Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
LA MULTI ANI!!!
Va doresc un an plin de impliniri, sanatate si liniste sufleteasca alaturi de bebei sanatosi..
Va pupam..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 20+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andra_C/Andra_C.jpg)
Andra_C spune:
La multi ani, burtici!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel
17s +
![](images/user_woman.png)
asteropipan spune:
LA MULTI ANI!!!!
dragi burticute,mii de scuze ca nu am reusit sa va urez si de Craciun...am fost intr-o continua alergatura cu pregatirile pt plecarea spre Bucuresti...chiar in ajun am ajuns la ai mei dragi parinti...bine ca am ajuns:)))..ca eram cat pe ce sa pierdem avionul , din cauza intarzierii celui de legatura ,dinainte...numai ca la cat am alergat pana la check-in desk...am dat si de mici probleme dupa...la 2 zile dupa, in a 2a zi de Craciun, m-am trezit cu niste scurgeri maronii,de mi-a stat inima in loc:(...am dat fuga imediat la maternitatea Giulesti, unde , multumesc lui Dumnezeu....am vz ca bebe si placenta era ok....numai ca o mica hemoragie s-a produs, dupa cum a spus dr, cu cateva zile inainte de aparitia acelor scurgeri maronii...si asta de la cat am alergat in aeroport sa prindem avionul, cu siguranta, ca alte mari eforturi nu am facut...in fine, multumesc lui Dumnezeu ca totul s-a terminat cu bine...si in final am avut parte de un Craciun minunat alaturi de parintii mei, nebunica mea mica Asteropi si de minunatul meu sot...iar aseara, noaptea dintre ani,am petrecut-o la Brasov, alaturi de niste prieteni minunati..
va doresc din suflet un AN NOU minunat , plin de realizari, sarcini usoare si duse pana la capat, prunci sanatosi si papaciosi,multa fericire si tot ceea ce doriti sa vi se implineasca...
LA MULTI ANI!!!!!!
p.s nu am mai reusit sa va scriu de mult timp...dar cu toate acestea v-am citit de cate ori am avut ocazia si m-am bucurat "in umbra" de fiecare eco cu rezulatte bune, aflarea sexelor minunatiilor din burticile voastre si de starile voastre de bine si optimism
multi pupici din partea noastra...
apropo..ca mi-am adus aminte ca vb de marimea burticilor si de poze....eu ma minunez in fiecare zi si nu imi vine sa cred in ce hal a crescut burtica,si fara a lua multe kg...mi se pare imensa...acum sunt in 4 luni jumate aproximativ si mi se pare ca se vede de 6 luni daca fac comparatie cu sarcina anterioara:)))))..la 4 luni jumate,abia se intrezarea acolo o burticuta...acum avem o ditamai mingiuta:)...o sa ma invrednicesc sa pun si eu o poza luna asta:),pe flickr...
gata inchei aici....pupici CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
carina23 spune:
la multi ani si noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri, bebei sanatosi si nasteri usoare, si daca vor fi si tristeti sau neimpliniri acelea sa fie mici si neinsemnate:)
am dpn pe 8 iunie, um la 3 sept, nici nu stiu exact cat am un calcul online arata 16 sapt si 6 zile iar ecograful arata 17 sapt si 4 zile, chiar 18 la un altul, de la 14 sapt si 3 zile mi s-a spus ca e baiat desi ma cam indoiesc ca se vede asa bine la varsta aia, insa pt mine verdictul dr albu la morfologie fetala e garantat..
problema e alta fiind la a treia sarcina stiu ca normal se simte mai devr, s-a int si asta cam pe la 15 sapt insa de atunci nu pot sa spun ca am ajuns sa il simt zilnic, ultima data cand l-am simtit de ex a fst acum 2 zile si asta doar cand a pus tati mana pe burtica, de atunci nimic..:( eu am uitat de la celelalte doua sarcini daca imi ii simteam zilnic de la inceput si acum sunt un pic speriata..:(
si dupa cine sa ma iau la calcul dupa cel online sau dupa cel ecografic??eu cred ca ecografia evidentiaza mai bine varsta sarcinii la voi se potrivesc cele ale voastre cu rezultatul ecografic??
pupici mamicilor si multa multa sanatate atat la bebei cat si voua ce purtati aceste minuni:X
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Neataaa!
Fetelor, nu stiu dc la voi a aparut, dar eu deja am probleme cu respiratia. Poate unde stau fff mult in pat. Simt ca ma sufoc uneori, imi vine toata greutatea corpului in capul pieptului si abia pot sa mai respir. Trebuie sa ma ridic repede si sa stau in sezut sau in picioare cateva minute. Mi se intampla si noaptea E o senzatie fff aiurea.
