Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!
Raspunsuri - Pagina 18
bumbita spune:
gio cu dragostea asta eu te contrazic...eu il iubesc pe-al meu ca-n prima zi...sunt moarta - coapta fara el...si mi-l laud peste tot ca-i cuminte si doar pentru noi...si gandeste cum e mai bine mereu ( nu a dat gres deloc pana acum )!!! si el pe mine ma crede stapana lor care are grija de toate cele si spatele lui ...acum sa ne tina DD sanatosi ca de iubit avem noi grija...
lili sa ai suuces sa ajungi in timp util si ai grija in trafic...!!! imi place mult cum iti sta tunsa asa...oricum ai niste ochi super!!!
toanca spune:
Pai nici nu s-ar justifica sa nu vin cu metroul;
Am incercat cu masina si fac in jur de 2 ore pana la munca, pe cand cu metroul fac fix 35 de minute.
Pe Matei cred ca nu mai reusesc sa il bag in casa
Eu m-am casatori la 27 de ani (nici tanara nici batrana - zic), iar la scoala am mers la 6 ani si 8 luni
bumbita spune:
am iesit afara sa platesc rata si m-am ingrozit...cred ca voi avea nevoie de sapa ca sa scot masina de unde e parcata...
da, iuliana, eu in anumite momente mai simt si fluturasii in stomac!
noi azi aveam karatele , dar zicem pass..la vremea asta.
toanca spune:
Cred ca intr-adevar la ce e afara ai nevoie de sapa ca sa iti scoti masina.
Deci fluturasii inca exista! Bravo!
La mine sunt doar niste mici gaze
G_I_O spune:
BUMBI cred ca esti printre putinele cu fluturi in stomac.
Si noi ne iubim, dar fluturii au zburat din stomac. Eu nu pot sa zic ca sunt indragostita de Clau ca la inceput si nici el. Dar ne iubim si tragem impreuna pt acelasi tel.
IULIANA esti tare cu gazele :)). Super ca ai asa legatura buna cu metroul.
teolinda spune:
Hai mai Iuliana... gaze?
Bumbi - merci de compliment.
Eu am reusit sa rezolv totul cum mi-am propus.. am dus-o pe mama si m-am intors repede. M-am pupacit cu N si i-am zis ca ramane acolo pana vineri. Ce mai fericire pe el.... Apoi i-am zis ca trebuie sa mearga la karate acum trebuie sa ii sun sa vad cum fu..
Pe drum era de belea... la intoarcere.. se depusese zapada repejor si era cam viscol pe-aproape de casa incat aveam impresia ca nu vad pe unde merg. Noroc ca nu era trafic.. chiar a fost lejer si in oras. Chiar si la gradi erau putine masini.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Bumbi, ai reusit sa scoti masina?
E jale mare in Bucuresti.
La noi in curte acum dai zapada, acum o viscoleste la loc.
3 ore a stat Matei afara la zapada si abia l-a bagat mama in casa.
A inghetat si incuietoarea de la poarta si abia am reusit sa intram in curte.
Si cica ninge pana maine seara dupa care vine gerul.
Sper sa il putem duce maine dimneata pe Matei la gradi.
Pai..gaze daca nu fluturi
Aha...Liliana acum am vazut tunsoarea.
E super misto si te prinde tare bine
teolinda spune:
Brrr ce-i afara... viscol maxim iar la mine pe alei e un polei de toata mandria.
Multumim tuturor pentru aprecierile din drop.
Nu stiu cum va fi maine da' copilu' este asigurat, Jeep-ul e primul langa porti sa poata iesi R maine cu el.. acu' mai depinde si de carosabil.. ma rog daca nu cumva se troieneste satu' si ramanem izolati pana vin plugurile. Da' nu-i bai ca si-asa "s-au batut de muste" azi la serviciu.... cine draq merge sa vada/vanda/cumpere case pe vremea asta.
Mai cu freza mea cea noua... nici nu va imaginati cate posibilitati de aranjare am... Eu care-s anti-talent reusesc sa-mi "ciufulesc" parul in asa fel incat zici c-abia am iesit de la coafor. Nu-mi vine a crede. Desi cand ma ridic dimineata din cap imi sta parul in toate directiile imediat ce l-am pieptanat pot sa il asez cum vreau eu...
Eh.. s-avem o noapte linistita... Domnu' Base si-a tinut discursu' (habar nu am ce a zis ca n-am ascultat), viscolul isi face de cap..., Emil Hossu s-a "dus pe steluta", Bumbi are fluturi in stomac, Iuliana are gaze ( adica in sens de insecte?!)...Eu am "freza in trend"...
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
silvi_2005 spune:
Vai mai fetelor ce simpatice sunteti cu casatoria si varstele :) eu anul asta o sa fac zece ani de casatorie, merit o diploma zic eu :) de dragosteala cu fluturi :))))))))))))greu se poate vb dupa zece ani dar vb fetelor intelepte totul se schimba si se transforma :) . Cu freza ce sa zic ca n-am ajuns la coafor de 2 saptamani am un cap catcasa scanteii :)