Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
joana2672001 spune:
Dragi burticuteeee, la multi ani fericiti alaturi de bebelusii nostri care se vor naste anul acesta!!!!!!! hai ca pana in mai iunie nu mai e asa mult:D.
Virginia ce dansator este, Cristian dragul de el nu a fost deloc deranjat de muzica sau pocnitori, deci nu intra in categoria dans:)) Chiar la un moment dat m a ingrijorat insa na, fiecare bebe cu dorintele si placerile lui:)).
Astazi in schimb cum a simtit liniste si a facut simtita prezenta:D il face mama filozof:))
va pup cu drag si va doresc tot ce i mai frumos pt anul acesta!!!!

Ioana, viitoare mamica de baietel 21 saptamani +
Ellyshor spune:
Yoiii, am tras un pui de somn![]()
Virginia
multumim pt cafeluta! Pupam fluturasul dansator!
Ma bucur ca v-ati distrat aseara!
Joana e clar atunci ca puiul tau e mai domol
Ii place linistea si agitatia putina. Cred ca si cand o sa iasa afara o sa fie tare cumintel
Fetele, noi am stat acasa, nu am fost pe niciunde, dar tare bine ne-am simtit. Ne-a rasfatat tati si ne-a facut sa radem de ma tineam de burta![]()
PS: am pus la album picassa cateva pozici pe care le-am facut aseara sa marcam primul Revelion cu Babyboom.![]()

Va pupaceeesssc!
Nu stiu cum e la voi dar noi avem un soareeeee! Si nu e nici prea fig. Zici ca vine primavara
Elly
22+ cu Babyboom 
Ellyshor spune:
Gabiko
felicitari pentru fluturasul sanatos! Sa ai un an nou minunat!
Vrei sa-ti trecem caruciorul deja?

Elly
22+ cu Babyboom 
Gabiko76 spune:
Multumesc Elly
, cred ca putem sa trecem caruciorul albastru, eu cred ca o sa fie baietel chiar daca mai avea niste dubii doctorul...deja m-am obisnuit si cu ideea.
Gabriela 18+ 

virgiL spune:
ELLY ce burtik simpatik ai
...in sfarsit aratam si noi a gravide!Am pus si eu 2 poze de aseara...
Virginia 21+,mami de Ioana(22.12.2002)
Ellyshor spune:
Virginia...wow! Mersi, dar tu ai aratat divin!
Imi plac mult amblele rochitze, iti sta minunat in ele. Burtica e delicioasa![]()
Ai putut sa rezisti pe tocuri?
Eu doar la poze am stat, apoi am dat jos pantofii si am luat papucei![]()
Gabi acum trecem micul fotbalist in listuta!
Elly
22+ cu Babyboom 
felicityhope spune:
Sorcova vesela si de la noi.
Am petrecut linistit si frumos.Am mincat,si chiar baut 3 guri de bere de la tata din pahar (arata asa de buna si clara berea aia sincer imi era pur si simplu pofta- numa ca era amara si mi-a trecut pofta repede).
Am cistigat la joculete un strumfs albastru cu ochelari si tub de scubadiving.Foarte dragut -l-am pus cu noi la masa ca sa fim toti trei de la inceputul anului
.
In drum spre restaurant si in drum spre casa m-a salutat frumos strumful meu.Am fost f bucuroasa ca e politicos si in felul lui ne-a transmis La Multi Ani.Ursul a ciocnit paharul de bere cu burtica,s-a cam uitat lumea luuung,dar nu ne-a pasat.
Ellyshor cind mai ai chef/timp de program admin., ne updatezi si pe noi.Si eu si Clara o sa avem baietei.Thank you
Va pup pe toate si urez tuturor o odisee plina de vesti bune in continuare.
22+....Alexander Matthew made in USA with Romanian parts
Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicityhope [ Ellyshor cind mai ai chef/timp de program admin., ne updatezi si pe noi.Si eu si Clara o sa avem baietei.Thank you Va pup pe toate si urez tuturor o odisee plina de vesti bune in continuare. 22+....Alexander Matthew made in USA with Romanian parts |
Gata, iubita! Am trecut prichindeii!

Elly
22+ cu Babyboom
virgiL spune:
Rochia rosie de Craciun am apucat doar s-o probez si sa fac poza ,ca pocneam in ea....
.
De rev in schimb asa am stat ,asa am dansat de la 11 pan pe la 2 ...doar atat am rezistat.De obicei la petreceri nu schimb pantofii,orice ar fi....doar la spartul gastii ma las descult de tot...
.Tu cate kg ai luat Elly?Ca arati ca o furnicutza,in afara de burtica nu pari a te fi ingrasat deloc...
Virginia 21+,mami de Ioana(22.12.2002)
mirela77a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellyshor Buna dimineataaa! ![]() Haideti cu cafelutza si ceiutzul ![]() Eu de la 6 ma tot foiesc in pat ca s-a trezit flacaul sa-mi verifice buricul ![]() Are si el o pasiune, baiatul, deh! Cori-mamita ma bucur ca a reusit operatiunea "intarcarea" ![]() Acum, gata, v-ati luat grija Auzi, dar cand o vedea ca-l alaptezi pe bebe mic, nu i s-o face si ei iar pofta? ![]() Elly 21+ cu Babyboom ![]() |
La multi ani pe 2012! un an plin de bucurii, impliniri si mai ales sanatate !
acum recuperez ca nu am mai intrat de mult, am ajuns la intrebarea lui elisor de mai sus si voiam sa va spun ca intre mine si fratele meu a fost o diferenta de 4 ani jumate si cand ma trimitea mama la bucatarie sa ii aduc biberonul i-l aduceam jumatate ca il beam eu pana ajungeam la ea si apoi a fost mama nevoita sa ne faca la amandoi sticluta cu biberon

in alta ordine de idei va multumesc pentru gandurile bune si pupici la toate fetele

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d