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL Rochia rosie de Craciun am apucat doar s-o probez si sa fac poza ,ca pocneam in ea.... ![]() De rev in schimb asa am stat ,asa am dansat de la 11 pan pe la 2 ...doar atat am rezistat.De obicei la petreceri nu schimb pantofii,orice ar fi....doar la spartul gastii ma las descult de tot... ![]() Virginia 21+,mami de Ioana(22.12.2002) |
Iubita, am luat cam 3 kg si jumatate pana acum, dar astea dupa 15 saptamani. Incet incet vad ca mai prind si eu contur
![](icon_smile_big.gif)
Mirela te pup tare dulce! Sa ai un An Nou fericit si implinit!
![](floare.gif)
Asteropipan ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Ai grija de tine si ai mare grija cu efortul. Doamne ajuta ca a fost doar o sangerare usoara.
Te pup, la multi ani!
Carina bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Referitor la echografii, DPN-ul se va schimba mereu pe parcursul sarcinii, asa ca eu raman la primul DPN si atunci aproape de nastere o sa-l schimb.
Te trec si pe tine in listuta. Pupicei
Elly
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andra_C/Andra_C.jpg)
Andra_C spune:
Elishor, sa ma treci si pe mine cu baietelul pe prima pagina, pls! Eu inca nu am probleme cu respiratia, la sarcina cu Amana au aparut in ultimul trimestru...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel
17s +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Musette_1982/Musette_1982.jpg)
Musette_1982 spune:
Buna fetelor si La multi ani! Va urmaresc de mai mult timp insa e prima oara cand intru si scriu la acest capitol. Vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi are dureri de burtica. Pe mine ma doare ca la ciclu de saptamani intregi, am junghiuri in laterale, spre inghinal, ma inteapa si de-a lungul vaginului, iar in unele nopti ma doare la fiecare intoarcere de pe o parte pe alta. Sunt zile in care trebuie sa ma intorc pe o parte si sa ma imping in mana pentru am a putea ridica. Mentionez ca burtica nu mi se intareste. Am uneori spotting roz dar asta e si de la previa in combinatie cu mult anticoagulant.
Medicul mi-a spus ca daca nu se intareste burta nu am de ce sa ma ingrijorez. Iau 4 nospa/zo, 2 scobutil/zi, 2 Utogestan de 200/zi. Nu e nicio diferenta dupa ce imi iau tratamentul. Durerile nu cedeaza.
Ati trecut vreuna prin asa ceva?
Va multumesc mult si sarcini usoare tuturor.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + doua prize de Fragmin 2500 (dimineata - luni si joi), 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter (miercuri si sambata)
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina04and/alina04and.jpg)
alina04and spune:
La multi ani burtici!!!
nu am mai scris de mult insa am mai tot citit din cand in cand. Si eu si micuta mea suntem bine si astept cu nerabdare urmatorul control ca sa o mai pot vedea. Ma bucur sa vad ca totul este bine aici pe form si constat ca s-a umplut lista cu fluturashi. Sa ne traiasca si fie sanatosi !
Va pup si va doresc un an plin de realizari.
[17+] In curand mamica si am o minune in burtica
Junica spune:
La multi ani, mamici si viitoare mamici! Eu sunt insarcinata in 15 saptamani si astept un baietel. E prima sarcina.
Cu durerile de sani, ca niste intepaturi foarte puternice, m-am confruntat si eu. Durerea este atat de mare, de parca ma taie, sau uneori am sintit ca ma arde foarte foarte rau. Oare nu le putem ameliora cumva? Eu le-am simtit cand am iesit afara, oare si aerul rece conteaza?
Problema mea cea mai urata este sufocatul. Parca gatul mi s-a ingrosat si nu mai pot trage aer in piept. Am inteles ca este cumva de la hormonii de sarcina.
Ca idee, in ceea ce priveste ecografiile, pot spune sincer ca eu le fac la Regina Maria, si sunt foarte multumita de atmosfera de acolo, dar si de aparatura lor super-performanta. Dar de nascut, cu doctorita mea se naste la Municipal.
Vreau sa va intreb, ati cumparat deja lucrusoare pentru bebe?
carina23 spune:
ellyshor multumim mult ca ne-ai trecut si pe noi pe lista:X
musette si eu am avut dureri de burta la toate sarcinile insa in primele 3 luni si erau ca niste intepaturi mie drul mi-a spus ca din cauza ca se mareste uterul dar nu erau mari, deci nu erau nici ca cele de la menstruatie, cel mai bine mergi pe mana drului tau ca el stie cel mai bine si dk el spune k e ok nu-ti mai fa probleme
junica la ce dr ai facut eco la regina maria am facut si eu la dr maher cel care mi-a zis la 14 sapt si 3 zile ca bb e baietel dar voi naste la giulesti ca acolo am medicul meu de ani de zile