai pt a nu exista asemenea cazuri....adica pana la 5 era pt neinsarcinate, intre 5-8 incert/echivoc, adica nici nici iar dupa 8 e sarcina
acum stiu ca fiecare lab are range-ul lui dar eu iti spun ce cred

si daca a fost o tentativa de implantare si a esuat, asta e, nu prea se poate vb de o sarcina atata timp cat nu a reusit sa se implanteze inseamna ca nu a fost viabil
gandeste-te la noi celalalte, multe fete abia mai fac teste de sarcina, foarte putine mai fac beta
poate si noi am fost de multe ori in asemenea situatie fara sa stim
tu daca nu faceai beta spuneai ca si noi, ca nu a fost sa fie luna asta si ca nu ai ramas

daca intradevar la tine au fost cel putin doua sarcini care nu au reusit sa se implanteze asta nu inseamna ca ai avut ceva la uter, sau altceva.....
sa nu fie vreo problema genetica si produsul de conceptie sa nu fie capabil sa se implanteze, sa nu fie viabil

o alta problema este utrogestanul, tu ai pus mult prea mult, ai mare grija ca nu e chiar asa cum se crede ca nu are ce rau sa-ti faca

sper sa nu te superi pe mine dar asta e parerea mea

iar acum legat de incompatibiliatatea Rh, sa stii ca am discutat mult pe tema asta cu o dr ginecolog si cu fostele mele colege de lab, dr hematolog si un biolog super buni

chiar daca a fost si cea mai mica tentativa de implantare care a esuat schimburi intre tine si embrion tot s-au facut
iar in momentul in care s-a produs avortul propriu-zis atunci in sangele tau au aparut si molecule din sangele embrionului si astfel apar anticorpii anti RH (anticorpi anti D)

nu vreau sa intru in detalii
sper ca nu am deranjat pe nimeni

va pupic si va doresc multe liniute duble

Mergi la inceput

Lore, ! Ce ma bucur ca ne citesti! Sunt de acord cu tine, doar ca nu am reusit sa explic asa de bine. Pe langa probleme de prndere, ma gandesc ca ar mai putea fi vorba si de o problema a lui. Stiu cazuri in care el are o spermograma proasta cu f multi spermatozoizi anormali, iar ea pierde repede sarcina.
Deny, sotul si-a facut spermograma?

8 saptamani
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Gina, asteptam...
Bob, era interesant ce ziceai tu...cand faci test?

8 saptamani
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna dimineata fetele

va servesc cu o si un ceai pentru gravidute

gina85 te asteptam cu vesti

lorena

eu sunt in ziua 21 si nu am ovulat , temp. astazi 36.3

cine mai era pe lista de testari??? niciun semn?

Mergi la inceput